Ζευγάρι Γερμανών πλήρωσε €875 για τις γερμανικές επανορθώσεις στον Δήμο Ναυπλίου!

Το αίτημα για την καταβολή των γερμανικών επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου στην Ελλάδα, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην πολιτική επικαιρότητα, συμμερίστηκε ένα ζευγάρι γερμανών πολιτών.

Ισπανία: Βρέθηκε ο τάφος του Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Τον εντοπισμό του τάφου του Μιγκέλ ντε Θερβάντες, μέσα σε κρύπτη σε μοναστήρι στο κέντρο της Μαδρίτης, επιβεβαίωσαν την Τρίτη ισπανοί επιστήμονες. Όπως ανακοίνωσαν, ο τάφος περιείχε οστά του συγγραφέα του Δον Κιχώτη, αλλά και της συζύγου του.

Αρχαία Βαβυλώνα: Ασφαλής από τους τζιχαντιστές

Η πόλη της Βαβυλώνας έχει δει αυτοκρατορίες να έρχονται και να παρέρχονται. Χτίστηκε, καταστράφηκε, ξαναχτίστηκε και λεηλατήθηκε, ξανά και ξανά.

Με ιστορία 4.500 ετών παραμένει ένα σύμβολο της δόξας της Μεσοποταμίας. Την τελευταία φορά που ξαναχτίστηκε η Βαβυλώνα - αν μπορείς να το ονομάσεις έτσι - ήταν από τον Σαντάμ Χουσεΐν στη δεκαετία του 1980.

Lufthansa: Ακυρώθηκαν οι μισές πτήσεις της Τετάρτης λόγω απεργίας των πιλότων

Η Lufthansa ακύρωσε 750 πτήσεις, πάνω από τις μισές επί του συνόλου της πτητικής της δραστηριότητας, εξαιτίας της προγραμματισμένης για αύριο απεργίας των πιλότων της.

Champions League: Μονακό- Αρσεναλ 0-1, Ατλέτικο-Λεβερκούζεν 1-0

Με το «δεύτερο πιάτο» των επαναληπτικών, ολοκληρώνεται το προσεχές διήμερο η φάση των «16» στο Champions League. Η Μονακό βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση, μετά την εκπληκτική νίκη της μέσα στο Λονδίνο επί της Αρσεναλ με 3-1.

Σουλτς: Συμφωνία με την Ελλάδα εντός της εβδομάδας

Την άποψη ότι θα υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα εντός της εβδομάδας και ότι βρισκόμαστε στην τελευταία φάση των διαπραγματεύσεων, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται την Τρίτη στο έντυπο ευρωπαϊκής ενημέρωσης Europolitics.

ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ: ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ

«Η ηθική κατάπτωση στο ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου συναγωνίζεται την εκλογική κατάρρευσή του και την πολιτική φθορά του. Τους ενοχλεί στο κόμμα που παραδόθηκε ψυχή τε και σώματι στον Καρατζαφέρη, στον Άδωνι και στον Βορίδη, η ιδέα των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων, αλλά δεν τους ενόχλησε ποτέ - γιατί ποτέ δεν τους άγγιξε -

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ

Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, να οδηγήσουν σε πιστωτική ασφυξία τη χώρα, ώστε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να αποτελέσει μία «αριστερή παρένθεση», αποκαλύπτει η πραγματική κατάσταση των δημοσίων οικονομικών.

Αυτοί που ''σφαγίασαν'' τις συντάξεις, αγορεύουν ξανά περί ''εθνικής επικινδυνότητας'' (Video)

«Ούτε ένα ευρώ δεν πειράζει η κυβέρνηση από τα αποθεματικά της κοινωνικής ασφάλισης είναι ο κουμπαράς των ασφαλισμένων» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημ. Στρατούλης και συμπλήρωσε ότι «δυστυχώς τα ασφαλιστικά ταμεία λεηλατήθηκαν διαχρονικά από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, με αποκορύφωμα το PSI που έχασαν 13 δισ. ευρώ.

Στο Κρεμλίνο στις 8 Απριλίου ο Αλ. Τσίπρας θα έχει συνομιλίες με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στη Μόσχα μεταβαίνει στις 8 Απριλίου ο Αλέξης Τσίπρας, λίγες μέρες μετά τη συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο. Ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης, θα έχει συνομιλίες στο Κρεμλίνο με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ύμνοι του CNBC για την Ελλάδα - Πάμε διακοπές στην χώρα της θάλασσας και του ήλιου!

Μπορεί οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Αθήνας και Ευρώπης να μην είναι και οι καλύτερες, αλλά υπάρχει και μια πλευρά της Ελλάδας που έχει τεράστια θέλγητρα για τους ξένους: ο τουρισμός.
Η πτώση του ευρώ την αναδεικνύει στον τέλειο προορισμό για διακοπές φέτος.

Ρύθμισε το μυαλό σου και αδυνάτισε! Πώς να το κάνεις

Διάβασε την έρευνα, ακολούθησε τις συμβουλές και προγραμμάτισε τον εγκέφαλό σου για να φτάσεις ευκολότερα στο ποθητό αποτέλεσμα, την απώλεια κιλών.
Προσπαθείς να αδυνατίσεις, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου τη σοκολάτα, τα junk food, τα τηγανιτά.

Το πιο περίεργο σπίτι που έχετε δει! Είναι πλωτό, ολοστρόγγυλο και 98% ανακυκλώσιμο! Δικό σας!

Δείτε το πλωτό σπίτι που σχεδίασε και υλοποίησε ο Giancarlo Zema και αναμένεται να φέρει... επανάσταση! 
Είναι πλωτό, ολοστρόγγυλο και 98% ανακυκλώσιμο! Δικό σας!

Στα 20 έφυγε απ' τη φυλακή, στα 37 της είναι εκατομμυριούχος

Μια 20χρονη με πολλά... κότσια, έφυγε από τη φυλακή και με 15.000 δολάρια δανεικά έχτισε μια επιχείρηση με έσοδα εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο!
Η Αν Μαρί Φαϊόλα εργαζόταν μόλις ένα χρόνο ως υπάλληλος σε σωφρονιστικό ίδρυμα, όταν κατάλαβε ότι αυτή η δουλειά δεν της ταίριαζε.

Tο γιωτ του μέλλοντος θα είναι έτσι όλο από γυαλί και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα για κολύμπι! (Φωτό)

Το υπερπολυτελείς γιοτ «SALT» του σχεδιαστή Lujac Desautel είναι έλα πλωτό παλάτι, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα της στεριάς.

Διαθέτει τραπεζαρία δώδεκα ατόμων, ένα κοκτέιλ μπαρ και ένα εσωτερικό κήπο. Ο βασικός χώρος περιλαμβάνει μια master καμπίνα, δύο VIP και δύο δωμάτια με διπλό κρεβάτι.

Όλο το καινούργιο νομοσχέδιο για το Δημόσιο - Σε 45 μέρες επιστρέφουν απολυμένοι και διαθέσιμοι

Μέσα στις επόμενες ημέρες έρχεται στη Βουλή το νομοσχέδιο που ανοίγει ξανά την πόρτα του Δημοσίου σε χιλιάδες υπαλλήλους που βρέθηκαν εκτός μέσω κατάργησης οργανισμών και διαθεσιμότητας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Το Έθνος'' μέσα σε 45 ημέρες από την ψήφιση του νομοσχεδίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής των απολυθέντων και διαθέσιμων υπαλλήλων.