Μονρόε, Χέιγουορθ, Ντίτριχ: οι αισθητικές επεμβάσεις που έκαναν το Χόλιγουντ να λάμψει

Η ομορφιά, μια υποβοηθούμενη υπόθεση
. Είναι κοινό μυστικό ότι στο Χόλιγουντ οι πλαστικές εγχειρήσεις είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο όπως οι δίαιτες και το Twitter. Ωστόσο από τις απαρχές της βιομηχανίας του θεάματος οι σταρ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να "λάμψουν" διευκρινίζει η ιστοσελίδα του αμερικάνικου Marie Claire.
Η ματαιοδοξία υπήρχε πάντα και μπορεί παλιά να μην υπήρχαν οι κάμερες υψηλής ευκρίνειας ωστόσο οι παλιές σταρ του Χόλιγουντ είχαν τα δικά τους τεχνάσματα για να δείχνουν λαμπερές και όμορφες.

H Έμα Στόουν είναι όλες οι ντίβες του παλιού Χόλιγουντ στη Vogue

Mε το νέο της κινηματογραφικό project δίπλα από τον Ράιαν Γκόσλινγκ, το μιούζικαλ "La La Land" να μαζεύει βραβεία και να της έχει ήδη χαρίσει ένα τρόπαιο, το βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η 28χρονη Έμα Στόουν μπορεί να είναι πολύ σίγουρη για τη θέση της στη βιομηχανία του θεάματος σήμερα.
Επενδύοντας στο ταλέντο και την χαμαιλεόντική της ικανότητα να είναι τα πάντα, η Έμα Στόουν υποδύεται όλες τις μεγάλες ντίβες του Χόλιγουντ στο νέο τεύχος της αμερικάνικης Vogue.

Τα κιμoνό αλλιώς. Η Εβδομάδα Μόδας του Τόκιο εντυπωσιάζει

Mετά τη Δύση, η Άπω Ανατολή. Με τα σχέδια της Γιαπωνέζας ροκ σταρ και σχεδιάστρια μόδας Yoshiki ξεκίνησε η Εβδομάδα Μόδας στο Τόκιο, με την σκηνή να πλημμυρίζει από την μουσική και τις φουτουριστικές δημιουργίες της σχεδιάστριας.

Στην Ύδρα η Πάμελα Άντερσον (Photo)

Στην Ύδρα βρίσκεται αυτές τις μέρες η πληθωρική Πάμελα Άντερσον για να πραγματοποιήσει μια επαγγελματική φωτογράφιση για λογαριασμό της διάσημης σχεδιάστριας μόδας Vivienne Westwood

Την φωτογράφηση της Άντερσον έχει αναλάβει ο φωτογράφος Juergen Teller για την παρουσίαση της SS17 κολεξιόν της σχεδιάστριας.
Η make up artist Apollonia Bee, η σχεδιάστρια Vivienne Westwood και η Pamela Anderson

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον νίκησαν τον πόλεμο με τον κίτρινο Τύπο

Κίτρινος τύπος εναντίον αλήθειας σημειώσατε δύο.
Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον δέχθηκαν την επίσημη συγγνώμη σήμερα δύο αμερικανικών σκανδαλοθηρικών εντύπων, τα οποία υποστήριξαν ότι το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο διότι ο διάσημος ηθοποιός ερωτεύτηκε στη μία περίπτωση την ηθοποιό Μεγκ Ράιαν και στην άλλη περίπτωση την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Inferno Φελίσιτι Τζόουνς. Επιπλέον οι δύο ταμπλόιντ ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν τα επίμαχα άρθρα.

