Ο Άρης έκανε την ολική ανατροπή και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Με 9 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Βέροια και με 10 ο Άρης.

Ο Άρης βρέθηκε να κυνηγά το σκορ αλλά έκανε την ολική ανατροπή (2-1) και πήρε το δεύτερο φετινό του τρίποντο. Η Βέροια έμεινε με 9 παίκτες (Μπαργκάν στο 44' και Σνάουτσνερ στο 60') και δεν άντεξε ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 λόγω αποβολής του Καζναφέρη στο 83'.Ο αγώνας που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής τα είχε όλα..

Κώστας Αρβανίτης: "Υπηρετώ τη Δημοκρατία και όχι τη Νέα Δημοκρατία"!

Μαριλένα Κατσίμη: "Τη δημοσιογραφική δεοντολογία την καταπάτησε η ίδια η διοίκηση"! Σε εφημερίδα έδωσαν συνέντευξη οι παρουσιαστές της Πρωινής Ενημέρωσης, Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη. Κι ενώ στη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης υπάρχουν κόντρες για το χειρισμό της υπόθεσης, οι δύο..
παρουσιαστές μιλούν για την απομάκρυνσή τους από την εκπομπή και όλα όσα ακολούθησαν..

Συναυλία αγάπης για τον 22χρονο Γιάννη που έχασε και τα δυο του πόδια

Ηταν Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 όταν ο 22χρονος παρασύρθηκε από τρένο στο Γκάζι με αποτέλεσμα να χάσει και τα δυο του πόδια συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα. Αύριο θα γίνει συναυλία από γνωστούς καλλιτέχνες για να μπορέσει ο Γιάννης να αποκτήσει πρόσθετα μέλη και να σταθεί ξανά όρθιος. Μια στιγμή ήταν αρκετή για να αλλάξει..

Ο Ομπάμα, Romney αγνοούν τον πονόλαιμο,και την κόπωση προς χάριν της προεκλογικής εκστρατείας,vid

  Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και Ρεπουμπλικάνων Mitt Romney αγνοούν jet-lag, τον πονόλαιμο και το κρύο για να πούμε στους ψηφοφόρους γιατί πρέπει να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Αμερικής..

Greece makes austerity push, workers gear for strike

H Κυβέρνηση της Ελλάδας στη  λιτότητα, οι εργαζόμενοι στούς δρόμους με γενικές απεργείες..

(Reuters) - Greece's government presented a new austerity package to parliament on Monday as a week of strikes and protests kicked off over proposals that lawmakers must approve if the country is to secure more aid and stave off bankruptcy..

Αφετηρία... ακούστε το νέο τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Ο καινούριος δίσκος του Βασίλη Παπακωνσταντίνου κυκλοφόρησε την προηγούμενη Κυριακή με τη Real News, και η παρουσίαση αυτού θα γίνει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στο Pinnochio Bar...

Blank Page... ακούστε το νέο τραγούδι της Christina Aguilera

To νέο single θα περιλαμβάνεται στο album "Lotus", το οποίο κυκλοφορεί στις 13 Νοεμβρίου, ενώ η μουσική και οι στίχοι του ανήκουν στην ίδια την Christina Aguilera και τους Sia Furler και Chris Braide. Ακούστε το!..

Δεν γνώριζε ότι ήταν εκατομμυριούχος..VIDEO

Επί πέντε μήνες οι διοργανωτές λοταρίας στις ΗΠΑ αναζητούσαν τον κάτοχο του τυχερού λαχνού που τον Μάιο κέρδισε 23 εκατ. δολάρια. Τελικά, το μυστήριο λύθηκε μετά την προβολή ενός βίντεο από το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.
Η 69χρονη υπερτυχερή είδε την κόρη της στην οθόνη της τηλεόρασης την ημέρα που είχε πάει να καταθέσει το δελτίο στο πρακτορείο..