Έντονες αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» (Video)

 Το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκεί, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας υποδέχτηκαν με έντονες αποδοκιμασίες εργαζόμενοι που ζητούσαν προσλήψεις και «όχι ιδιωτικοποιήσεις».

Νέο τραγικό περιστατικό: 63χρονη πέθανε στο πεζοδρόμιο – Και εκείνη περίμενε ασθενοφόρο για ώρα

 Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει την κατάρρευση του συστήματος δημόσιας υγείας. Συγκεκριμένα, την τελευταία της πνοή άφησε σε πεζοδρόμιο της Ουρανούπολης Χαλκιδικής μία 63χρονη τουρίστρια από τη Ρουμανία, με τους κατοίκους της περιοχής να αναφέρουν ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε περισσότερο από μία ώρα να φτάσει στο σημείο.

Α.Τσίπρας από «Λαϊκό νοσοκομείο»: «Βιώνουμε μέρες κατάρρευσης του ΕΣΥ» Έκανε λόγο για «τριτοκοσμική εικόνα» σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας που «δεν μας αξίζει»

 Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουνίου, επισκέφθηκε τo «Λαϊκό νοσοκομείο», και μιλώντας με τους εργαζομένους τόνισε πως «βιώνουμε μέρες κατάρρευσης του ΕΣΥ».

Ο Αλέξης Τσίπρας αφού ξεναγήθηκε στο χώρο των εξωτερικών ιατρείων απευθύνθηκε στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ιδρύματος κάνοντας λόγο για «τριτοκοσμική εικόνα» σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας που «δεν μας αξίζει».

Αναφερόμενος στα δύο «δραματικά περιστατικά» των τελευταίων ημερών με τους θανάτους των δύο γυναικών, είπε πως έγιναν «ακριβώς εξαιτίας αυτής της απαξίωσης, της αδιαφορίας για το ΕΣΥ».

Ν.Ανδρουλάκης: «Δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία»

 Στο πλαίσιο συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA και τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ανέδειξε την απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από τη Νέα Δημοκρατία.

«Η Νέα Δημοκρατία επί της ουσίας δίνει 2% των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης για υπηρεσίες και υλικοτεχνική υποδομή και επιπλέον 2% για την ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων. Χώρες με ανάλογα προβλήματα, όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία, διοχετεύουν 8-11% των πόρων στην υγεία. Εμείς προτείνουμε να δώσουμε 8-10% διότι το ΕΣΥ είναι σε δεινή κατάσταση.

Κ.Βελόπουλος: «Η Ελλάδα κατάντησε Σιναλόα – Κοζα-νοστρα, μπίζνες, δολοφονίες»

 Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Kυριάκος Βελόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter στέκεται στη δολοφονία που σημειώθηκε στη Θήβα, εκεί που ένας 38χρονος βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι. 

Η ανάρτηση του Κ.Βελόπουλου: 

«Δεν είναι κράτος η Ελλάδα! Κατηντησε Σιναλοα,Κολομβία! Πυροβολημένος στο κεφάλι εντοπίστηκε άνδρας τις βραδυνές ώρες έξω από τη Θήβα!

Είχε σχέσεις λένε με κορυφαία πολιτική οικογένεια της χώρας !

Χ.Καστανίδης: «Νομπελίστας των υποκλοπών και αρτίστας των διαφόρων -pass ο Κ.Μητσοτάκης»

 Ο Χάρης Καστανίδης έκανε επίθεση στον Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ ότι αν έπαιρναν το Νόμπελ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε δήθεν το Νόμπελ του οικονομικού λαϊκισμού και το ΠΑΣΟΚ της οικονομικής ασυναρτησίας. 

Με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Καστανίδης χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «νομπελίστα των …υποκλοπών» αλλά και αρτίστα των διαφόρων -pass».

«Είπε ο κ. Μητσοτάκης ότι, αν έπαιρναν Νόμπελ, ο μεν ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε Νόμπελ οικονομικού λαϊκισμού, το δε ΠΑΣΟΚ Νόμπελ οικονομικής ασυναρτησίας.

Αποδοκίμασαν τον Κ.Μητσοτάκη εργαζόμενοι στον «Άγιο Σάββα»: «Ασφαλίτες του τραμπούκισαν το προσωπικό» (βίντεο) Τον υποδέχθηκαν με πανό και συνθήματα

 Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη αποδοκίμασαν εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».

