Χατζημαρκάκης: «Οι Γερμανοί κέρδισαν από την Ελλάδα 80 δισ. ευρώ»

Ο βουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων, κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης, επιμένει ότι οι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα στην ευρωζώνη και έχουν αλλάξει στάση απέναντι στη χώρα μας. Σε αυτό πιστεύει ότι συνέβαλε η αξιοπιστία του κ. Γιάννη Στουρνάρα αλλά και η συνείδηση ότι η Ελλάδα είναι παραπάνω από απαραίτητη για την Ευρώπη και τους Γερμανούς...

Πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ-Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας..

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την 39η επέτειο της φοιτητικής εξέγερσης. Στις 2.00, έκλεισαν οι πύλες του Πολυτεχνείου. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, η πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία. Ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία και αρκετές οι αλλαγές..

Μέχρι τις 2 το μεσημέρι Συνεχίζεται η κατάθεση στεφάνων από τα κόμματα στο χώρο του Πολυτεχνείου

Συνεχίζονται οι καταθέσεις στεφάνων στον χώρο του Πολυτεχνείου από εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων, συνδικαλιστικών φορέων, κοινωνικών οργανώσεων και πολιτών έως τις 2 το μεσημέρι, οπότε οι πύλες του Ιδρύματος θα κλείσουν για τις καθιερωμένες ομιλίες και το προσκλητήριο νεκρών..

ΑΠΟ ΤΟ 2013 Ο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ Το σχέδιο για τη φορολογία των ακινήτων

Eντός της εβδομάδος παραδίδεται στους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση το σχέδιο για την επιβολή του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων. Περιλαμβάνει δύο εναλλακτικές λύσεις. Η μία προβλέπει αφορολόγητο όριο έως 100.000 και η άλλη καταλογισμό φόρου από το πρώτο ευρώ..

Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό σε Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμό, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηπους, Ακρόπολη και Μοναστηράκι από τις 12 το μεσημέρι

Μπερλουσκόνι: «Η Γερμανία σκέφτεται μόνο τον εαυτό της»

«Το 70% των Ιταλών νιώθει απέχθεια για την πολιτική, τους πολιτικούς και τα κόμματα. Το επιβεβαίωσαν και οι τοπικές εκλογές της Σικελίας», δήλωσε, την Παρασκευή, ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι..

Μύθος οι νεκροί του Πολυτεχνείου...Αμφισβητεί ........Χρυσή Αυγή

Όλα είναι ένα ψέμα, ένα ψέμα που έγραψαν οι νικητές. Ένα ψέμα που γεννήθηκε στα χρόνια της μεταπολίτευσης και του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ένας μύθος χωρίς πραγματικούς νεκρούς, χωρίς αίμα, χωρίς εν ψυχρώ δολοφονίες, χωρίς τίποτα..

«Νύχτα» μεταθέτουν 150 ελεγκτές με εντολή της Τρόικας

"Συναγερμός" σήμανε αργά την Παρασκευή το βράδυ στο υπουργείο Οικονομικών.

Στην Καραγεώργη Σερβίας κλήθηκαν αιφνιδιαστικά οι έφοροι των μεγάλων ΔΟΥ της χώρας, για να βρουν και να παραδώσουν μέσα στη νύχτα τα ονόματα 150 εφοριακών..

Πάνω από 1 εκατ. ευρώ για κινητά ετησίως τα υπουργεία «Πρωταθλητής» το υπ. Δημοσίας Τάξης με 1.000 συνδέσεις κόστους 477.000 ευρώ

Στους χαλεπούς καιρούς των ραγδαίων περικοπών στις κρατικές δαπάνες σε καίριους τομείς όπως η υγεία και η παιδεία και της συρρίκνωσης μισθών και συντάξεων, τα υπουργεία ξοδεύουν ετησίως περί το 1.000.000 ευρώ για …κινητά. Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Ανδ. Ψυχάρης..

