Συνεχίζουμαι μια μικρή παρουσίαση με μερικά ...τρελλά -μικρά- μεγάλα- όμορφα-supercars αυτοκίνητα από το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Συνεχίζουμαι μια μικρή παρουσίαση με μερικά ...τρελλά -μικρά- μεγάλα- όμορφα-supercars αυτοκίνητα από το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι..

Φθινόπωρο και χρώματα, Η μαγεία της φύσης σε ένα όνειρικό περιβάλλον [40 Φωτογραφίες]

Φθινόπωρο και χρώματα, Η μαγεία της φύσης σε ένα όνειρικό περιβάλλον. Η ομορφιά της φύσης σαν σε ένα ονειρικό κόσμο, μια φαντασίωση. Σας ενθαρρύνουμε να πάτε εκεί έξω και να το απολαύσετε όσο διαρκεί..

Σκάρλετ, όπως Τζάνετ στην ταινία για την ζωή του Χίτσκοκ

Η Σκάρλετ Γιόχανσον μεταμορφώθηκε στην Τζάνετ Λι  και μέσω εκείνης στη Μάριον Κρέιν, την ηρωίδα του θρίλερ «Ψυχώ» στην ταινία «Χίτσκοκ» του Σάσα Τζερβέις, η οποία εστιάζει στην προσωπικότητα του μετρ της αγωνίας και στα γυρίσματα της γνωστότερης ταινίας του..

Νέο τραγούδι από τους Rolling Stones!

Την επιστροφή τους στη δισκογραφία, έστω και με ένα μόλις τραγούδι, επιβεβαίωσαν σήμερα οι Rolling Stones, καθώς από το πρωί  παίζεται στους ραδιοσταθμούς όλου του κόσμου, το ολοκαίνουργιο «Doom and Gloom»..

Φθινοπωρινός καιρός με συννεφιά και βροχές

Εστω και από τα μέσα Οκτωβρίου, ο καιρός άρχισε να επιδεινώνεται, βάζοντας τέλος σε ένα μακρύ διάστημα υψηλών θερμοκρασιών και ανομβρίας ασυνήθιστης για την εποχή..
Η Εθνική Μετεορολογική Υπηρεσία στην πρόβλεψή της για το Σάββατο εκτιμά ότι στην Δυτική Ελλάδα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μάλιστα θα είναι ισχυρές κατά τόπους..

Οι "Πρωταγωνιστές" επιστρέφουν !Τα κατάφεραν και γλίτωσαν από της κρίσης τα δόντια..

Οι "Πρωταγωνιστές" επιστρέφουν !Τα κατάφεραν και γλίτωσαν από της κρίσης τα δόντια και βρίσκονται και φέτος στο πρόγραμμα του Mega. Παρά το... "κούρεμα" που έπεσε και στον τομέα της ενημέρωσης του Μεγάλου Καναλιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης και η πραγματικά εξαιρετική εκπομπή του διασώθηκαν και για ακόμα μία χρονιά θα βρίσκονται κάθε 15 μέρες στην μικρή μας οθόνη..

Ψιλικατζής, σουβλατζής, ταξιτζής και βοσκός έκλεψαν το 1 εκατ. ευρώ

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος τριών ατόμων, που φέρονται ως οι φυσικοί αυτουργοί της ληστείας χρηματαποστολής με λεία 1 εκατ. ευρώ.. που είχε γίνει πριν από περίπου έναν χρόνο στην περιοχή των Βασιλειών, άσκησε ο εισαγγελέας Ηράκλειου..

Αντιμέτωποι με τον εφιάλτη των πλειστηριασμών 132.000 ιδιοκτήτες ακινήτων

Ρεπορτάζ Νίκος Θεοδωρόπουλος
Την απειλή να βγουν στο «σφυρί» τα σπίτια τους αντιμετωπίζουν 132.000 ιδιοκτήτες. Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που γίνει άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών από το νέο έτος. Το «πάγωμα» των πλειστηριασμών ισχύει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012 για ακίνητα που η αντικειμενική τους αξία φτάνει μέχρι τις 200.000 ευρώ..

Ένοπλη συμπλοκή και σύλληψη δραπέτη στον Κόκκινο Μύλο

Στη σύλληψη αλβανού δραπέτη, κατέληξε άγρια καταδίωξη και «μάχη» αστυνομικών με τέσσερις ενόπλους, τη νύχτα στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής..

Μέτρα 9 δισ.ευρώ εκ των οποίων 4,9 δισ.ευρώ βαραίνουν τους συνταξιούχους

Δυσβάσταχτο πακέτο μέτρων συνολικού ύψους 9 δισ. ευρώ το 2013 και όχι 7,8 δισ. ευρώ που προέβλεπε το προσχέδιο προϋπολογισμού «σφραγίζει» μέσα στις επόμενες ημέρες, έως την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής στις 18 Οκτωβρίου, το οικονομικό επιτελείο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα..

Εν... μέσω χημικών και προσαγωγών έγινε την Παρασκευή η πρεμιέρα

Την παρέμβαση της κυβέρνησης προκάλεσαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν από βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά και μέλη παραεκκλησιαστικών οργανώσεων, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έξω από το θέατρο Χυτήριο, όπου ανεβαίνει η παράσταση «Corpus Christi»...

«Τα χρόνια της βασιλείας του Όθωνα» σε έκθεση το Ναύπλιο

Έκθεση με τίτλο «Τα χρόνια της βασιλείας του Όθωνα» (1833-1862) πραγματοποιείται στο Παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης και Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου, στο Ναύπλιο.

Η έκθεση διοργανώνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπλιέων για τα 150 χρόνια από τη Ναυπλιακή Επανάσταση (1 Φεβρουαρίου – 8 Απριλίου1862)..

Εθνική: Τα πάντα ανοιχτά για τη Βραζιλία vid

Δύο δοκάρια, μία κλασική ευκαιρία για την Ελλάδα. Δύο μεγάλες στιγμές για τους Βόσνιους. Πέντε φάσεις που κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν γίνει γκολ...

Ke$ha: «Οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήμουν φρικιό»

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του δεύτερου προσωπικού της άλμπουμ με τίτλο "Warrior" το Δεκέμβριο, η Ke$ha φωτογραφίζεται για λογαριασμό του περιοδικού Vibe, μόνο με τα εσώρουχά της!.

H Rihanna ποζάρει… topless!

Μια topless φωτογραφία της Rihanna κυκλοφορεί από την Πέμπτη στο διαδίκτυο και μάλιστα είναι μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter..