Europa League -Η Σεβίλλη είναι η νέα «πριγκίπισσα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 0-0 (4-2 ΠΕΝ.)

 Η Σεβίλλη είναι η νέα «πριγκίπισσα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Νίκησε 4-2 στα πέναλτι την Μπενφίκα στον τελικό του Europa League που έγινε στο Τορίνο (0-0 στα 120 λεπτά) και κατέκτησε το τρόπαιο για τρίτη φορά στην ιστορία της, διατηρώντας το απόλυτο (3 στα 3) σε τελικούς (το είχε κατακτήσει ως Κύπελλο UEFA το 2006 και το 2007).

Το πετρέλαιο της Ελλάδας που δεν υπήρχε μέχρι το 2011 και ξαφνικά όλοι ενδιαφέρονται να το πάρουν...«Μαύρος χρυσός» έως και 18 δισ. ευρώ Αλλά σε 35 Χρόνια.

Το πετρέλαιο της Ελλάδας που δεν υπήρχε μέχρι το 2011 και ξαφνικά όλοι ενδιαφέρονται να το πάρουν Χαρακτηρίζαν ως γραφικούς όλους εκείνους που αναφερόντουσαν στην πολύ σοβαρή πιθανότητα ύπαρξης εντός της Ελληνικής Επικράτειας (ηπειρωτικής και θαλάσσιας) μεγάλων ενεργειακών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων αλλά και..φυσικού αερίου.
Βέβαια, σήμερα το γεγονός είναι πως αίφνης εμφανίστηκαν εταιρείες από πολλά κράτη, οι οποίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο κυνήγι της εξόρυξης Ελληνικού πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Γιατί απαγορευόταν ο Ομπάμα να φωτογραφίζεται με τον Μπερλουσκόνι -Ο Μπερλουσκόνι ή αλλιώς «Τεφλόν Ντον» ήταν μέλος της μαφίας από το 1974!

Για ποιο λόγο χαρακτήριζαν στον Λευκό Οίκο τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας «ραδιενεργό» - Σε τι αναφερόταν το έγγραφο με τίτλο «Κορίτσια, κορίτσια, κορίτσια» που εστάλη στις ΗΠΑ από την αμερικανική πρεσβεία στη Ρώμη;
Χαμογελαστός, φορώντας τη «στολή» του για τις ανεπίσημες επισκέψεις που αποτελείται από μαύρο σακάκι και μπλούζα ίδιου χρώματος, έχοντας καρφιτσωμένη την κονκάρδα της Φόρτζα Ιτάλια, είναι έτοιμος να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου της Corriere della Sera.

Ολοι οι υποψηφιοι δημαρχοι που στηριζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ?? Ρένα Δούρου: «Στην παράταξή μου δε λένε "καλτσοδέτες" τις γυναίκες»

Η κυρία Δούρου είπε ότι δεν πέφτει από τα σύννεφα από τη συμπεριφορά του κ. Πάγκαλου
«Στη δική μου παράταξη δε λένε “καλτσοδέτες” τις γυναίκες».

Με αυτόν τον τρόπο η Ρένα Δούρου σχολίασε εκ νέου σήμερα τις χθεσινές δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, οι οποίες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

201 νεκροί, 400 εγκλωβισμένοι, 80 τραυματίες! Ανείπωτη τραγωδία στην Τουρκία: Ορυχείο έγινε τάφος για εκατοντάδες ανθρώπους (Φωτό+Βίντεο)

Εγινε έκρηξη - Οι περισσότεροι πέθαναν από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα - Οι εγκλωβισμένοι είναι στα 2 χιλιόμετρα βάθος
Όλο και περισσότερα ονόματα προστίθενται στη μαύρη λίστα των θυμάτων από την έκρηξη σε ορυχείο στην Τουρκία και όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας πλέον έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 201 ατόμων, περισσότεροι από 400 παραμένουν παγιδευμένοι, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται στους 80. Οι παγιδευμένοι βρίσκονται σε 2 χιλιόμετρα βάθος.

Αντιπαράθεση Καμίνη, Σακελλαρίδη, Σπηλιωτόπουλου για το τζαμί

Φουντώνει η μάχη των υποψηφίων για τον δήμο της Αθήνας. Οι κ.κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, Γιώργος Καμίνης και Γαβριήλ Σακελλαρίδης συμμετείχαν διασταυρώνοντας τα ξίφη τους σε τηλεοπτική αντιπαράθεση στο Mega.

«Δε διαφωνώ στο να γίνει το τζαμί. Διαφωνώ στο πού θα γίνει το τζαμί» είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος πρότεινε ως ενδεχόμενη τοποθεσία το Σχιστό.