Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη: Εχθροί προ των πυλών!

Την ώρα που η Γωγώ Φαρμάκη έμπαινε ξανά στο χειρουργείο για δύο επεμβάσεις-η πρώτη έγινε και η δεύτερη ήταν προγραμματισμένη για σήμερα-η αδερφή της Όλγα την διέγραψε από το Facebook!..

Τόπλες στην ιταλική «Vogue» Αθεράπευτα σέξι η Candice Swanepoel

Για το ιταλικό γυναικείο περιοδικό «Vogue» και τον Mario Sorenti πόζαρε η καλλονή Candice Swanepoel..

Την αγάπη της στα κατοικίδια και ιδιαίτερα στα κουνέλια απέδειξε εμπράκτως η Σακίρα

Την αγάπη της στα κατοικίδια και ιδιαίτερα στα κουνέλια απέδειξε εμπράκτως η Σακίρα.
Η κολομβιανής καταγωγής τραγουδίστρια ανάρτησε στο Διαδίκτυο..

Διέψευσε ο εκπρόσωπος της Τζένιφερ Λόπεζ τις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται με τον 24χρονο σύντροφό της Κάσπερ Σμαρτ.

Διέψευσε ο εκπρόσωπος της Τζένιφερ Λόπεζ τις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται με τον 24χρονο σύντροφό της Κάσπερ Σμαρτ..

ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ «ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ» Ξύπνησε από το χειμέριο ύπνο ο Μίσα

Ο μικρός Μίσα, ο αρκούδος που βρίσκεται στο στο Καταφύγιο της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Αρκτούρος», στο Νυμφαίο Φλώρινας, ξύπνησε από το χειμέριο ύπνο..

Βουλγαρία: Παραιτήθηκαν οι υπουργοί Υγείας και Οικονομίας-Ενέργειας Με εντολή του πρωθυπουργού λόγω των καθυστερήσεων στις μεταρρυθμίσεις

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, ζήτησε και έλαβε τις παραιτήσεις των υπουργών Οικονομίας, Ενέργειας και Τουρισμού Τράιτσο Τράικοφ και Υγείας Στέφαν Κονσταντίνοφ..

Ουάσιγκτον: Συνελήφθη ο Τζορτζ Κλούνεϊ για αντίσταση κατά της Αρχής Συμμετείχε σε διαδήλωση έξω από την πρεσβεία του Σουδάν

Ο διάσημος ηθοποιός συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του, Νικ, έξω από την πρεσβεία του Σουδάν στην Ουάσιγκτον όπου διαδήλωναν κατά του προέδρου Ομάρ αλ Μπασίρ..

Ημέρα πένθους η Παρασκευή στο Βέλγιο Ενός λεπτού σιγή στη χώρα και στην Κομισιόν για τα θύματα του τραγικού τροχαίου στην Ελβετία

Το πρώτο C-130 του βελγικού στρατού το οποίο μεταφέρει τις σορούς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στην Ελβετία κατά το οποίο σκοτώθηκαν 28 άνθρωποι, ανάμεσά τους 22 παιδιά, προσγειώθηκε σε βελγική στρατιωτική βάση..

Ουγγαρία: «Δεν θα γίνουμε αποικία της ΕΕ» Ιση μεταχείριση ζητά ο πρωθυπουργός ενόψει του παγώματος της βοήθειας

Σφοδρή επίθεση κατά της ΕΕ εξαπέλυσε ο ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Ορμπάν, κατηγορώντας την ότι μεταχειρίζεται τη χώρα του σαν αποικία, μετά και την απόφαση των ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών να «παγώσουν» 495 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Συνοχής, τα οποία θα δίνονταν ως βοήθεια στην Ουγγαρία, εξαιτίας του υψηλού δημοσιονομικού της ελλείμματος..

Εκτός Europa League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι! Προκρίθηκαν Μπιλμπάο, Σπόρτινγκ, Σάλκε, Ατλέτικο Μαδρ., Ανόβερο, Βαλένθια, Αλκμάαρ και Μέταλιστ

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατάφερε για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα να κάνει... πλάκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με τη νίκη της 2-1 στο «Σαν Μαμές» προκρίθηκε άνετα στα προημιτελικά του Europa League..

Ονειρεμένη πορεία, εφιαλτικό φινάλε

Το ευρωπαϊκό όνειρο του Ολυμπιακού τελείωσε με τον πιο εφιαλτικό τρόπο... Οι «ερυθρόλευκοι», σε ένα παιχνίδι όπου για 55 λεπτά ήταν οι απόλυτα κυρίαρχοι, πλήρωσαν τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του πρώτου (κυρίως) ημιχρόνου..