Onirama - E, Kai Official Video Clip

Riva Productions   Directed by Yiannis Papadakos..

George Bieber: «Ο εγγονός μου ο Justin μας έχει ξεχάσει»

Το μεγάλο του παράπονο για τον διάσημο εγγονό του, Justin Bieber, εξέφρασε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο 61χρονος παππούς του ποπ σταρ, George Bieber, ο οποίος ζει στον Καναδά έχοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς μετά από ένα σοβαρό ατύχημα δυσκολεύεται να εργαστεί: « Ο Justin έχει περιουσία που ξεπερνάει τα 110 εκατομ. δολάρια αλλά δεν νοιάζεται καθόλου πια για εμάς.

Οι Καρντάσιαν ανοίγουν τη σεζόν στη Μύκονο

Κάτω από άκρα μυστικότητα καταφτάνουν μέσα στις επόμενες ημέρες οι περιβόητοι Καρντάσιαν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΘΕΜΑ people», το τηλεοπτικό τους επιτελείο, το οποίο αποτελείται από 50 άτομα, φτάνει την Τετάρτη, ενώ η οικογένεια προσγειώνεται με ιδιωτική πτήση μία ημέρα αργότερα.

Στις 23, 24 και 25 Απριλίου Γιάννης Πάριος: «Ο δικός μου Τσιτσάνης» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σπονδή στο έργο του μοναδικού δημιουργού που σφράγισε το λαϊκό τραγούδι και την ελληνική μουσική Βασίλη Τσιτσάνη από τον Γιάννη Πάριο στις 23, 24 και 25 Απριλίου στις 20:30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης).

H Αλεξίου "ντύνει" το τρέιλερ του "Before Midnight"

Μια από τις μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας, η Χάρις Αλεξίου, επιλέχθηκε για να "ντύσει" το τρέιλερ της ταινίας "Before Midnight", με το τραγούδι "Για ένα tango".

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στο Παρίσι, στη Βιέννη και σε όμορφα μέρη της Μεσσηνίας, όπως στην Πύλο, στην Κορώνη και στην Καρδαμύλη.

ΦΩΤΟ-H Ριάνα δεν... αποκαλύπτεται

Κατά την διάρκεια των ετοιμασιών της για τη συναυλία της στην Ατλάντα, η Ριάνα ανάρτησε στο Τwitter μια φωτογραφία, όπου καλύπτει το στήθος της με μια ρόμπα την στιγμή που την μακιγιάρουν για να βγει στη σκηνή.

Το νέο τραγούδι της Λάνα Ντελ Ρέι

Το νέο τραγούδι της Λάνα Ντελ Ρέι

Το νέο τραγούδι της Λάνα Ντελ Ρέι για την ταινία "The Great Gatsby" μόλις κυκλοφόρησε. Μέσα σε λίγες ώρες έχει περισσότερες από 91.938 προβολές.
To τραγούδι τιτλοφορείται "Young and beautiful".

Έντονες είναι οι φήμες ότι η Κρίστεν Στιούαρτ βλέπει ξανά τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς. Οι δύο τους είχαν μια ερωτική ιστορία τον προηγούμενο Αύγουστο..

Ήταν τότε, που οι φωτογραφίες τους με πολύ προσωπικές στιγμές, έκαναν το γύρο του κόσμου. Αποτέλεσμα ήταν να χωρίσει ο σκηνοθέτης αλλά και η Κρίστεν Στιούαρτ με τον Ρόμπερτ Πάτινσον αλλά λίγο καιρό μετά ήταν ξανά μαζί.

Η σέξι φωτογράφιση της Κρίστενσεν

Η Έλενα Κρίστενσεν φωτογραφήθηκε για την ισπανική έκδοση του περιοδικού Elle.

Το μοντέλο δήλωσε στο περιοδικό: «Θα έκανα τα πάντα για να μείνω όμορφη. Ωστόσο δεν ξέρω αν θα έκανα κάποια επέμβαση πάνω μου».

EIΔΗΣΕΙΣ- ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ:«Πιθανώς οι θρησκευτικές πεποιθήσεις κίνητρο Τσαρνάεφ»

Τα κίνητρα των αδελφών Τσαρνάεφ για τη διπλή βομβιστική επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστόνης αναζητούν οι Αρχές, χωρίς ωστόσο να έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής σε κάποι ξεκάθαρο συμπέρασμα. Η αστυνομία προσπαθεί, τώρα, να τοποθετήσει τους δύο υπόπτους- ο ένας εκ των οποίων είναι νεκρός- στο σκηνικό της βομβιστικής επίθεσης, καθώς και στην καταδίωξή τους τρεις ημέρες αργότερα, όταν έκλεψαν αυτοκίνητο λίγες ώρες αφότου δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες με τα πρόσωπά τους.

Eιδήσεις-Ελλαδα-Κόσμος-ΕΡΤ-ΝΕΤ,Βίντεο:Ξεκίνησε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η πολύκροτη δίκη του Α. Τσοχατζόπουλου.

Ξεκίνησε χθές κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η πολύκροτη δίκη του Α. Τσοχατζόπουλου. Με πέντε κατηγορούμενους απόντες ξεκίνησε η δίκη.
----Απολογούνται σήμερα οι τρεις επιστάτες από τη Μανωλάδα για την αιματηρή επίθεση κατά μεταναστών εργατών . Αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες.