Ένα νέο είδος πτερόσαυρου βρέθηκε στη Ρουμανία

Μια ομάδα ρουμάνων, βρετανών και βραζιλιάνων παλαιοντολόγων ανακάλυψαν στη Ρουμανία, ένα νέο είδος πτερόσαυρου που αποκάλεσαν Eurazhdarcho. Πρόκειται για ένα ιπτάμενο ερπετό που έζησε κατά τη διάρκεια της ύστερης κρητιδικής περιόδου, δηλαδή πριν από 68 εκατομμύρια χρόνια.

Meteorite crash in Russia: Video of meteorite explosion that stirred panic in Urals r

A series of explosions in the skies of Russia's Urals region, reportedly caused by a meteor shower, has sparked panic in three major cities. Witnesses said that houses shuddered, windows were blown out and cellphones stopped working.

News,Αφρική- Αμερικ- Ασίa -Ευρώπη- Μέση Ανατολή

Κορυφώνεται η προεκλογική μάχη στην Κύπρο
Η ώρα της κάλπης για τον κυπριακό λαό έφθασε. Την Κυριακή, 535.000 ψηφοφόροι καλούνται να αποφασίσουν τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Στις εκλογές συμμετέχουν 11 υποψήφιοι συνολικά, μόνο τρεις όμως έχουν ελπίδες εκλογής,

Oscar de la Renta, Mark Badgley και James Mischka στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η καινούργια φθινοπωρινή συλλογή του Όσκαρ ντε λα Ρέντα παρουσιάστηκε στο Μανχάταν, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Ο οίκος υψηλής ραπτικής έμεινε σταθερός στις αξίες που μας έχει συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια. Πληθωρικά, κομψά ενδύματα που ξεχωρίζουν με την ιδιαιτερότητά τους, χωρίς να προκαλούν.

Η Τραβιάτα του Βέρντι μαγεύει για μια ακόμη φορά το κοινό

Είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς όπερες παγκοσμίως. Εδώ και περισσότερο από ενάμιση αιώνα , η Τραβιάτα συγκινεί και μαγεύει το κοινό, αλλά και τους τραγουδιστές που καλούνται να την ερμηνεύσουν.

Η φιλία των Ιγκι Ποπ - Ντέιβιντ Μπάουι γίνεται ταινία

Στη μεγάλη οθόνη θα ξαναβρεθούν ο Ιγκι Ποπ και ο Ντέιβιντ Μπάουι, καθώς η ιστορία της φιλίας και συνεργασίας τους στη Γερμανία της δεκαετίας του '70 θα αναβιώσει σε μια αντισυμβατική βιογραφία, γερμανικής και βρετανικής συμπαραγωγής.

ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΙΜΠΕΡ Το παιδί των ρεκόρ

Οταν πριν από περίπου έξι χρόνια ο νεαρός έφηβος Τζάστιν Μπίμπερ έβαζε τα μουσικά βιντεάκια του στο Διαδίκτυο, κανείς, ούτε καν ο ίδιος, δεν φανταζόταν πως η καριέρα του θα εκτοξευόταν και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Φτιάξαμε τους Μπιτλς για να... πάρουμε αυτοκίνητο

Ηταν το 1965, όταν το ανερχόμενο τότε συγκρότημα με το όνομα «The Beatles» κέρδισε το πρώτο βραβείο Γκράμι της καριέρας του.
Για την ακρίβεια, τα δύο πρώτα Γκράμι στις κατηγορίες «Καλύτερος Νέος Καλλιτέχνης» και «Καλύτερη Εμφάνιση Φωνητικού Συγκροτήματος».