Euro 2012: Ελλάδα-Ρωσία (1-0) ΣΤΗ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η Εθνική έκανε για μία ακόμη φορά το «θαύμα» της, μια και νίκησε 1-0 την Ρωσία με το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Euro 2012...

Euro2012 Κομμένα τα αστεία, μιλάμε για Τσεχία!

Τι κι αν την είχαν ξεγραμμένη μετά την ήττα της πρεμιέρας; Η Τσεχία ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και επικρατώντας 1-0 της Πολωνίας, δεν «έκλεψε» απλά το γέλιο από τα πρόσωπα των διοργανωτών -που θα δουν το υπόλοιπο..

To Ηighspeed πήγε να παραλάβει τους επιβάτες και συγκρούστηκε με το Νήσος Χίος

Προβλήματα στη ναυσιπλοΐα, προκαλούν οι ισχυροί άνεμοι, με αποτέλεσματο ταχύπλοο «Highspeed- 5» που έφθασε στο λιμάνι της Σύρου από τη Μύκονο, προκειμένου να παραλάβει 475 επιβάτες του επιβατηγού- οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Χίος» για να τους μεταφέρει στην Τήνο, να παρασυρθεί και να προσκρούσει πάνω σ' αυτό προκαλώντες μικρές υλικές ζημιές...

Περιπέτειες για 1.183 επιβάτες «Συγκρουόμενα» πλοία σε Σύρο και Τήνο

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν σε όλη τη χώρα μετέτρεψαν σε Οδύσσεια το ταξίδι των επιβατών του πλοίου «Νήσος Χίος», ενώ παράλληλα θέτουν σε δοκιμασία τα πληρώματα συνολικά τριών πλοίων της ακτοπλοΐας..

Μέτωπα σε Λακωνία, Χαλκιδική, Πάτρα Πύρινη κόλαση στην Αττική

Καμένα σπίτια, επιχειρήσεις και δύο τραυματίες πυροσβέστες είναι μέχρι στιγμή ο τραγικός απολογισμός της μεγάλης φωτιά που μαίνεται στην Παλαιά Φώκαια, η οποία εκδηλώθηκε στις 12.30 το μεσημέρι στη θέση Δροσιά Κερατέας,..

Lukyanova Βαλέρια, η ρωσική Μπάρμπι

Lukyanova Βαλέρια, μια νεαρή Ρωσίδα ετών 21, είναι η νέα αίσθηση του Διαδικτύου καταγράφεται ως η νέα Μπάρμπι, μια τάση που Ντακότα Ρόουζ άνοιξε πριν από 16 χρόνια πριν από λίγους μήνες.
Η εικόνα αυτής της νεαρής γυναίκας έχει σχεδόν τεχνητή ομορφιά, τον λόγο έχει σχέση με την κούκλα της Mattel...

Το κρεβάτι που στρώνεται... μόνο του! Το Smart Bed δεν χρειάζεται «φτιάξιμο», διαθέτει αυτόνομο μηχανισμό

Ισπανική εταιρία έδωσε λύση σε όσους δεν προλαβαίνουν ή δεν τους αρέσει να στρώνουν το πρωί το κρεβάτι τους. Η OHEA δημιούργησε το Smart Bed, ένα ηλεκτρονικό κρεβάτι που μπορεί να στρώνεται...μόνο του!..

Ο 2ος θερμότερος Μάιος των τελευταίων 130 ετών καταγράφηκε εφέτος σε όλο τον πλανήτη

Σε ασυνήθιστα για την εποχή ύψη φαίνεται να έχει «κολλήσει» το θερμόμετρο τον τελευταίο καιρό σημειώνοντας απανωτά «ρεκόρ». Ο περασμένος μήνας αναδείχθηκε ως ο δεύτερος θερμότερος Μάιος των τελευταίων 132 χρόνων – μετά από τον Μάιο του 2010..

To Voyager 1 «δραπετεύει» από το ηλιακό σύστημα Βρίσκεται ήδη 11 δισεκατομμύρια μίλια μακριά από τη Γη

Έξω από το ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται πλέον ο πρώτος «ταξιδευτής» της NASA. Το Voyager 1, κατάφερε επιτυχώς να ταξιδέψει 11 δισ. μίλια μακριά από τη Γη και να βγει από τα σύνορα της «γειτονιάς» μας...

Σαράντα χρόνια από την αποκάλυψη του σκανδάλου Γουότεργκέιτ

Στις 17 Ιουνίου 1972 συνελήφθησαν πέντε άνδρες που προσπάθησαν να εισβάλλουν στα γραφεία του Δημ. Κόμματος
O συντονιστής της συζήτησης Τσάρλι Ρόουζ (αριστερά) συνομιλεί με τους ρεπόρτερ Μπομπ Γούντγουόρντ (μέσον) και Καρλ Μπέρνστάιν σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια από το σκάνδαλο του Γουότεργκέιτ στο ομώνυμο κτίριο στην Ουάσινγκτον..

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ KΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 15-6-2012

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ KΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  15-6-2012







ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΔΩ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ H ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ  H ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΕΤ 15-6-2012








ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΔΩ