ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΤΟΝ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΡΟΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΨΟΥΣ 15 ΔΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


Ιδού οι 4.151 «ωραίοι» και τα χρέη τους

Τα 14,87 δισ. ευρώ φτάνει το συνολικό ποσό που χρωστούν στο Δημόσιο 4.151 μεγάλοι οφειλέτες. Ισοδυναμεί με το 7% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος. Το υπουργείο Οικονομικών έδωσε στη δημοσιότητα τον ονομαστικό κατάλογο..

Κύπρος Απεγκλωβίστηκαν από τα χιόνια αυτοκίνητα στο Τρόοδος

Απεγκλωβίστηκαν αργά το απόγευμα της Κυριακής, με τη βοήθεια της Αστυνομίας, δεκάδες αυτοκίνητα και τουριστικά λεωφορεία, που είχαν επιχειρήσει να μεταβούν στο όρος..

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Για να εκδικηθεί πράξεις Αμερικανών, σκότωσε... Γάλλους

Για να εκδικηθεί πράξεις Αμερικανών, σκότωσε... Γάλλους Ο στρατιώτης των κυβερνητικών δυνάμεων του Αφγανιστάν που σκότωσε 4 Γάλλους και τραυμάτισε άλλους 15, στην απολογία του υποστήριξε ότι θέλησε να εκδικηθεί για τους ταλιμπάν συμπατριώτες του, πάνω στα πτώματα των οποίων ούρησαν Αμερικανοί πεζοναύτες..

Οι αγανακτισμένοι δικάζουν τα «αρπακτικά» των αγορών

Οι αγανακτισμένοι δικάζουν τα «αρπακτικά» των αγορών  Οι Βρετανοί ακτιβιστές ευελπιστούν ότι η δημο- σιοποίηση επιβαρυντικών στοιχείων κατά του «1% της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ» θα προκαλέσει την παρέμβαση της πραγματικής Δικαιοσύνης..

Costa Concordia Βρέθηκε 13η νεκρή η 12η ίσως είναι... λαθρεπιβάτης

Ξεκίνησαν και πάλι με ένα ακόμη μακάβριο εύρημα οι έρευνες στο εσωτερικό του μισοβυθισμένου κρουαζιερόπλοιου. Το πτώμα άλλης γυναίκας που εντόπισαν οι δύτες ίσως ανήκει σε αγνοούμενη Ουγγαρέζα που δεν ήταν στις λίστες επιβατών..

Ο Ψωμιάδης σε ρόλο ενδιάμεσου ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΕΛΑΤΕΣ

Ο κοριός της ΕΥΠ έχει καταγράψει συνομιλία του Παναγιώτη Ψωμιάδη με έναν από τους αρχηγούς μιας από τις εγκληματικές οργανώσεις, τον Δημήτρη Λαμπάκη.
 O πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έστελνε στα τοκογλυφικά κυκλώματα της Θεσσαλονίκης πελάτες και υποψήφια θύματα..

Οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός στο Σχηματάρι

Τους δράστες της άγριας δολοφονίας οδηγού ταξί, ηλικίας 57 ετών, αναζητεί η αστυνομία, μετά την ανέυρεσή του λίγο πριν από τις εννιά σήμερα το πρωί σε χωράφι στο Σχηματάρι.
Οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός στο Σχηματάρι..

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΡΓΙΟΛΗΣ Πως χάθηκε μιά ζωή στα δίχτυα των τοκογλύφων











Ανθρωποι που είχαν κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις μαζί του, συγκλονισμένοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την προσωπικότητα και τη φερεγγυότητα του Λεωνίδα Μαργιόλη. Στη φωτογραφία ο Μαργιόλης με την Αντζελα Ευριπίδου και τη Δήμητρα Αιγινίτη..

FBed: Για όσους κοιμούνται και ξυπνούν με τη σκέψη του Facebook…

Αν η πρώτη σας σκέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ δεν είναι άλλη από το …Facebook, τότε μάλλον το συγκεκριμένο κρεβάτι είναι ό,τι χρειάζεστε!..

Eurovision 2012: Η Κύπρος επιλέγει... 'Ένα τραγούδι για την Ήβη'

Διεξάγεται την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012, στο Στούντιο 3 του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, η επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της EUROVISION 2012..