Οι Rolling Stones έχουν να πουν κάτι για το νομπελίστα Μπομπ Ντίλαν

Αν και ο ίδιος δεν έχει μιλήσει οι συνάδελφοι του φροντίζουν να μιλούν για αυτόν. Μετά τον Λέοναρντ Κόεν, οι Μικ Τζάγκερ και Κιθ Ρίτσαρντς των Rolling Stones μίλησαν ανοιχτά για το Νόμπελ Λογοτεχνίας που απονεμήθηκε στον Αμερικανό τραγουδοποιό Μπομπ Ντίλαν την περασμένη Πέμπτη.
Από τη σκηνή του Desert Trip Festival στο Ίντιο, στην κοιλάδα Coachella της Καλιφόρνια όπου πραγματοποιείται και το πιο διάσημο ετήσιο φεστιβάλ μουσικής και τέχνης στις ΗΠΑ,

Εκδιώχθηκε από το κόμμα που ίδρυσε ο ίδιος, ο Χάρης Θεοχάρης!

Μπορεί ο Χάρης Θεοχάρης θα ανέλαβε την πρωτοβουλία πριν από λίγο καιρό της ίδρυσης της «Δημοκρατικής Ευθύνης», πολιτικής κίνησης στην οποία συμμετέχουν, προσωπικότητες όπως ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ωστόσο σήμερα το κόμμα «πήρε διαζύγιο» με έναν εκ των ιδρυτών του.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοκρατικής Ευθύνης, «ο Χάρης Θεοχάρης προσπάθησε να επικαλεστεί μία ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα,

Τζανακόπουλος: Η απόφαση του ΣτΕ δεν επηρεάζει τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών

Η απόφαση του ΣτΕ, που έκανε παραδεκτές τις προσφυγές των καναλιών την Τρίτη, δεν μπλοκάρει τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού τόνισε ότι η απόφαση αφορούσε απλά το αν και κατά πόσο οι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν έννομο συμφέρον να προσφύγουν κατά της διαδικασίας. «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή απόφαση που να θέτει εμπόδιο στην περαιτέρω κίνηση της διαγωνιστικής διαδικασίας», είπε ακόμη,

Φορτηγάκι της αστυνομίας παρασύρει διαδηλωτές στις Φιλιππίνες (βίντεο)

Η αστυνομία στις Φιλιππίνες έκανε σήμερα χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει ένα πλήθος 1.000 ανθρώπων που διαδήλωναν έξω από την αμερικανική πρεσβεία στη Μανίλα, ενώ εικόνες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν ένα φορτηγάκι της αστυνομίας να πέφτει πάνω στους διαδηλωτές.
Τουλάχιστον τρεις φοιτητές έχουν τραυματιστεί και έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο αφού τους χτύπησε το φορτηγάκι, όπως δήλωσε ο επικεφαλής των διαδηλωτών Ρενάτο Ρέιες.

Μικρότερο μερίδιο της Socar και σφήνα των Ιταλών της Snam για το 66% του ΔΕΣΦΑ

Με έντονους ρυθμούς προχωρούν οι συνομιλίες της ελληνικής πλευράς με τους επενδυτές από το Αζερμπαϊτζάν και την Ιταλία για την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΣΦΑ.
Η συμφωνία μεταβίβασης του 66% της εταιρείας στη Socar, όπως τονίζουν πηγές, θα κλείσει πριν τη 31η Οκτωβρίου, ημερομηνία που λήγει η νέα παράταση ισχύος της εγγυητικής επιστολής της αζέρικης εταιρείας.

BofA - Merrill Lynch για ΟΤΕ: «Buy» με τιμή - στόχο τα 12 ευρώ

Την τιμή - στόχο των 12 ευρώ και τη σύσταση «Buy» για τη μετοχή του ΟΤΕ επαναδιατυπώνει η Bank of America σε έκθεσή της.
Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, ο ΟΤΕ διαθέτει ισχυρά θεμελιώδη που θα του επιτρέψουν να υπεραποδώσει. Μεταξύ των λόγων που συστήνει «Buy», είναι η ελκυστική αποτίμηση, ο ισχυρός ισολογισμός αλλά και οι προοπτικές της καλωδιακής τηλεόρασης.