Με πανό και συνθήματα, οι εργαζόμενοι αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της ΝΔ που πήγε να επισκεφθεί το αντικαρκινικό νοσοκομείο, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, την ώρα που θρηνούμε τρεις νεκρούς μέσα σε λίγες ημέρες επειδή δεν υπήρχαν ασθενοφόρα.

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι ο Μητσοτάκης πήγε στο νοσοκομείο «συνοδεία δεκάδων ασφαλιτών που τραμπούκισαν και απείλησαν το προσωπικό και προπηλάκισαν την πρόεδρο του σωματείου».

Κ.Μητσοτάκης: «Αντίπαλός μας είναι η ξαπλώστρα, η παραλία και ο εφησυχασμός – Εκλογές νομοτελειακά τον Αύγουστο αν δεν έχουμε αυτοδυναμία»

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» επανέλαβε εκ νέου το ενδεχόμενο προσφυγής σε τρίτες κάλπες τον Αύγουστο εάν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν προκύψει αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία και πρόσθεσε πως ο πραγματικός αντίπαλος για να επιτευχθεί ο αντικειμενικός σκοπός, είναι «η ξαπλώστρα, η παραλία και ο εφησυχασμός».

Στην Νέα Δημοκρατία θέλουν υψηλή συμμετοχή των πολιτών για να μπορέσει το κόμμα να εξασφαλίσει ένα ποσοστό της τάξης του 41% το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα αποδώσει μία σχετικά καλή αυτοδυναμία.

Ν.Μεντβέντεφ για τα περί αποστολής στρατού του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία: «Θέλετε υπερηχητικά χτυπήματα στην Ευρώπη;»

 Στην δήλωση που έκανε ο πρώην γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, περί αποστολής στρατό του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία απάντησε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. 

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι εάν δεν καταφέρουν οι ΗΠΑ να δώσουν τις απαραίτητες εγγυήσεις, τότε είναι πιθανό χώρες (σσ. αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην Πολωνία) του ΝΑΤΟ να στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία.

Το Κίεβο ανακοίνωσε την έναρξη της αντεπίθεσης και μετά… το διέψευσε – «Η Ζαπορίζια ήταν η αρχή»

 Οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησαν την πολυαναμενόμενη αντεπίθεσή τους, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα… το διέψευσαν! 

Αυτό μεταδίδει το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο NBC News επικαλούμενο έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο και έναν στρατιώτη κοντά στη γραμμή του μετώπου.

«Δεν έχουμε τέτοια πληροφορία. Και δεν σχολιάζουμε ανώνυμες πηγές», είπε ένας εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, λίγη ώρα αφόρου ανακοινώθηκε η έναρξη της αντεπίθεσης.

Μπερχίβκα: Νέα έφοδος των Ουκρανών να καταλάβουν τον οικισμό κατέληξε σε πανωλεθρία

 Νέα επιθετική προσπάθεια των Ουκρανών να καταλάβουν τον οικισμό της Μπερχίβκα κατέληξε σε πανωλεθρία και οι Ουκρανοί αφήσαν πίσω τους και σε αυτό το μέτωπο (μετά από αυτό της Ζαπορίζια) πολλούς νεκρούς και τραυματίες όπως και κατεστραμμένο εξοπλισμό.

Η θέση της Μπερχίβκα είναι στρατηγική καθώς βρίσκεται στην βόρεια «πύλη» του Μπάκχμουτ. Δεν θα ήταν οξύμωρο να υποθέσουμε πως αυτή τη στιγμή διεξάγεται μία νέα μάχη στο Μπάκχμουτ από την «ανάποδη».

Deutsche Bank, BofA και Μoody’s: «Έρχεται “τσουνάμι” χρεοκοπιών – Θα “σκάσουν” μεγάλες “φούσκες”» Όλα στο «κόκκινο»: Το παγκόσμιο χρέος έφτασε τα... 300 τρισ. δολάρια!

 Η γερμανική Deutsche Bank και οι αμερικανικές BofA και Moody’s προειδοποιούν για μεγάλη πιστωτική κρίση και τσουνάμι χρεοκοπιών καθώς λόγω της συνεχούς αύξησης των επιτοκίων θα σκάσουν όλες οι χρηματοπιστωτικές «φούσκες».

Αυτό θα είναι η αναπόφευκτη συνέπεια της πιο επιθετικής νομισματικής σύσφιξης της τελευταίας δεκαετίας εκ μέρους των κεντρικών τραπεζών όπως αναφέρει η γερμανική τράπεζα Deutsche Bank.