Ρουβάς- Ζυγούλη: Δείτε νέες φωτογραφίες από την βάφτιση της Αριάδνης

Νονά η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Το τρίτο τους παιδί βάφτισαν την περασμένη Κυριακή ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, νονά της μικρής ήταν η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία της έδωσε το όνομα Αριάδνη.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-Το νέο iPhone 6 λυγίζει μετά από λίγες μέρες χρήσης!

Χρήστες ποστάρουν φωτογραφίες με τα τηλέφωνά τους «λυγισμένα» αφού τα είχαν βάλει στην τσέπη - Κανένα σχόλιο από την Apple
Αφού εμπεδώσαμε για τα καλά τι «θαύματα» μπορεί να κάνει το νέο iPhone 6 της Apple, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του ήρθε στο φως μια ακόμα «ιδιότητά» του: Λυγίζει!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- Netropolitan Ήρθε το "Facebook" των πλουσίων

Ένα νέο κοινωνικό δίκτυο, στα πρότυπα του Facebook, αποκλειστικά για πλούσιους άνοιξε τις πύλες του, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο σε θέματα τεχνολογίας διαδικτυακό ιστότοπο cnet.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- Ξέρετε τα πάντα για το fb; Γελιέστε... (Video)

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα μικρά μυστικά του πιο αγαπημένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης για να μην σας πιάσουν ποτέ αδιάβαστους…

Δυναμική επιστροφή και πρόκριση για την Ένωση

Η ΑΕΚ επιστρέφει δυναμικά στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, πράγμα το οποίο απέδειξε με τη νίκη-πρόκρισή της επί του Κολοσσού Ρόδου με 84-79 στο κλειστό της Γλυφάδας.

Βόμβα Καρχιμάκη: Λείπουν έγγραφα από τη δικογραφία της Proton

Για στοιχεία που έχουν εξαφανιστεί ή αποσιωπούνται σκόπιμα αναφορικά με την ύποπτη πώληση της «αμαρτωλής» Proton Bank κάνει λόγο το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, επιρρίπτοντας ευθύνες στη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος και διερωτώμενος αν έχουν γνώση των γεγονότων αυτών οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Οι προτάσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τα «κόκκινα δάνεια»

Τις προτάσεις του κόμματός του για τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων, με αιχμή την προστασία της πρώτης κατοικίας όλων των δανειοληπτών και της οικονομικής δυνατότητας των πολιτών για επιβίωση αλλά και το «κούρεμα» των «λοιπών χρεώσεων» παρουσίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της ΕΣΗΕΑ.

Κυβερνητική "ομπρέλα" υπέρ Γεωργιάδη για το κατα...φαντασίαν του bank-run και επένδυση της ΝΔ στη τρομολαγνεία (Video)

Απόλυτη η νευρικότητα της κυβερνητικής εκπροσώπου Σ. Βούλτεψη, στο πρωινό του ΑΝΤ1, απόλυτη και η κάλυψη στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Άδωνη Γεωργιάδη, για τις χθεσινές δηλώσεις του στο Μega, ότι θα «πάρει τις καταθέσεις του, αν πέσει η κυβέρνηση».

Όση άδεια και όποτε τη θέλουν για τους εργαζόμενους της Virgin αποφάσισε ο Μπράνσον

Ποιος είναι ο μόνος περιορισμός που θέτει το αφεντικό της Virgin που αλλάζει ριζικά το καθεστώς αδειών
Ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο Αυστραλός πολυεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της εταιρίας Virgin ανακοίνωσει ότι καταργεί τα όρια στις άδειες των εργαζομένων στον κολοσσό που κατέχει, με στόχο να ενισχύσει το φρόνημα, την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα!  

Νέα διευθύντρια στον Αθήνα 9,84 η Νόνη Καραγιάννη

Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ραδιοφωνίας Αθηνών αναλαμβάνει ο Γιάννης Παντελάκης
Με νέο δίδυμο επικεφαλής θα συνεχίσει την πορεία του ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9,84.

Σταύρος Ατίκ: Από τις φυλακές του Παναμά στην Ελβετία -Από το «βασίλειο» των νυχτερινών μαγαζιών… στις φυλακές του Παναμά

Η ιστορία του Έλληνα που έζησε τον εφιάλτη του «εξπρές του μεσονυχτίου» στις παναμέζικες φυλακές - Η σύλληψή του για εμπόριο ναρκωτικών και η αφήγηση της ιστορίας του με σκοπό να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή
Ο Σταύρος Ατίκ είναι ένας νέος άντρας 37 χρόνων. Από πολύ μικρός βρέθηκε στη νυχτερινή πιάτσα και έτσι δούλεψε στα πλέον πετυχημένα και γνωστά  μαγαζιά της Αθήνας.

