Το πρώτο αυτόνομο φορτηγό παραγωγής στον κόσμο (Φωτό+Βίντεο)

Στον αυτοκινητόδρομο A8, μεταξύ του Ντένκεντορφ και του αερολιμένα Στουτγάρδης, η Daimler Trucks κυκλοφόρησε στις 2 Οκτωβρίου το πρώτο παγκοσμίως αυτόνομο φορτηγό παραγωγής. Συνοδευόμενος από τον πρωθυπουργό της Βάδης-Βυρτεμβέργης, Winfried Kretschmann, ο δρ. Wolfgang Bernhard, υπεύθυνος για φορτηγά και λεωφορεία στο διοικητικό συμβούλιο της Daimler AG, ολοκληρώνει την παρθενική διαδρομή του Mercedes-Benz Actros με το σύστημα Highway Pilot.

Πώς περιγράφουν ερωτικοί συνοδοί την πρώτη τους ημέρα στη «δουλειά»

Υπάρχουν πολλές παρερμηνείες γύρω από την πορνεία, και οι άνδρες και οι γυναίκες που εργάζονται ως συνοδοί συχνά αντιμετωπίζονται με μεγάλη προκατάληψη. Ο Independent δημοσιεύει ιστορίες τέτοιων συνοδών, οι οποίοι αποκάλυψαν πώς ήταν η πρώτη τους ημέρα στα νέα τους «καθήκοντα», έτσι όπως τα περιέγραψαν στο διαδίκτυο (Reddit).

Πέντε λόγοι για να παντρευτείτε χειμώνα

Τα περισσότερα ζευγάρια όταν έρχεται η ώρα να αποφασίσουν ποια εποχή του χρόνου θα τελέσουν τον γάμο τους επιλέγουν το καλοκαίρι, δεδομένου ότι το χειμώνα κάνει κρύο.
Πράγματι την άνοιξη και το φθινόπωρο οι γάμοι είναι όμορφοι και το καλοκαίρι έχει ασφαλώς τα προνόμιά του, αλλά εμείς ψηφίζουμε τον χειμώνα και παρακάτω σας εξηγούμε γιατί να παντρευτείτε με φόντο ένα υπέροχο χειμωνιάτικο σκηνικό.

Αξίζει αυτό το σπίτι το 1,2 εκατ. δολάρια που δαπανήθηκε ώστε να μεταμορφωθεί;

Ένα κάτοικος του Τέξας πήρε πολύ σοβαρά την λατρεία του για το Star Treck κι αποφάσισε να μετατρέψει το σπίτι του σε ένα... διαστημικό παράδεισο. Και το κατάφερε δαπανώντας περισσότερο από 1,2 εκατ. δολάρια.

Lisa Morales, το κορίτσι που έχτισε καριέρα στους γλουτούς της

Οι γλουτοί που θα απολαύσετε παρακάτω ανήκουν στη λατίνα καλλονή Lisa Morales.
Μοντέλο, παρουσιάστρια και γενικά περιβόητο κορίτσι στα social media έγινε ευρέως γνωστή για τα επιβλητικά της οπίσθια.

Angelina Jolie: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση στη Vogue

Στον φωτογραφικό φακό της Annie Leibovitz πόζαρε η Angelina Jolie, σε μια δουλεία που έγινε το εξώφυλλο κι όχι μόνο του τεύχους Νοεμβρίου του... ιερού βιβλίου της μόδας. Η star φωτογραφήθηκε για τη Vogue και μίλησε για την οικογένειά της και τον διάσημο σύζυγό της.

Η ίδια αποκάλυψε πώς είναι η ζωή στο σπίτι με τόσα παιδιά και πώς περνούν τον χρόνο τους. Όπως η star ανέφερε κάνουν μαθήματα με διαφόρων εθνικοτήτων δασκάλους στο σπίτι,

H 18η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας Από τις 23 μέχρι τις 26 Οκτωβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινά μια από τις μεγαλύτερες γιορτές μόδας στην Ελλάδα. Η 18η διοργάνωση της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week (AXDW).

Περισσότεροι από 40 σχεδιαστές μόδας από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους, στο Μέγαρο της Εθνικής Ασφαλιστικής,

Εντυπωσιάζει το καινούργιο κινέζικο crossover

H Qoros κάνει δυναμική είσοδο στην παγκόσμια αγορά, καθώς μετά τα 3 Sedan, 3 Hatch και 3 City SUV, παρουσίασε ένα ακόμα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μοντέλο που ανήκει στην κατηγορία των μεσαίων crossover.

