Τεχνολογία-«Mέγιστη σχέση ποιότητας-τιμής», υπόσχεται η HTC με το νέο Desire 310

Καλύτερη multi-tasking εμπειρία χρήσης, πιο ομαλό σερφάρισμα στο web και λειτουργίες από την premium σειρά συσκευών της, σε ένα πιο προσιτό οικονομικά smartphone Καθώς η HTC συνεχίζει να αναζητά έναν πιο σταθερό βηματισμό της στην παγκόσμια αγορά των smartphones,

Σκόπια: Προκαταρκτική εξέταση για το σκάνδαλο με τη φερόμενη εμπλοκή ελληνικής εταιρείας

Το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης κατήγγειλε οικονομικό σκάνδαλο ύψους 3,5 εκατ. ευρώ σχετικά με την κατασκευή αυτοκινητόδρομου Η Γενική Εισαγγελία της ΠΓΔΜ διέταξε σήμερα προκαταρκτική εξέταση σχετικά με υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η ελληνική εταιρία Άκτωρ η οποία κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο Ντέμιρ Κάπια-Σμόκβιτσα (νότιο τμήμα της ΠΓΔΜ, το οποίο συνδέει οδικά τη χώρα με την Ελλάδα).

Σαουδική Αραβία: Ιμάμης εξέδωσε φετβά κατά των «φάε όσο θες» μπουφέ

Υποστηρίζει ότι το να φάει κανείς χωρίς να ξέρει από πριν πόσο θα φάει παραβιάζει τον ισλαμικό νόμο Την έντονη αντίδραση των χρηστών του Twitter από τη Σαουδική Αραβία προκάλεσε η έκδοση φετβά (θρησκευτικής διαταγής) κατά των ανοιχτών μπουφέ

Agent Provocateur: H σέξι καμπάνια για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον φωτογράφο Miles Aldridge, όταν του ζητήθηκε να φωτογραφίσει τη νέα διαφημιστική καμπάνια, Agent Provocateur, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014, η οποία φέρει τον περιγραφικό τίτλο, «Behind Closed Doors».

Karlie Kloss: Με αθλητικά στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Η 21χρονη Kloss, η οποία έχει ύψος 1.85, γεννήθηκε στο Σικάγο και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στο Μιζούρι των ΗΠΑ, έχει καταφέρει μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο
Στα γυρίσματα του νέου διαφημιστικού της Nike, στo οποίo πρωταγωνιστεί, βρίσκεται αυτόν τον καιρό η Karlie Kloss, την οποία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να φοράει φούξια αθλητικά παπούτσια και ασορτί t-shirt σε δρόμο της Νέας Υόρκης.

Τεχνολογία- Η Google ρίχνει την τιμή του Google Drive

Το νέο αντίτιμο του 1ΤΒ, μόλις 10 δολάρια τον μήνα Η Google ρίχνει το μηνιαίο κόστος για το Google Drive από σήμερα. Οποιοσδήποτε χρήστης ήδη έχει 15GB δωρεάν, αλλά τώρα μπορεί με 1.99 δολάρια (αρχικά ήταν στα 4.99 δολάρια), να «ανέβει» κλίμακα στα 100GB.

Welcome to Rio… Μούντιαλ 2014: Έτσι θα είναι οι Βραζιλιάνοι «ρόμποκοπ»

Δείτε τη στολή των 200 κομάντος που θα αναλάβουν να σταματούν διαδηλώσεις και επεισόδια - Η στολή με την πλήρη εξάρτηση ζυγίζει περίπου 10 κιλά
Σε λίγους μήνες η Βραζιλία θα υποδεχθεί τις σημαντικότερες εθνικές ομάδες από ολόκληρο τον κόσμο και θα δώσει ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό σόου.

Linsay Lohan: Αυτή είναι η «καυτή» λίστα με τους εραστές της

Βαθμολογούσε τις επιδόσεις τους στο κρεββάτι - Ανάμεσα στους καλύτερους οι  Adam Levine, Zac Efron, Colin Farrell, Evan Peters, Wilmer Valderrama, James Franco, Justin Timberlake, Heath Ledger και Joaquin Phoenix
Μας έχει συνηθίσει με τα ξενύχτια της, τις ημίγυμνες εμφανίσεις της και τις αποθεραπείες που κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα διάφορα κέντρα αποκατάστασης που μπαίνει για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Πολιτισμός-«Ο βασιλικός τάφος της Βεργίνας ανήκει στον βασιλιά Φίλιππο» επιμένει η Χρυσούλα Παλιαδέλη

Τριάντα εφτά χρόνια μετά την μνημειώδη ανακάλυψη του αείμνηστου καθηγητή της Μανόλη Ανδρόνικου, η διευθύντρια της πανεπιστημιακής ανασκαφής στη Βεργίνα, Χρυσούλα Παλιαδέλη, επανέρχεται με νέα στοιχεία που αφορούν τον βασιλικό τάφο της Βεργίνας.

Τεχνολογία-Tα Galaxy S4 και S4 mini Black Edition στην ελληνική αγορά

Νέες εκδόσεις για τα best seller smartphones της Samsung, εν αναμονή του ανανεωμένου Galaxy S5 Την κυκλοφορία των νέων εκδόσεων των Galaxy S4 και S4 mini Black Edition στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η Samsung.

Τεχνολογία Έτσι ο Steve Jobs έφερε το iPhone στην Ιαπωνία-Η εξομολόγηση του αποκλειστικού προμηθευτή της χώρας

Ο Ceo της SoftBank, Masayoshi Son, θυμάται το πώς κατάφερε να κλείσει το deal και έγινε αποκλειστικός φορέας του iPhone Πώς ο Steve Jobs πλάσαρε το iPhone στην Ιαπωνία - Η εξομολόγηση του αποκλειστικού προμηθευτή της χώρας, Masayoshi Son Το iPhone πλέον κάνει θραύση και στην Ιαπωνία αφού στα τέλη του 2013, τρεις στους τέσσερις Ιάπωνες κατόχους smartphones είχαν iPhones.

Συνελήφθη η «Μπάρμπι» του Μπερλουσκόνι με 24 κιλά κοκαΐνης


Η Φεντερίκα Γκαλιάρντι πρώην συνεργάτης του Καβαλιέρε εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης, Φιουμιτσίνο με τα ναρκωτικά στη χειραποσκευή της Προ τετραετίας και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στον Καναδά για την σύνοδο των G20, μία «λευκή ντάμα», όπως την χαρακτήρισε ο ιταλικός Τύπος λόγω της κατάλευκης περιβολής της, έκανε τα φλας να αστράφτουν και πολλούς να διερωτώνται ποιος ήταν ο ρόλος της δίπλα στον Καβαλιέρε.

Reuters: Ο Θεοδωράκης «καβάλησε το αντικαθεστωτικό κύμα»

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο το «Ποτάμι» επενδύει στη δυσαρέσκεια των νέων από τα σημερινά κόμματα - Αντλεί τους ψηφοφόρους του από τη «δεξαμενή» του ΣΥΡΙΖΑ γράφει το Reuters και βάζει το ερώτημα: «Περαστική μόδα ή νέα μεγάλη δύναμη;»

Εισαγγελέας για τα «πλαστά» πτυχία των υποψηφίων στη ΝΕΡΙΤ

Υποψήφιοι από την Αθήνα έπαιρναν «μαϊμού» πιστοποιητικό από Κέντρο Ξένων Γλωσσών στη Βόρεια Ελλάδα - H μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η ΝΕΡΙΤ βρίσκεται στα χέρια εισαγγελέα.
Οι καταγγελίες για πλαστά πτυχία γλωσσομάθειας που προσκόμισαν υποψήφιοι σε διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ ώστε να «πιστοποιήσουν» τις γνώσεις τους στις ξένες γλώσσες

Le Monde: Τα λάθη της Τρόικας θα συνεχίζουν να επηρεάζουν αρνητικά την Ελλάδα

Ποια τα μειονεκτήματα της Ελλάδας και ποια τα λάθη της Τρόικας - Είναι αργά για αναδιάρθρωση του χρέους; Το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα έφτασε το 27,5 % του εργατικού δυναμικού κατά το δ' τρίμηνο του 2013 (με 1,36 εκατομμύρια άνεργους), έναντι 26%, ποσοστό που αντιπροσώπευε την ανεργία ένα χρόνο νωρίτερα το δ' τρίμηνο, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία.