Στο μικροσκόπιο του ΥΠΟΙΚ οι ελληνικές επιχειρήσεις με ΑΦΜ Βουλγαρίας

Στόχος του ΥΠΟΙΚ να εντοπίσει περιπτώσεις φοροδιαφυγής και διακίνησης μαύρου χρήματος σε τραπεζικούς λογαριασμούς εταιρειών που αποκτούν έδρα στη γειτονική χώρα.
Τριγωνικές συναλλαγές, επιχειρήσεις χωρίς προσωπικό, διακίνηση μαύρου χρήματος και ΑΦΜ – σφραγίδες στοχεύει να εντοπίσει το υπουργείο Οικονομικών με φορολογικό σαφάρι που ετοιμάζει για εταιρείες που μεταφέρουν την έδρα τους στη Βουλγαρία.

Μάρδας: Υπογράφουμε τέσσερις οικονομικές συμφωνίες με τους Κορεάτες

Τέσσερις συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και Δημοκρατίας της Κορέας για οικονομική συνεργασία, είναι έτοιμες προς υπογραφή, καθώς οι σχετικές συζητήσεις μεταξύ των εμπειρογνωμόνων των δύο κυβερνήσεων έχουν ολοκληρωθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος βρίσκεται, ήδη, στη Δημοκρατία της Κορέας, από όπου επιστρέφει αύριο.
Κατά την παραμονή του στην Κορέα, ο κ. Μάρδας συναντήθηκε με τον ομόλογό του,

O Ιάπωνας επενδυτής που ξέμεινε με 31 δολ. και τώρα έχει... 200 δισ γεν

Τα 3.240 γεν (31 δολ.) στο γραφείο του Hideto Fujino είναι εκεί για να του θυμίζουν τη μεγαλύτερη αποτυχία της καριέρας του.
Το ποσό αυτό, το οποίο δεν φτάνει σχεδόν για ένα γεύμα στο ταϊλανδέζικο εστιατόριο στο ισόγειο του γραφείου του, ήταν η πληρωμή του από το ξεπούλημα της εταιρείας που είχε ιδρύσει. Τη στιγμή που οι πελάτες του τον εγκατέλειπαν κατά την διάρκεια της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ο Fujino χρειάστηκε να ξεφορτωθεί το μερίδιό του στη Rheos Capital Works Inc,

Ιστορική απόφαση: Ολόκληρη η αποζημίωση για αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης !

Μεγάλες ανατροπές στον ιδιωτικό τομέα φέρνει, σύμφωνα με τον Αλέξη Μητρόπουλο, η πρωτοποριακή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την αποζημίωση όσων αποχωρούν ή απολύονται λόγω συνταξιοδότησης.

Τεράστιο «κανόνι» σκάει στην αγορά μετά τον Μαρινόπουλο;

Τεράστιο «κανόνι» σκάει στην αγορά μετά τον Μαρινόπουλο; Ποιος επιχειρηματικός κολοσσός είναι ένα βήμα πριν τον γκρεμό και οι μέτοχοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά;
Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες εβδομάδες από το σχέδιο διάσωσης του Μαρινόπουλου, το οποίο περιλάμβανε εξαγορά από τον Σκλαβενίτη και γενναίο «κούρεμα» στα χρωστούμενα σε χιλιάδες προμηθευτές και ένα νέο «κανόνι» έρχεται να σκάσει στην δοκιμαζόμενη ελληνική αγορά.

Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήριζε «μουρλούς» τους δικαστές του ΣτΕ (video)

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η τηλε-υστερία του ακροδεξιού αντιπροέδρου της ΝΔ, δημιουργεί κωμικοτραγικές αντιφάσεις. Όποτε δε βολεύει τον Άδωνη Γεωργιάδη, δηλαδή τη διαπλοκή, οι δικαστές του ΣτΕ είναι «μουρλοί«, ενώ όποτε νομίζει πως εξυπηρετεί τα συμφέροντα του, είναι «γενναίοι» και νικά η δημοκρατία.