Απέρριψε το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης λόγω… σοβαροφάνειας Δεκαεννιάχρονη Βρετανίδα απέσυρε την αίτησή της στο διάσημο ίδρυμα επειδή «τα παίρνουν όλα πολύ σοβαρά»

Μια 19χρονη Βρετανίδα «έριξε πόρτα» στο φημισμένο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, κατηγορώντας το για «υπερβολική σοβαροφάνεια»..

«Δεν έχω καρκίνο» λέει ο Ερντογάν Ο τούρκος πρωθυπουργός είχε υποβληθεί, με άκρα μυστικότητα, σε λαπαροτομή τον περασμένο Νοέμβριο

Ο πρωθυπουργός Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν διέψευσε σήμερα φήμες σύμφωνα με τις οποίες έχει καρκίνο και ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Ο κ. Ερντογάν είχε υποβληθεί, με άκρα μυστικότητα, σε λαπαροτομή τον περασμένο Νοέμβριο, γεγονός το οποίο έδωσε αφορμή για φήμες..

Δεκάδες νεκροί από μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων στη Νιγηρία Από τις πολλαπλές εκρήξεις που είχαν στόχο κυβερνητικά κτίρια, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 160 άνθρωποι

Πολλαπλές εκρήξεις στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 160 άτομα και τραυμάτισαν δεκάδες στην πόλη Κάνο της βόρειας Νιγηρίας σε μία σειρά βομβιστικών επιθέσεων που οι Αρχές θεωρούν ότι ήταν συντονισμένες..

Με βύθιση κινδυνεύει φορτηγό πλοίο στα Στενά του Βοσπόρου

Δυο φορτηγά πλοία συγκρούστηκαν το πρωί της Παρασκευής στα Στενά του Βοσπόρου, ανοικτά της Κωνσταντινούπολης και το ένα από αυτό κινδυνεύει να βυθιστεί αναφέρουν οι τουρκικές Αρχές.
Ωστόσο, παρά το ατύχημα, το πολυσύχναστο θαλάσσιο πέρασμα παραμένει ανοιχτό..

Άνετη νίκη Γκίνγκριτς στη Νότια Καρολίνα

Με σχεδόν όλες τις ψήφους καταμετρημένες στην εσωκομματική ψηφοφορία στη Νότια Καρολίνα για την ανάδειξη του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ο Νιουτ Γκίνγκριτς καταλαμβάνει 40% και ο Μιτ Ρόμνεϊ τον ακολουθεί με 28%..

ΠΟΛΩΝΙΑ Ενοικιάζεται το αρχηγείο του Χίτλερ

Προς ενοικίαση θέτουν το... αρχηγείο του Αδόλφου Χίτλερ («Φωλιά του Λύκου») οι τοπικές αρχές της Πολωνίας λόγω έλλειψης πόρων!..

Holywood: Ανέκριναν σωματοφύλακα του Μπραντ Πιτ για τον αποκεφαλισμένο άνδρα

Η αστυνομία του Λος Ατζελες ταυτοποίησε τον νεκρό, το κεφάλι και μέλη του οποίου βρέθηκαν προ ημερών κάτω από την γνωστότερη ίσως επιγραφή στον κόσμο.
Πρόκειται για τον..

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΗΣ «Δεν είμαι ερωμένη του καπετάνιου»

Μετά από όλα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνη και για την σχέση της με τον καπετάνιο του Costa Concordia, η ξανθιά Μολδαβή που δειπνούσε το μοιραίο βράδυ με τον..

CONCORDIA «Αν έκανα λάθος, θα πληρώσω- Δεν ήταν στη γέφυρα η Μολδαβή»

«Αν έκανα ένα λάθος, είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη» δηλώνει ο καπετάνιος του Costa Concordia προσθέτοντας ότι ειδοποίησε εγκαίρως την εταιρεία για το πρόβλημα..

Προφυλακίστηκε ο επικεφαλής Ειδικών Υποθέσεων ΣΔΟΕ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν άλλοι οκτώ κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τέσσερα κυκλώματα εκβίασης και τοκογλυφίας, ανάμεσά τους και ο επικεφαλής της Επιχειρησιακής..