Έκρηξη στο Μανχάταν: Επτά οι νεκροί - Θρίλερ με τον Έλληνα Ανδρέα Παναγόπουλο (Φωτό+Βίντεο)

Περισσότεροι από 70 τραυματίες και εννέα αγνοούμενοι - «Πρόκειται για μια τραγωδία του χειρότερου είδους», είπε ο δήμαρχος Νέας Υόρκης
Στους επτά ανέβηκε την Πέμπτη ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη που σημειώθηκε χθες σε κτήριο στο ανατολικό Χάρλεμ του Μανχάταν.

Μερικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αναζητούνται εννέα άτομα, ενώ οι τραυματίες φτάνουν τους 74. Όλα αυτά, την ώρα που αδιασταύρωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για την πιθανότητα να υπάρχουν ελληνικά ονόματα στον κατάλογο των αγνοουμένων.

Video: Πώς σχεδιάστηκε η νέα Lamborghini-Η Huracan συναρπάζει πριν καν κυκλοφορήσει στους δρόμους

O επικεφαλής σχεδίασης της ιταλικής μάρκας μιλά για το νέο δημιούργημά του. Πριν καν κυκλοφορήσει στους δρόμους, η νέα Lamborghini «βρίσκεται» στα χείλη εκατομμύριων φίλων της ταχύτητας. Όπως δηλαδή συμβαίνει με κάθε δημοφιλές supercar.

Τα συναισθήματα στο Facebook είναι άκρως κολλητικά (ειδικά τα θετικά)

Διαβάστε τι βρήκε μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, στην οποία συμμετείχε ο ελληνο-αμερικανός κοινωνικός ερευνητής Νικόλας Χρηστάκης του πανεπιστημίου Yale
Δεν μπορεί κάποιος να κολλήσει επιγραμμικό (online) κρυολόγημα από ένα φίλο του μέσω του Facebook, μπορεί όμως να «κολλήσει» τα συναισθήματα και τις απόψεις του, αρνητικές ή θετικές (ιδίως τις τελευταίες), σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, με τη συμμετοχή του ελληνο-αμερικανού κοινωνικού ερευνητή Νικόλα Χρηστάκη του πανεπιστημίου Γιέηλ.

Ο μεγάλος τζαζίστας Steve Turre και τo Balkans Hyperion Ensemble στην Αθήνα

STEVE TURRE : "ΤΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΖΑΖ!"
Ο διάσημος τρομπονίστας Steve Turre, δεν είναι μόνο διεθνώς καταξιωμένος ως ένας από τους πιο ολοκληρωμένους καλλιτέχνες της τζαζ, αλλά επίσης ένας πρωτοπόρος βιρτουόζος, αφού εισήγαγε ως σολιστικό όργανο στην τζαζ τα θαλάσσια κοχύλια, τα οποία χρησιμοποιεί με μοναδική δεξιοτεχνία!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2-1 Πρόκριση για Μπάρτσα με Μέσι οδηγό! (vds)

Η Μπαρτσελόνα διπλασίασε τις νίκες της επί της Μάντσεστερ Σίτι και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του Champions League!
Μετά το 2-0 στην Αγγλία οι «μπλαουγράνα» νίκησαν και στο «Καμπ Νόου» με 2-1 και πέρασαν στα προημιτελικά του θεσμού.

Μέσι (67') και Ντάνι Αλβες (90+1') τα γκολ για τους Καταλανούς, ο Κομπανί (89') σκόραρε για τους Αγγλους που τέλειωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ζαμπαλέτα (78').

Ελληνική Νεφρολογική Εταιρία Νεφροπαθείς πάνω από 1,1 εκατ. Έλληνες

Ιδίως οι πάνω από τα 65 πάσχουν από χρόνια νεφρική νόσο λένε τα στοιχεία - Η σωστή διατροφή βοηθά στην καταπολέμηση της νόσου Περισσότεροι από 1,1 εκατ. Έλληνες πάσχουν από χρόνια νεφρική νόσο η οποία επελαύνει αργά αλλά σταθερά στον πληθυσμό άνω των 65 χρόνων .