H Τσολακίδου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αλ. Τσίπρα (εικόνες)

 Υπόδειγμα προς τη νέα γενιά χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Νεανίδων στο Σκάκι για το 2016 Σταυρούλα Τσολακίδου,
με την οποία συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή και του προέδρου και αντιπροέδρου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας κ.κ. Γιώργου Μακρόπουλου και Βασίλη Θεοδωρίδη.

Έλαμψε με φόρεμα Versace η Μισέλ Ομπάμα στο τελευταίο επίσημο δείπνο στο Λευκό Οίκο


Γνωστή ως «style icon» της Αμερικής, για τις ενδυματολογικές της επιλογές τα 8 χρόνια που βρίσκεται στον Λευκό Οίκο, η κυρία Ομπάμα για άλλη μία φορά, δεν απογοήτευσε το βράδυ της Τρίτης.

Η Πρώτη Κυρία, με παράδοση να φορά στα επίσημα δείπνα φορέματα διάσημων σχεδιαστών των τιμώμενων κάθε φορά, χωρών, επέλεξε την ιταλική ετικέτα Atelier Versace, για το δείπνο στο Λευκό Οίκο προς τιμήν του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι και της συζύγου, Ανιέζε Λαντίνι.

PARIS MOTOR SHOW 2016 Η νέα γενιά του ηλεκτρικού smart

Παγκόσμια πρεμιέρα για την 4η γενιά του ηλεκτρικού smart που κάνει την ηλεκτροκίνηση πιο ελκυστική από ποτέ.

Διατίθεται σε όλες τις εκδόσεις, ακόμα και στην τετραθέσια γεγονός που επιτρέπει στη μάρκα να καυχιέται ότι στο μέλλον θα είναι ο μόνος κατασκευαστής σε παγκόσμια κλίμακα που θα προσφέρει όλα του τα μοντέλα τόσο με συμβατικούς όσο και με αμιγώς ηλεκτρικούς κινητήρες.

Τα τέλη κυκλοφορίας ΙΧ για το 2017 - Τι θα πληρώσουμε

Η ώρα για τα τέλη κυκλοφορίας έφτασε καθώς από τις αρχές Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους θα πρέπει να πληρωθούν. Ωστόσο, παραμένει ακόμη θολό το τοπίο σχετικά με το τι θα ισχύσει για τα τέλη του 2017 καθώς στο υπουργείο Οικονομικών επεξεργάζονται διάφορα σενάρια.

«ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, ώρα 10:00

Στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο), οι Έλληνες εισαγωγείς αντιπρόσωποι που συμμετέχουν θα  παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα τους που έκαναν και παγκόσμια πρεμιέρα στο Παρίσι καθώς και τις τελευταίες τεχνολογίες. Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», θα υποδέχεται το κοινό έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Tesla P85D «Insane Mode»: Επιτάχυνση από άλλο πλανήτη...

Φανταστείτε ότι έχετε μόλις αποκτήσει το νέο Tesla P85D ένα ηλεκτρικό premium super-sedan, κι ετοιμάζεστε για μια απλή βόλτα με την οικογένειά σας.
 Ή τουλάχιστον δείχνει ότι θα είναι μια απλή βόλτα μέχρι να επιλέξετε το πρόγραμμα εκκίνησης Insane Mode («Λειτουργία Παραφροσύνης» στα ελληνικά!) για την πιο σπορ αίσθηση επιτάχυνσης από στάση που μπορεί να επιτύχει αυτό το τετρακίνητο «τέρας».

Πρωτεύουσα των ηλεκτρικών ταξί και λεωφορείων, το Άμστερνταμ (FOTO- VIDEOS)

Διαθέτει υπερσύγχρονο στόλο επιβατικών οχημάτων που περιλαμβάνει και μεγάλο αριθμό αμιγώς ηλεκτρικών ταξί και λεωφορείων.
Οι μετακινήσεις στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας, το Άμστερνταμ, είτε με λεωφορείο, είτε με ταξί, έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο καθώς ο δήμος της πόλης έχει θέσει ως στόχο μέχρι το 2025 να μειωθούν στο ελάχιστο οι εκπομπές ρύπων.

