Ο Ελ Μπαραντέι νέος πρωθυπουργός της Αιγύπτου

Τουλάχιστον 37 οι νεκροί από τη συνεχιζόμενη βία στις διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα - Ξεπερνούν τους 1.000 οι τραυματίες - Φετφάς σουνίτη ιεροδιδάσκαλου υπέρ Μόρσι
Ο μεταβατικός πρόεδρος Άντλι Μανσούρ ζήτησε από τον ως σήμερα ηγέτη της αντιπολίτευσης Μοχάμεντ ΕλΜπαραντέι να τεθεί επικεφαλής της νέας κυβέρνησης της χώρας, έγραψε η ελεγχόμενη από το κράτος εφημερίδα αλ Αχράμ σήμερα, τρεις ημέρες μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα που ανέτρεψε τον ισλαμιστή πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι.

Plane crash at San Francisco airport-photos

(CNN) -- A Boeing 777 operated by Asiana Airlines crashed while landing Saturday at San Francisco International Airport.

Flight 214 left Seoul's Incheon International Airport earlier Saturday and flew 10 hours and 23 minutes to California, according to FlightAware, a website that offers tracking services for private and commercial air traffic.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World-Κεμπέκ-Καναδάς-60 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ Κόλαση φωτιάς στο Κεμπέκ από ανάφλεξη τρένου με πετρέλαιο

Κόλαση φωτιά στην πόλη Λακ Μαγκαντίκ του Κεμπέκ στον Καναδά, μετά τον εκτροχιασμό τρένου που μετέφερε πετρέλαιο και την ανάφλεξη των βαγονιών του, το πρωί του Σαββάτου. Περισσότεροι από 1000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ 60 αγνοούνται. Μετά τον εκτροχιασμό σημειώθηκαν πολλές εκρήξεις, ενώ σχεδόν και και τα 73 βαγόνια του τρένου έπιασαν φωτιά, η οποία εξαπλώθηκε σε τουλάχιστον 30 σπίτια.

whitehouse- Νews-Video:Fireworks on the National Mall from the White House

The National Mall fireworks as seen from the South Lawn of the White House. July 4, 2013.

Οι χαμηλότεροι βαθμοί της τελευταίας δεκαετίας στις Πανελλαδικές

Μεγάλη πτώση των βάσεων για ΑΕΙ και ΤΕΙ - Μπαίνουν με 18,8 στη Νομική και με 18 στους πολιτικούς μηχανικούς του Μετσόβιου - Στο Φυσικό αρκεί το 16, στην Ιατρική Αθηνών περίπου το 19

Λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας για τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών, οι εκτιμήσεις για τις βάσεις δίνουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το που θα κυμανθούν φέτος.

Διαψεύδει το υπ. Ανάπτυξης τα περί «ξεπαγώματος» των πλειστηριασμών

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα δείτε ότι δεν υπάρχει στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τη Δευτέρα με τα προαπαιτούμενα» λέει ανώτατος παράγοντας του υπουργείου
Διαψεύδει το υπουργείο Ανάπτυξης, μέσα από δηλώσεις ανώτατου παράγοντα, πληροφορίες, που θέλουν την κυβέρνηση να δεσμεύεται να μην επεκτείνει την αναστολή των πλειστηριασμών ακινήτων πέρα από τις 31 Δεκεμβρίου 2013.

Οι «Πυροκροτητές Κοινωνικών Εξεγέρσεων» πίσω από την επίθεση στην αντιπεριφέρεια Καβάλας

Mε προκήρυξή τους εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον προφυλακισμένο αναρχικό απεργό πείνας, Κ. Σακκά

Μεγάλη φωτιά στο Στεφάνι Κορινθίας

Μεγάλη η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στο Στεφάνι Κορινθίας, κοντά στα όρια με την Αργολίδα, που εκδηλώθηκε στις 4.25 σήμερα το μεσημέρι.

FRANCE 24 NEWS-World:Egypt's ElBaradei named interim PM

Egypt’s Mohamed ElBaradei will be sworn in as interim prime minister later on Saturday, an opposition source said. ElBaradei, a former UN executive, led the opposition to Hosni Mubarak, toppled in 2011, and to Mohamed Morsi, ousted on Wednesday.

An opposition spokesman says pro-reform leader Mohamed ElBaradei has been named interim prime minister.

Ένοπλοι σκότωσαν 28 μαθητές σε σχολείο στη Νιγηρία

Οι δράστες έβαλαν φωτιά σε κτίρια και πυροβολούσαν μαθητές οι οποίοι προσπαθούσαν να διαφύγουν - Πολλά από τα θύματα κάηκαν ζωντανά - Αρκετοί μαθητές νοσηλεύονται με εγκαύματα
Ένοπλοι που πιστεύεται πως είναι ισλαμιστές σκότωσαν σήμερα 28 μαθητές και ένα καθηγητή σε οικοτροφείο στην πόλη Πότισκουμ της βορειοανατολικής Νιγηρίας, έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.

RussiaToday-Video-News-World:'Friday of Rage': Dozens killed, hundreds injured in Egypt's bloody mayhem

In Egypt, violence and death marked what the ousted President's supporters called a 'Friday of Rage.' Anti-Islamist celebrations after Mohamed Morsi's overthrow turned sour, with at least 30 left dead and over 200 injured in clashes.

Η Τράπεζα του Βατικανού ξεπλένει χρήματα, λένε οι ερευνητές

Το Ινστιτούτο για τα Έργα της Θρησκείας δεν προχώρησε σε επαρκείς ελέγχους των πελατών του και επέτρεψε σε κατόχους λογαριασμών να μεταβιβάζουν σημαντικά ποσά για λογαριασμό τρίτων, γράφει ο ιταλικός Τύπος

Μεξικό: Σε τυφώνα αναβαθμίστηκε η καταιγίδα Έρικ

Σύμφωνα με το αμερικανικό εθνικό κέντρο για τους τυφώνες, με έδρα το Μαϊάμι
Η καταιγίδα που πλήττει την νότια ακτή του Μεξικού αναβαθμίστηκε σε τυφώνα, ανέφερε το αμερικανικό εθνικό κέντρο για τους τυφώνες, με έδρα το Μαϊάμι.

Αίγυπτος: Αιματοχυσία στο όνομα του έκπτωτου προέδρου

Τουλάχιστον 37 οι νεκροί από τη συνεχιζόμενη βία στις διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα - Ξεπερνούν τους 1.000 οι τραυματίες - Στους δρόμους «κατά εκατομμύρια» οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι - «Θα θυσιαστούμε για τον Μόρσι» διαμηνύουν