Τα κεφάλαια που επενδύθηκαν σε ελληνικά ομόλογα απέβησαν τα πιο αποδοτικά παγκοσμίως

Δύο επενδυτικά κεφάλαια που επένδυσαν σε ελληνικά ομόλογα έχουν αποδώσει πάνω από 100% ετησίως. Πρόκειται για κεφάλαια που διαχειρίζεται η NBG Asset Management και η Eurobank Asset Management.

RussiaToday-Video-News-World:'Cameron declared war on media over NSA leaks'--'Publish & be damned!' Cameron threatens media over NSA leaks

The British government has warned it could resort to legal action, to silence newspapers seeking to publish Edward Snowden's NSA revelations.

whitehouse- Νews-Video:President Obama Speaks at the Installation of FBI Director James Comey

President Obama says that new FBI Director James Comey has "dedicated his life to defending our laws -- to making sure that all Americans can trust our justice system to protect their rights and their well-being

Δίχως παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου γιόρτασαν οι Τούρκοι την εθνική τους επέτειο

Αντίθετα με αυτό που συνηθίζουν να κάνουν σε περιπτώσεις ελληνικών εθνικών επετείων...
Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η επέτειος για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας.

WSJ: Η NSA είχε τη βοήθεια γαλλικών και ισπανικών μυστικών υπηρεσιών

Αμερικανοί αξιωματούχοι που επικαλείται η εφημερίδα υποστηρίζουν ότι τα στοιχεία που αποκάλυψαν Le Monde και El Mundo αφορούν παρακολουθήσεις από γαλλικές και ισπανικές υπηρεσίες που τις μοιράστηκαν με την NSA

Η Φωνή της Ρωσίας- Ειδήσεις : Ο Λευκός Οίκος αποχαρακτήρισε τα έγγραφα σχετικά με την παρακολούθηση των συνδρομητών των δικτύων κινητής τηλεφωνίας

Η κυβέρνηση του Προέδρου των ΗΠΑ αποχαρακτήρισε μια ακόμα παρτίδα εγγράφων σχετικών με την παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιών των πολιτών των ΗΠΑ.

Η Φωνή της Ρωσίας- Ειδήσεις : Καθελκύστηκε από τους Αμερικανούς το «αντιτορπιλικό του μέλλοντος»

Τις πρωινές ώρες της 29ης Οκτωβρίου, στις ΗΠΑ, καθελκύστηκε το πρώτο αμερικανικό «αντιτορπιλικό του μέλλοντος», το οποίο πρόκειται να ονομαστεί «Zumwalt».

Ο Ερντογάν εγκαινιάζει το τούνελ Μαρμαρά

Εγκαίνια σήμερα για την υποθαλάσσια σιδηροδρομική σήραγγα, που ενώνει την ευρωπαϊκή με την ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.
Το έργο, που βρίσκεται σε κομβικό σημείο μεταξύ Ανατολής και Δύσης, έχει χαρακτηριστεί από την τουρκική κυβέρνηση ως ο «σύγχρονος δρόμος του μεταξιού».

Η μεγαλύτερη γέφυρα στον κόσμο κατασκευάζεται στη Ρωσία

Η Ρωσική πόλη του Βλαδιβοστόκ είναι γνωστή για τις μεγάλες γέφυρες που κατασκευάστηκαν τα τελευταία χρόνια. Σε λίγους μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή της γέφυρας που θα συνδέει την ηπειρωτική χώρα με το νησί Russky.

Συναυλία στις Βρυξέλλες για την Κύπρο με Α.Βίσση, Δ.Ολυμπίου και Κ.Χριστοφόρου

Η Άννα Βίσση μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τη Δέσποινα Ολυμπίου θα συμμετάσχουν στις 9 Νοεμβρίου σε φιλανθρωπική συναυλία αφιερωμένη στην Κύπρο υπό τον τίτλο «Cyprus Unplugged», στο Palais des Beaux Arts (Bozar) στις Βρυξέλλες.

EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.GR Spiegel: Κέντρο παρακολούθησης της NSA και η Αθήνα

Μεταξύ των κέντρων υποκλοπών και παρακολούθησης επικοινωνιών κατονομάζεται και η Αμερικανική Πρεσβεία της Αθήνας, σύμφωνα με έγγραφο της NSA που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό Spiegel. Το εν λόγω έγγραφο συγκαταλέγεται στα στοιχεία που διέρρευσε ο πρώη σύμβουλος της Υπηρεσίας, Έντουαρντ Σνόουντεν.

Reuters-World-News:White House sees need for 'constraints' on NSA spying


Reuters) - The White House moved on Monday to reassure U.S. allies and Americans concerned about the sweeping nature of the National Security Agency's surveillance practices by acknowledging that more constraints are needed to ensure that privacy rights are protected.
Amid a growing uproar in Europe and a protest by a key U.S. senator, officials said they would review intelligence collection programs with an eye to narrowing their scope.

EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ERTOPEN.COM «Ζεσταίνουν» τις μηχανές των τρακτέρ

Αποφασισμένοι να βγουν στους δρόμους οι αγρότες της Αχαΐας αντιδρώντας στον ενιαίο φόρο που προωθεί η κυβέρνηση καθώς καλούνται να πληρώσουν όχι μόνο για τα αγροτεμάχια αλλά και τις αποθήκες και τους στάβλους που διατηρούν.

EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

  • Μετά την εμφάνιση των  ερυθρολεύκων κόντρα στον ΟΦΗ είναι  αισιόδοξος ότι αν οι παίκτες ακολουθήσουν όσα τους έχει πει τότε είναι εγγυημένο ότι όλα θα πάνε καλά

Ντέιβιντ Κάμερον: Η σκέψη μας κοντά στις οικογένειες των θυμάτων-Φονική κακοκαιρία με τουλάχιστον 13 νεκρούς «σαρώνει» τη δυτική Ευρώπη

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη χειρότερη κακοκαιρία των τελευταίων ετών - Αγνοείται ένας 14χρονος στο Σάσεξ - Χωρίς ρεύμα περισσότερες από 530.000 κατοικίες - Προβλήματα στις συγκοινωνίες - Ακυρώθηκαν περισσότερες από 130 πτήσεις