Τι είναι το ιπποφαές που κέρασε η Μέρκελ τον Σαμαρά;

Γλυκό κρέμα με ιπποφαές προσέφερε η Γερμανίδα καγκελάριος, στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, κατά την επίσκεψή του στο Βερολίνο
Κάποιοι δυσκολεύονται ακόμη και να το προφέρουν, ενώ για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και για τους νέους 'Ελληνες αγρότες που άφησαν την ζωή στην πόλη για να το καλλιεργήσουν, είναι μέρος της καθημερινότητας τους.

Με επιτυχία η πρώτη ινδική αποστολή στον Άρη * Η Ινδία στο διάστημα με δορυφόρο που κόστισε λιγότερο από το Gravity

Η Ινδία είναι η πρώτη ασιατική χώρα που θέτει σκάφος σε τροχιά γύρω από τον κόκκινο πλανήτη
Ο ινδικός δορυφόρος Mangalyaan εκτοξεύτηκε τον Νοέμβριο του 2013 και, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο αρχικό σκέλος του ταξιδιού, τα κατάφερε και τέθηκε σε τροχιά γύρο από τον κόκκινο πλανήτη.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι τέσσερις κρατούμενοι εισαχθέντες σε ΤΕΙ * Ο Ρωμανός απέρριψε το βραβείο των 500 ευρώ για την εισαγωγή του σε ΤΕΙ

Αρνήθηκε να παρευρεθεί ο Νίκος Ρωμανός που κρατείται για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης
Συνάντηση με τρεις από τους τέσσερις νεαρούς κρατουμένους από τις Φυλακές Αυλώνα που έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΤΕΙ θα έχει την Πέμπτη στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Ομπάμα: Οι ΗΠΑ θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους για το κλίμα

Επείγουσα και εντεινόμενη χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα την απειλή του φαινομένου της υπερθέρμανσης του πλανήτη, στην ομιλία του από το βήμα της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα. Απηύθυνε έκκληση για να επιτευχθεί ως τα τέλη του 2015 μια «φιλόδοξη» παγκόσμια συμφωνία με στόχο την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τόνισε ότι οι ΗΠΑ θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους.

Πόλεμος ΤΑΙΠΕΔ- υπ. Υποδομών για την Εγνατία Οδό-ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ «ΦΥΤΕΥΕΙ» 19 ΝΕΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΥΠΕΡ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

Σε μετωπική σύγκρουση οδηγείται το ΤΑΙΠΕΔ με το υπουργείο Υποδομών για την ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας Οδού και για τον έλεγχο των έργων που υλοποιεί η ομώνυμη εταιρεία του Δημοσίου «Εγνατία Οδός Α.Ε.» στη βόρεια Ελλάδα και εκτός συνόρων, σε χώρες των Βαλκανίων.

Δούρου: Μηδενική ανοχή για τα πλαστά πτυχία - Κουμουτσάκος: Καλύπτετε τα λαμόγια

Υπέρ του ελέγχου για πλαστά πτυχία, αλλά κατά της αξιολόγησης και του επανελέγχου των συμβάσεων τάχθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου μεταφέρθηκε το πεδίο της μάχης για την αξιολόγηση στο δημόσιο τομέα και στην αυτοδιοίκηση.

Διώχνει τους Ελληνες φοροφυγάδες και το «μαύρο» χρήμα η UBS - «Πέταξαν» από την Ελλάδα 261 δισ. δολάρια την περίοδο 2003-2011!

Πιστοποιητικά για τη φορολογική νομιμότητα της περιουσίας που διατηρούν στην τράπεζα έχει ζητήσει από τους πελάτες της, κατοίκους ευρωπαϊκών χωρών, η ελβετική τράπεζα, UBS, σύμφωνα με το Bloomberg, ενώ ο επικεφαλής της διεύθυνσης διαχείρισης πλούτου της τράπεζας εκτίμησε πρόσφατα ότι οι περισσότεροι πελάτες της, εκτός όμως Ιταλίας και Ελλάδας, θα το έχουν πράξει έως το τέλος του έτους.