ΣΥΡΙΖΑ προς κυβέρνηση: Δώστε εντολή να μην κόβεται το ρεύμα

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση να δώσει εντολή για να σταματήσει αμέσως κάθε διαδικασία διακοπών ρεύματος σε άνεργους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους και όσους βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, μετά και τη δημοσιοποίηση στοιχείων της ΔΕΗ για 30.000 διακοπές ρεύματος μηνιαίως. .

Ευφάνταστο διαφημιστικό σποτ με γάτες αλεξιπτωτιστές [ video]

Με μία εκκεντρική ιδέα αποφάσισε να διαφημίσει την εταιρεία ασφάλισης ζώων η Σουηδή ιδιοκτήτρια της εταιρείας.

Η εταιρεία προβάλλεται με ένα βίντεο όπου γάτες αλεξιπτωτιστές σχηματίζουν το όνομά μίας πελάτισσας, δηλαδή Eva, ..

Η άνοδος και η πτώση της «Ατλαντίδας» του Στάλιν

Μόσχα, Ρωσία 
Αποτέλεσε την «ιδανική εργατική πολιτεία», σύμφωνα με τον Ιωσήφ Στάλιν, μια σύγχρονη… σταχανοβίτικη «Ατλαντίδα» κομμένη και ραμμένη στην σταλινική αντίληψη περί σοβιέτ.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1950, Σοβιετικοί μηχανικοί κατασκεύασαν την Νεφτ Ντασλάρι, μια τεράστια πλωτή πόλη στην Κασπία Θάλασσα, έξω από τις ακτές του σημερινού Αζερμπαϊτζάν, που παρείχε στέγη σε 5.000 εργάτες...

Αθωώθηκαν Κροάτες στρατηγοί για τον ξεριζωμό των Σέρβων της Κράινα

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY) έκανε δεκτή την έφεση κατά της πρωτόδικης καταδίκης των Κροατών στρατηγών εν αποστρατεία Άντε Γκοτόβινα και Μλάντεν Μάρκατς, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου εις βάρος Σέρβων στη διάρκεια του εμφυλίου στην πρώην Γιουγκοσλαβία..

GP ΗΠΑ: Ταχύτερος ο Φέτελ στα ελεύθερα!

Ο Γερμανός πρωταθλητής έδειξε τις προθέσεις του από την πρώτη κιόλας μέρα στην ολοκαίνουργια πίστα του Ώστιν. Παρά το μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε με διαρροή υγρού από το σύστημα ψύξης του μονοθεσίου στην δεύτερη περίοδο δοκιμών παρέμεινε ταχύτερος σε κάθε περίπτωση..

Σειρήνες πολέμου στην Ιερουσαλήμ - Αυξάνονται οι νεκροί στη Γάζα

Τύμπανα πολέμου ηχούν στην Μέση Ανατολή καθώς με την σημερινή επίσκεψη του Αιγύπτιου πρωθυπουργού, Χασίμ Καντίλ, στη Λωρίδα της Γάζας, δεν ηρέμησαν τα πνεύματα μεταξύ Χαμάς και Τελ Αβίβ.
To απόγευμα της Παρασκευής  ήχησαν οι αντιαεροπορικές σειρήνες στην Ιερουσαλήμ, ενώ μερικά λεπτά αργότερα, η στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε πύραυλο Qassam προς την πόλη..

Σλοβακία Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί οταν αεροσκάφος της DHL προσγειώθηκε με την μύτη [video]

Σλοβακία Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα DHL αεροσκάφος προσγειώθηκε με το εμποσθιο μέρος του σε ένα αεροδρόμιο στη Σλοβακία..

Δύο Κροάτες στρατηγούς αθωωσε το δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου του ΟΗΕ..

Δύο Κροάτες στρατηγούς αθωωσε το δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου του ΟΗΕ.. φθάνοντας απο το δικαστήριο το αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ έγειναν δεκτοί σαν ήρωες....