Ιρανός σκηνοθέτης καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκισης και 223 μαστιγώματα

Ο Keywan Karimi, 30 χρονος βραβευμένος Ιρανός σκηνοθέτης, Κουρδικής καταγωγής, του οποίου το έργο επικεντρώνεται στις δυσκολίες της σύγχρονης ζωής και της πολιτικής έκφρασης στο Ιράν καταδικάστηκε στις αρχές Οκτωβρίου σε έξι χρόνια φυλάκιση και 223 μαστιγώματα για τις ταινίες του.

Νέα τραγωδία με πρόσφυγες: Τρία παιδιά και μία γυναίκα πνίγηκαν έξω από την Καλύμνο

Μία τραγωδία δίχως τέλος εξελίσσεται στο Αιγαίο, με νέα θύματα της 3 μικρά παιδιά και μία γυναίκα που κάνοντας το ταξίδι της προσφυγιάς, πνίγηκαν το βράδυ της Παρασκευής στα ανοιχτά της Καλύμνου.

Το νέο ναυάγιο - που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα ακόμα «ναυάγιο» της Ευρώπης της αλληλεγγύης που αδυνατεί να βρει μία λύση στο προσφυγικό -

Αιχμές κατά των συνυποψηφίων του, στο νέο σποτ του Αδ. Γεωργιάδη Βιντεο

Στο νέο του προεκλογικό σποτ ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αφήνει αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη («τι είναι το κόμμα, ρε φίλε, οικογενειακή υπόθεση;»), αλλά και των άλλων δύο συνυποψηφίων του («μα καλά σε ποια χώρα ζει αυτός;»), δίνοντας έμφαση στο ερώτημα: «γιατί να μην μπορεί να βγει ένας από εμάς;»

Δημ. Γιαννακόπουλος στη Βουλή: «Βλάκες, στημένοι ή άσχετοι» (βίντεο)

Βαρείς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο  μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ και πρόεδρος του ΣΑΦΕ από το βήμα της Βουλής, μιλώντας για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στο χώρο του φαρμάκου μετά τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

«Βλάκες, στημένους ή άσχετους» χαρακτήρισε όσους πρότειναν και θα ψηφίσουν αυτό το

Εμπλοκή με άρωμα… Εκκλησίας στο Noor 1 με τους τόνους ηρωίνης

Το ενδεχόμενο απόπειρας προσέγγισης της προέδρου του δικαστηρίου που θα εκδίκαζε την υπόθεση του «Noor 1» από ιδιώτες «εκκλησιαστικούς παράγοντες» ερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές.

Η δικαστική λειτουργός αποχώρησε λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της δίκης, επικαλούμενη «περιστασιακά προβλήματα υγείας» και έχει

Σημαντική πρόοδο παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του αστέρα του NBA Όντομ

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από τις ΗΠΑ για τον Λαμάρ Όντομ, καθώς τις τελευταίες ώρες αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ άνοιξε τα μάτια του και χαιρέτησε την πρώην σύζυγό του, Κλόι Καρντάσιαν, που βρίσκεται στο πλευρό του. Ο πρώην ΝΒΑερ νοσηλεύεται αφότου βρέθηκε σε ημιθανή κατάσταση σε οίκο ανοχής, έχοντας καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και χαπιών.

Σούπερ Λίγκα * Ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα που διεξάγεται αυτό το τριήμερο.
Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ για το ματς με τη Δυναμό στο Champions League, είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, ωστόσο η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θα παλέψει για να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια «καυτή» έδρα.

Αποκάλυψη Spiegel για εξαγορά της ανάθεσης του Μουντιάλ 2006 στη Γερμανία (vid)

Νέο σκάνδαλο φαίνεται να ξεσπά στους κόλπους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, καθώς όπως αποκαλύπτει σήμερα το γερμανικό περιοδικό Spiegel και κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου η Γερμανία φέρεται να εξαγόρασε τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 μέσω ενός «μαύρου» ταμείου από το οποίο χρηματοδοτήθηκαν τέσσερα μέλη της FIFA από την Ασία.