Τσίπρας: Είμαστε εδώ για να προστατέψουμε το 99% του λαού * Τσίπρας στο Αγρίνιο: Θα διαπραγματευτούμε σκληρά, επειδή λογοδοτούμε στον λαό και όχι στα μαύρα ταμεία (Video)

«Tολμά η κυβέρνηση Σαμαρά να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή θα φορολογήσει με αυξημένο συντελεστή μόλις το 1% των φορολογουμένων», ανέφερε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σε ομιλία του στο Αγρίνιο
Την απορία του για το πώς θα μπορέσει να ελαφρύνει τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ ο Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο Αγρίνιο.

Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος της Air Serbia


Αεροσκάφος της Air Serbia, που απογειώθηκε το πρωί από το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου με προορισμό τη Μπάνια Λούκα στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, επέστρεψε λίγο λεπτά μετά την απογείωση στο αεροδρόμιο της σερβικής πρωτεύουσας λόγω τεχνικής βλάβης.

Κλειστή η σήραγγα της Μάγχης λόγω πυρκαγιάς σε νταλίκα

Η κυκλοφορία μέσω της σήραγγας της Μάγχης διακόπηκε, επειδή έπιασε φωτιά μια νταλίκα στη γαλλική πλευρά της.
Η εταιρεία Eurotunnel, η οποία διαχειρίζεται αυτό το πέρασμα ανάμεσα στη Βρετανία και τη Γαλλία, είχε αναστείλει νωρίτερα τις υπηρεσίες λέγοντας πως εντοπίσθηκε καπνός από άγνωστη

Ο Αλέξης Τσίπρας ζητά από τους Ελληνες να δώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ αυτοδυναμία... «Δώστε μας μία ευκαιρία ολόκληρη όχι μισή, απλόχερα χωρίς τσιγκουνιές»

Αυτοδυναμία ζήτησε από τους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος περιοδεύει στην Ήπειρο. Μιλώντας στην Αρτα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά: «Και του ζητάμε να μας δώσει μία ευκαιρία ολόκληρη όχι μισή, απλόχερα χωρίς τσιγκουνιές. Έδωσε και στο παρελθόν ολόκληρη ευκαιρία πολλές φορές. Και στον Σημίτη και στον Καραμανλή και στον Γιώργο Παπανδρέου και στον Σαμαρά.

Νέα Δημοκρατία: Βασικός της στόχος να πείσει τους «νοικοκυραίους» και τη «μεσαία τάξη»

Την ύστατη πολιτική μάχη δίνει η ΝΔ για την κρίσιμη αναμέτρηση των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και πλέον όλα τα…φώτα στρέφονται στον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που αρχίζει και τις εμφανίσεις του στα ΜΜΕ.

Τσίπρας: Να μην φύγουμε από τη χώρα, ας αλλάξουμε τη χώρα

Το σύνθημα στις εκλογές είναι «ας μην φύγουμε από τη χώρα, ας αλλάξουμε τη χώρα», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που οργάνωσε η Νεολαία του στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η πρώτη τηλεοπτική παραγωγή του The Press Project - ΚΟΚΚΙΝΟY

Ελλάδα  ξεκινά το Red Project, η πρώτη τηλεοπτική παραγωγή του The Press Project  σε συνεργασία με το ΚΟΚΚΙΝΟ.   Καλεσμένοι του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη – που παρουσιάζουν την εκπομπή – είναι ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης και ο υποψήφιος βουλευτής της Β΄Αθήνων με το ΠΑΣΟΚ Παντελής Καψής.

ΗΠΑ - 2014: Το θερμότερο έτος στα χρονικά

Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που δημοσιοποίησαν η ΝΑSA και η Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας, οι δέκα θερμότερες χρονιές καταγράφηκαν από το 2000 και μετά, με εξαίρεση το 1998.

Προειδοποίηση Ομπάμα στο Κογκρέσο να μην ψηφίσει τώρα νέες κυρώσεις κατά του Ιράν

Υπομονή από το Κογκρέσο για το ενδεχόμενο επιβολής νέων κυρώσεων στο Ιράν, με αφορμή το πυρηνικό του πρόγραμμα ζήτησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: «ΟΚΤΩ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!»

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί και από εκεί που σε φώναζαν υποτιμητικά «πρόεδρο δεκαπενταμελούς», ξαφνικά να σε κολακεύουν και να σε ανεβάζουν οκτώ μονάδες μπροστά...
Από τη στιγμή που δημοσιογράφος και μάλιστα πρωτοκλασσάτος, ενός από τα πλέον μνημονιακά κανάλια της χώρας, είπε αυτή την ατάκα στον Τσίπρα, πριν από λίγο, στην Κουμουνδούρου κατάλαβαν ότι πλέον έχουν αρχίσει τα καλοπιάσματα...

ΗΠΑ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΕ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ

Τη μεγαλύτερη πτώση σε διάστημα έξι ετών σημείωσαν τον Δεκέμβριο οι τιμές καταναλωτή στις ΗΠΑ υπό το βάρος της βουτιάς των τιμών του πετρελαίου, περιπλέκοντας το έργο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας η οποία σχεδιάζει να προχωρήσει φέτος στην πρώτη αύξηση των επιτοκίων της από το 2008.

