Αυτός ο καλλιτέχνης μετατρέπει τους πίνακες του Pablo Picasso σε εντυπωσιακά 3D έργα τέχνης


..
Τα εκκεντρικά και σουρεαλιστικά έργα τέχνης του Πάμπλο Πικάσο έχουν εμπνεύσει αμέτρητους σύγχρονους καλλιτέχνες. Ένας από αυτούς, ο Omar Aqil από το Πακιστάν, φαντάζεται τον τρόπο με τον οποίο μερικά από τα πιο διάσημα έργα του μεγάλου ζωγράφου θα μπορούσαν να μετουσιωθούν σε 3D δημιουργίες.

«Να επαναστατήσει η αξιοπρέπεια»: Το νέο βιβλίο του Χρήστου Γιανναρά

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΝΟS το νέο βιβλίο του Χρήστου Γιανναρά, με τίτλο “Να επαναστατήσει η αξιοπρέπεια”.
Τα κείμενα που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον τόμο είναι αναδημοσίευση από την εφημερίδα Η Καθημερινή (τα κυριακάτικά φύλλα του 2016), εφόσον δεν υπάρχει διαφορετική ένδειξη.
Περιγραφή βιβλίου:

Λούις Σεπούλβεδα: «Πετάει μόνο αυτός που τολμάει να πετάξει»

Ένα υπέροχο απόσπασμα από το βιβλίο του Λουίς Σεπούλβεδα «Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ' ένα γλάρο να πετάει».
Ο Ζορμπάς έφτασε μ' ένα σάλτο στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του καμπαναριού. Από κάτω, τ' αυτοκίνητα έμοιαζαν σαν έντομα με μάτια αστραφτερά.
Ο άνθρωπος κρατούσε το γλάρο στην αγκαλιά του.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης παίρνει θέση ενάντια στη σύλληψη Βαξεβάνη και τη μήνυση Στουρνάρα

Το Συμβούλιο της Ευρώπης παίρνει θέση ενάντια στη σύλληψη του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και τη μήνυση Στουρνάρα, αφήνοντας έκθετο τον Έλληνα τραπεζίτη.
Στην σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη αναφέρεται σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του, τo Συμβούλιο της Ευρώπης.

Στη βουλή το θέμα της… Παναχαϊκής (video)

Στην Πάτρα βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τα εγκαίνια της νέας εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε μετά από σχετική ερώτηση και στο θέμα της Παναχαϊκής και των συσσωρευμένων χρεών της παλιάς ΠΑΕ.

Champions League. Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 3-0 -Βίντεο.

Με έναν Πάουλο Ντιμπάλα να κάνει μαγικά πράγματα και να βάζει δύο γκολ, η Γιουβέντους διέλυσε 3-0 την Μπαρτσελόνα στο J-Stadium και πήρε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.
Εκπληκτική εμφάνιση από την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που με πρωταγωνιστή τον Ντιμπάλα 'πάτησε' την Μπαρτσελόνα στο Τορίνο και έκανε τεράστιο βήμα για να δώσει το «παρών» στα ημιτελικά ξανά μετά το 2015.

Λαχανικά... Σαχάρας! Σύντομα αναμένεται να φτάσουν στο τραπέζι μας

Ξεκίνησε η κατασκευή φουτουριστικών θερμοκηπίων στη μεγάλη αφρικανική έρημο τα οποία θα παράγουν σε πρώτη φάση λαχανικά ανοίγοντας ένα νέο άκρως ενδιαφέρον κεφάλαιο στο πεδίο της πράσινης οικονομίας.