"Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία" σε Λονδίνο, Παρίσι, Δουβλίνο, Ρώμη, Βερολίνο,Μαδρίτη, και Βρυξέλλες,

Τις φωνές τους για ένα μέλλον χωρίς λιτότητα και περικοπές ένωσαν πολίτες σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, εκφράζοντας μεταξύ άλλων την αλληλεγγύη τους στην Ελλάδα. Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για τους Πρόσφυγες, οι διαδηλωτές εξέφρασαν το όραμά τους για μια ενωμένη Ευρώπη μακριά από διαχωρισμούς και διακρίσεις.

Live: XTERRA Greece Chαmpionship 2015 στη Λίμνη Πλαστήρα

Η XTERRA επιστρέφει σήμερα για τρίτη συνεχόμενη στη Λίμνη Πλαστήρα με το 3o XTERRA Greece Championship που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.
Ο αγώνας αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, με διοργανώσεις σε περισσότερες από 32 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Παραλήρημα Άδωνι: "Βλέπει" να εκδίδονται οι Ελληνίδες λόγω χρεoκοπίας και παρομοίασε την Ελλάδα με την Ουκρανία!

Συνεχίζει το αντεθνικό τoυ παραλήρημα ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ζητώντας από την κυβέρνηση να παραδοθεί στις ορέξεις των δανειστών.

Με την Ουκρανία προσομοίασε την Ελλάδα σε περίπτωση που χρεοκοπήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ετοιμάζεται πραξικόπημα και εγκατάσταση "μαύρης" κυβέρνησης - Συναντήσεις Α.Σαμαρά με Κ.Σημίτη και Λ.Παπαδήμο

Σχέδιο αποσταθεροποίησης κατ'αρχήν και εν συνεχεία βίαιης ανατροπής της κυβέρνησης με επεισόδια και εσωτερική αναταραχή απεργάζονται τα τρία μνημονιακά κόμματα ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ με τελικό στόχο την εγκατάσταση νέας "μαύρης" κυβέρνησης, της δεύτερης μετά την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Η Ελλάδα το πρώτο μη ιδρυτικό-μέλος των BRICS - Οριστικά στα 3 δισ. ευρώ η προκαταβολή για τον Greek Stream! (UPD)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται από την Αγία Πετρούπολη και αλλάζουν όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα στην παγκόσμια ισορροπία ισχύος! Η ελλάδα θα είναι το πρώτο μη ιδρυτικό μέλος των BRICS!
Στο θέμα της ένταξης της Ελλάδας στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS επανήλθε ο υπουργός Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

Μεγάλη διαδήλωση στο Παρίσι υπέρ της Ελλάδας. 'Η λιτότητα σκοτώνει, η δημοκρατία πεθαίνει. Αντιστεκόμαστε'

Ραντεβού γύρω από το μετρό «Στάλινγκραντ» με πορεία προς το κέντρο και κατάληξη στην πλατεία Δημοκρατίας (Republique) έχουν δώσει πολλές οργανώσεις με σκοπό να διαδηλώσουν υπέρ της Ελλάδας
«Ελλάδα, Γαλλία, Ευρώπη: Η λιτότητα σκοτώνει, η δημοκρατία πεθαίνει... Αντιστεκόμαστε» είναι το σύνθημα- κάλεσμα για τη σημερινή διαδήλωση στο Παρίσι, υπέρ της Ελλάδας.

Βούλιαξε το Λονδίνο. Πάνω από 70.000 κατά της λιτότητας (Φωτό+Βίντεο)

Διαδήλωση κατά της λιτότητας στο Λονδίνο. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι με πανό υπέρ της Ελλάδας. Αίτημα η αλλαγή της πολιτικής της Ευρώπης (Vid)
Πολλές χιλιάδες διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους του Λονδίνου διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική λιτότητας που ακολουθεί η συντηρητική κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.

Copa America: Μήνυμα τίτλου από την εντυπωσιακή Χιλή VIDEO.Ecuador 2-1 Mexico. Brazil 0-1 Colombia.Peru 1-0 Venezuela.

Εντυπωσιακή η Χιλή, συνέτριψε με 5-0 τη Βολιβία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Κόπα Αμέρικα και προκρίθηκε ως πρώτη από τον Α΄ όμιλο στα προημιτελικά, ενώ οι ηττημένοι πέρασαν ως δεύτεροι.
Μόλις στο 4ο λεπτό ο Αρανγκίς εκμεταλλεύτηκε το λάθος κοντρόλ του Βάργκας, που τελικά βγήκε σε...

100 Hot MotoGP Girls (2015 Photo Gallery)

Όταν μιλάμε για MOTOSPORT για λάμψη και για τη γοητεία ακολουθεί τη συζήτηση και με το MotoGP 2015   εν εξελίξει θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο καυτά κορίτσια του δικτύου που εντόπισε το 2014-2015 .  Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα ωραιότερα κορίτσια   σε όλη τη σεζόν.
Hot Girls MotoGP του 2014-2015 :

Βολιβία: Άδικο, καταχρηστικό και παράνομο το ελληνικό χρέος... Η Βολιβία είναι επικεφαλής της Επιτροπής του ΟΗΕ για το χρέος


Άδικο, καταχρηστικό και παράνομο χαρακτήρισε το ελληνικό χρέος ο αντιπρόεδρος της Βολιβίας, Άλβαρο Γκαρσία Λινέρα, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ο Βολιβιανός αξιωματούχος υπογράμμισε ότι εξωτερικά χρέη, όπως αυτό της Ελλάδας, είναι άδικα, καταχρηστικά, παράνομα και με τις σημερινές συνθήκες αδύνατον να αποπληρωθούν.

Επιστολή Ράις σε Τ. Κουίκ: Δύο δημοσιογράφοι στο πρόγραμμα του ΔΝΤ


Δύο Έλληνες δημοσιογράφοι έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα υποτροφιών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από το 2006 οπότε ξεκίνησε, αναφέρει στην απάντησή του σε επιστολή του υφυπουργού Επικρατείας Τέρενς Κουίκ ο εκπρόσωπος Τύπου του Ταμείου Τζέρι Ράις.

Σεισμός: Το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο του Spiegel για την τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης

Με κεντρικό θέμα το ελληνικό πρόβλημα και μια φωτογραφία που παραπέμπει σε σκηνές από τον Αρμαγεδδώνα κυκλοφορεί το Σάββατο το νέο του τεύχος του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel


Tις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης για το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας παρουσιάζει το κεντρικό άρθρο του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.