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΛΟΓΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ

Σε αυξημένο συναγερμό ολόκληρη η Ευρώπη, με διαρκείς επιχειρήσεις των αντιτρομοκρατικών υπηρεσειών και συλλήψεις ύποπτων ισλαμιστών.

Πάνω από είκοσι άνθρωποι έχουν συλληφθεί, τις τελευταίες ημέρες, σε Βέλγιο, Γαλλία και Γερμανία, ενώ μετά τη Γαλλία και το Βέλγιο κατέβασε στρατό στους δρόμους, για να συνδράμει την αστυνομία.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - O ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ ΤΑ «ΘΑ...»: ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ!

Μόλις μία εβδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες και συνειδητοποιώντας ότι η... καρέκλα χάνεται, ο απερχόμενος πρωθυπουργός της χώρας «αντιλήφθηκε» την υψηλή φορολογία που έχει «γονατίσει» τους Έλληνες.

ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

Κατηγορηματικά αποκλείει η πρόεδρος του κόμματος «Κοινωνική Συμφωνία» Λούκα Κατσέλη το λεγόμενο «GREXIT», το οποίο επισείει η κυβερνητική προπαγάνδα σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και σχηματισμού κυβέρνησης απ' τον Αλ. Τσίπρα στις επικείμενες εκλογές.

Μυστική συνάντηση Σαμαρά - Αλαφούζου Στο Μέγαρο Μαξίμου ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ

Από την πλαϊνή πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου βγήκε λίγο μετά τη μία το βραδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ μόλις είχε ολοκληρώσει τη μυστική συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.

H συγκινητική ομιλία της Μαριάννας Λάτση στα εγκαίνια του "Κ.Η.Ν. Νίκος Κούρκουλος"

Tο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας παραδόθηκε την Παρασκευή από την κ. Μαριάννα Λάτση

Η Μαριάννα Λάτση έζησε όπως δεκάδες χιλιάδες άλλοι από πολύ κοντά την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου που είχε χτυπηθεί από τον καρκίνο. Της ασθένειας που δεν διαχωρίζει πλούσιους και φτωχούς, άσημους και διάσημους.

Τα ποσά της εκλογικής χρηματοδότησης - Πώς κατανέμεται η εκλογική χρηματοδότηση στα πολιτικά κόμματα

Την κατανομή του ποσοστού 50% + 10% της εκλογικής χρηματοδότησης στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα κοινοποίησε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

Τα... ζόρια του Μηταράκη στη Χίο

Οργισμένη ανακοίνωση κατά του Νότη Μηταράκη εξέδωσε η Μαρία Σταυρινούδη - Σόδη για δημοσκόπηση που δημοσιοποίησε χιώτικη εφημερίδα. Πρόκειται για μία από τις σπάνιες στα χρονικά του νησιού δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν υποψηφίους ενός κόμματος.

Στροφή ΔΟΛ και Mega (!) υπέρ Τσίπρα

Αγωνιώδη στροφή υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί το Mega διαπιστώνοντας -με βάση και τις δημοσκοπήσεις- ότι είναι το φαβορί για να κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές. Οι αλλαγές που ανακοίνωσαν οι μέτοχοί του (πάλαι ποτέ) «μεγάλου καναλιού» δεν οφείλονται μόνο στη συνεχιζόμενη πτώση των ποσοστών του.

Εδωσε ρεσιτάλ ηττοπάθειας ο Χαρδούβελης στη συνέντευξη στους «Financial Times»

Τη χαριστική βολή στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αντ. Σαμαρά, ο οποίος προεξοφλεί την πρωτιά της Ν.Δ., έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης με τη χθεσινή συνέντευξή του στους «Financial Times», στην οποία εμφανίστηκε, αντίθετα, να θεωρεί σίγουρη την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Βαρέλι χωρίς πάτο τα παλιά Airbus

Εχει γίνει σίριαλ χωρίς τέλος το φιάσκο με την αξιοποίηση των αεροπλάνων τύπου Airbus. Το Δημόσιο, αφού δεν μπόρεσε να τα πουλήσει, συνεχίζει να ξοδεύει για τη συντήρηση των δύο αεροσκαφών που έχουν ξεμείνει στο Ελληνικό.

EUROLEAGUE BASKETBALL* Με 74-68 ο Θρύλος ισοπέδωσε τη Φενέρμπαχτσε μέσα στο σπίτι της! * Highlights: Fenerbahce Ulker Istanbul-Olympiacos Piraeus

Τίποτα δεν λυγίζει τον Ολυμπιακό! Αν και έχασαν τους Λαφαγέτ και Πέτγουεϊ λόγω τραυματισμού, οι «ερυθρόλευκοι» με καθοριστικό τον Σπανούλη νίκησαν (74-68) τη Φενέρ μέσα στην… αγαπημένη τους Πόλη!

Επέστρεψε στην… Πόλη του ο Θρύλος!