Κατασκεύασαν υποβρύχιο ξενοδοχείο με υπηρεσίες ντελίβερυ! (Video)

Το ξενοδοχείο «Jules Undersea Lodge» που βρίσκεται σε βάθος 6,5 μέτρων στο νησί Key Largo, στην Φλόριντα, είναι το μοναδικό υποβρύχιο ξενοδοχείο του κόσμου και για να πάει κανείς ως εκεί θα πρέπει να γνωρίζει κατάδυση.

Ακούστε το hit του καλοκαιριού, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Άδωνις!

Το hit του φετινού καλοκαιριού έχει πρωταγωνιστή τον Άδωνι Γεωργιάδη και πρόκειται για μια διασκευή από το Comedy Lab του γνωστού κομματιού «Get Lucky», με θέμα τη... διαρκή παρουσία του υπουργού Υγείας σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνο και... Twitter!

Στην Ελλάδα το Volvo V60 Plug-in Hybrid -

To... τρία σε ένα αυτοκίνητο της Volvo έρχεται στην Ελλάδα. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η παρουσίαση του ηλεκτρο-υβριδικού αυτοκινήτου των Σουηδών και παράλληλα θα ξεκινήσει η διάθεση του στην Ελληνική αγορά...
Η παρουσίαση μάλιστα θα γίνει στην οικία του Σουηδού πρέσβη στην Ελλάδα, θέλοντας να αποδείξουν με αυτό τον τρόπο το πόσο σημαντική είναι για αυτούς η αυτοκινητοβιομηχανία τους.

Ουγγαρέζος σε Λιάγκα: «Ήταν λάθος μου να μιλάω και ζητώ συγγνώμη»

Θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα και για το ότι με συμβούλευσε να παραμείνω στο Mega, ότι μπορείς να πεις σε κάποιον ότι αυτό είναι το σωστό, αλλά έλα μαζί μας, εντάξει… 
Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα δεν θα μπορούσε να μην συζητηθεί από το Πρωινό mou. Δημήτρης Ουγγαρέζος και Πέτρος Κωστόπουλος πήραν τον λόγο και τοποθετήθηκαν σχετικά με τις δηλώσεις του παρουσιαστή, που τους αφορούσαν.

«Το ναυάγιο των Αντικυθήρων» "ταξιδεύει"στην Ελβετία

Θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο του 2015 στην πόλη Βασιλεία- Τα περισσότερα εκθέματα θα φτάσουν στην χώρα οδικώς.Οι αρχαιολογικοί θησαυροί που ανελκύσθηκαν κατά τα έτη 1900-1901 και 1976 από το περίφημο Ναυάγιο των Αντικυθήρων, και θαύμασαν οι επισκέπτες του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου στην περιοδική έκθεση που στήθηκε -τον Απρίλιο του 2012, στον χώρο του μουσείου θα ταξιδέψουν στην Ελβετία.

Lana Del Rey: «Για μένα ο φεμινισμός είναι ένα ζήτημα που δεν έχει ενδιαφέρον»

Αμέτοχη θέλει να παραμείνει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lana Del Rey, σε κοινωνικά θέματα, όπως είναι ο φεμινισμός. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, εξέφρασε ανοιχτά την αδιαφορία της σχετικά με το θέμα του φεμινισμού ενώ μίλησε για τις διαγαλαξιακές μας δυνατότητες, που είναι ένα θέμα που-όπως είπε- την απασχολεί.

Αποκάλυψη σοκ, ο φονικός ιός MERS μεταδίδεται από τις καμήλες

Η ανακάλυψη γενετικά πανομοιότυπων ιών MERS σε έναν Σαουδάραβα και την καμήλα του ενισχύει τις υποψίες ότι το φονικό Αναπνευστικό Σύνδρομο Μέσης Ανατολής μεταδίδεται στον άνθρωπο από τις… καμήλες.

Συναγερμός στο Λονδίνο: Εκκενώθηκε ο ψηλότερος ουρανοξύστης της Ευρώπης

Συναγερμός έχει σημάνει στη ψηλότερο κτίριο της Βρετανίας και της Ευρώπης, τον ουρανοξύστη Shard, που «πλημμύρισε» από καπνό και οι Αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης.

Love is in the air... Δείτε τον γάμο που έγινε στα 30.000 πόδια, στον εναέριο χώρο της Ρόδου!

Ένας νεαρός άντρας από το Βέλγιο ετοίμασε την καλύτερη έκπληξη στην σύντροφό του, όταν της έκανε πρόταση γάμου, αλλά ταυτόχρονα είχε προγραμματίσει και την τελετή του γάμου τους, μέσα στο αεροπλάνο από την πόλη Μπριζ του Βελγίου προς την Ρόδο .

Κλάουντια Οτσόα Φελίξ Μεξικό: Ποια είναι η καυτή «αυτοκράτειρα» των ναρκωτικών

Όμορφη, χυμώδης, δυναμική, με αδυναμία στα όπλα, τη χλιδή, τους τόπους κοινωνικής δικτύωσης... Την λένε Κλάουντια Οτσόα Φελίξ, αλλά οι περισσότεροι την αποκαλούν «Κιμ Καρντάσιαν» χάρη στα εξωτερικά πλούσια χαρίσματά της και είναι η νέα βασίλισσα των ναρκωτικών στο Μεξικό.

Συναυλίες του καλοκαιριού- Μουσικό καλοκαίρι στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Φοίβος Δεληβοριάς πατούν το γρασίδι του Μεγάρου και ξεκινούν ένα μουσικό ταξίδι από τη μπλουζ και τη τζαζ μέχρι τα λαϊκά και ρεμπέτικα!