H Αλβανία απέκτησε ηλεκτροκίνητα περιπολικά. Δεν προνόησε όμως για δίκτυο γρήγορης φόρτισής τους…

Ο Saimir Tahiri είναι υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων της Αλβανίας και μάλλον έχει και αρμοδιότητες δημόσιας τάξης, μιας και με περηφάνεια δήλωσε πως η Αλβανική αστυνομία είναι μόλις η 5η πανευρωπαϊκά και η πρώτη στη Βαλκανική χερσόνησο που αποκτά ηλεκτροκίνητα περιπολικά.
Πιο συγκεκριμένα VW e-Golf, που όπως είπε ο αρμόδιος υπουργός στα ΜΜΕ της χώρας του η κίνησή τους δεν κοστίζει ούτε όσο ένα καφές,

Ο Πορτογάλος Ζοσέ Μοράις νέος προπονητής στην ΑΕΚ- Στα Σπάτα απο νωρίς ο Ζοσέ Μοράις

Λίγες ώρες μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Τιμούρ Κετσπάγια, η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Πορτογάλο Ζοσέ Μοράις, πρώην συνεργάτη του Μουρίνιο, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο 51 ετών τεχνικός, ήταν για χρόνια στενός συνεργάτης του Ζοσέ Μουρίνιο: Πόρτο από το 2003, Ίντερ (2009-10), Ρεάλ Μαρίτης (2010-13) και Τσέλσι (2013-14). Κέρδισε σαν πρώτος προπονητής το Super Cup της Σαουδική Αραβίας με την Αλ Σαμπάαμπ.

Champions League: νίκησε η Ρεάλ, δεν σκόραρε ο Κριστιάνο, ασταμάτητη η Λέστερ

Συναρπαστικά παιχνίδια περιλάμβανε το πρώτο μέρος της 3ης αγωνιστικής του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει το σκορ της ημέρας απί της Λέγκια, την Λέστερ να συνεχίζει με το απόλυτο (3 στα 3) και τις Ντόρτμουντ, Γιουβέντους, Σεβίλλη και Πόρτο να παίρνουν σπουδαίες εκτός έδρας νίκες.

Στην Μαδρίτη μετά τα επεισόδια εκτός γηπέδου η Ρεάλ Μαδρίτης αιφνιδιάστηκε από την Λέγκια, που είχε δοκάρι νωρίς με τον Οτζίτζα, αλλά το γκολ του Μπέιλ ατο 16 απλοποίησε τα πράγματα.

Champions League Basket: με το δεξί ξεκίνησαν ΑΕΚ και Άρης, την Τετάρτη παίζει ο ΠΑΟΚ

Το ξεκίνημα των Ελληνικών ομάδων στη νέα διοργάνωση της FIBA, το Champions League, ήταν απόλυτα επιτυχημένο καθώς η ΑΕΚ και ο Άρης νίκησαν τους αντιπάλους τους.

 Η ΑΕΚ στον Ε όμιλο δεν είχε πρόβλημα με την Ουγγρική Σολνόκι και καθάρισε από νωρίς το ματς, έχοντας μάλιστα double score από το ημίχρονο (50-25). Το τελικό 92-49 ικαονοποίησε τον Ζντοβτς και τους φίλους της Ένωσης, που πήγαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ

Οι λόγοι της επίσκεψης του Ομπάμα στην Αθήνα

Το Μαξίμου δεν το επιβεβαιώνει ωστόσο ο Λευκός Οίκος έχει ειδοποιήσει το διπλωματικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα πως ο Μπάρακ Ομπάμα επιθυμεί να επισκεφθεί την Αθήνα στα μέσα Νοεμβρίου σε μία προσπάθεια να «σπρώξει» τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για την ελάφρυνση του δημοσίου χρέους.
Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται αποφασισμένος προτού εκπνεύσει η θητεία του να βοηθήσει την ελληνική προσπάθεια για διευθέτηση του χρέους