Αυτή η γκέισα παραήταν πικάντικη!

Η γνωστή εταιρεία εσωρούχων Victoria's Secret αναγκάστηκε να αποσύρει από την ασιατική αγορά τα εσώρουχα της γκέισας. Τα συγκεκριμένα εσώρουχα με την ετικέτα « Sexy Little Geisha» και την περιγραφή «Εισιτήριο για μια εξωτική περιπέτεια» θεωρήθηκαν προσβλητικά από τον ασιατικό κόσμο και ζητήθηκε η απόσυρσή τους από την αγορά.

H Miley Cyrus στο κρεβάτι με τον… Ashton Kutcher

Είναι μια εικόνα που σίγουρα θα μπορούσε να διαταράξει την ψυχική ηρεμία της Mila Kunis: Η Miley Cyrus στο κρεβάτι, μόνο με τα εσώρουχά της, δίπλα στο νέο της αμόρε, τον Ashton Kutcher.
Ευτυχώς για την Mila, πρόκειται απλά για φωτογραφίες από το νέο επεισόδιο της κωμικής αμερικανικής σειράς «Two And A Half Men» όπου η Cyrus κάνει μία guest εμφάνιση.
.

H Eva Longoria ποζάρει και αναστατώνει

Η Eva Longoria ανάβει φωτιές στη Μεσόγειο με τη φωτογράφηση που έκανε για την ισπανική έκδοση του γυναικείου περιοδικού «Elle» για το μήνα Οκτώβριο.
Η Λατίνα ηθοποιός έχει καταφέρει να έχει θαυμαστές και από τα δυο φύλα και όλως παραδόξως οι γυναίκες δεν τη ζηλεύουν, αλλά τη θαυμάζουν και θέλουν να της μοιάσουν!..

Birte Glang: Μια σέξι Γερμανίδα

Για το αντρικό Γερμανικό περιοδικό «FHM» Οκτωβρίου πόζαρε η ηθοποιός και μοντέλο Birte Glang, η οποία, αν και Γερμανίδα, είναι, όπως βλέπουμε, ιδιαίτερα σέξι.
Η Glang γεννήθηκε πριν από 32 χρόνια  και ξεκίνησε από την εφηβεία το μόντελινγκ. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ασχολείται περισσότερο με το χώρο της ηθοποιίας, στο παρελθόν όμως έχει..

Η Brooks Brothers ντύνει την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού

Οι παίκτες, το προπονητικό team αλλά και όλο το διοικητικό και τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, στις επίσημες εμφανίσεις τους εντός και εκτός συνόρων, θα κλέβουν την παράσταση με τη βοήθεια του φημισμένου brand. Η Brooks Brothers εδώ και δύο σχεδόν αιώνες..

Οι τρεις πλευρές μιας γυναίκας (από τρεις σταρ του Hollywood)

Είναι και οι τρεις νέες, διάσημες και επιτυχημένες, αλλά σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Έχουν και οι τρεις μεγάλο ταλέντο στην υποκριτική, παρότι η μία έρχεται από το χώρο του μόντελινγκ, και όλες τους έχουν περπατήσει χιλιόμετρα στο κόκκινο χαλί, εντυπωσιάζοντας κάθε φορά με το προσωπικό τους στυλ. Παρά τα τόσα κοινά τους, ωστόσο, στην πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση, οι τρεις αυτές σταρ δε θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικές μεταξύ τους. Και, χωρίς να το καταλάβουν, να εκπροσωπούν και από μία πλευρά της γυναικείας φύσης...

Mόνο με τις μπότες

To 30χρονo μοντέλο Natalia Vodianova πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Stuart Weitzman, ποζάροντας στον φακό του Mario Testino.
Στο τελευταίο τεύχος της ΒΗΜΑdonna διαβάσατε για την αδυναμία που τρέφει στα παπούτσια η ρωσίδα καλλονή, Νατάλια Βοντιάνοβα..

Τώρα μπορείτε να δείτε τα παρασκήνια από την εντυπωσιακή της φωτογράφιση για τον Stuart Weitzman παρακάτω Foto..

Η σειρά hip hop παπουτσιών της Αλίσια Κις

Η διάσημη τραγουδίστρια υπογράφει τη συλλεκτική σειρά Reebok Classics του αθλητικού brand για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-13.
Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας, η Αλίσια Κις αφήνει το δικό της αποτύπωμα σε αγαπημένα κλασικά κομμάτια, όπως το..

KATIE GRAND LOVES HOGAN

Αγάπη για τα αθλητικά παπούτσια.  Η Katie Grand αγαπά τη Hogan. H στιλίστρια και αρχισυντάκτρια του ετήσιου περιοδικού Love σχεδιάζει για τη Hogan μια capsule συλλογή με το όνομα "GANG", η οποία περιλαμβάνει τρία είδη αθλητικών παπουτσιών -εκ των οποίων το ένα wedge- μια μπαλαρίνα, δερμάτινες τσάντες..

Πλοία της Ταϊβάν πλέουν προς τα διαφιλονικούμενα νησιά

Δεκάδες αλιευτικά και έξι πλοία της ακτοφυλακής, όλα από την Ταϊβάν πέρασαν στα χωρικά ύδατα της Ιαπωνίας, σε μικρή απόσταση από τα διαφιλονικούμενα νησιά της Ανατολικής Κινεζικής Θάλασσας.

Το νέο δεδομένο έγινε γνωστό με ανακοίνωση της ιαπωνικής ακτοφυλακής, νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Τόκιο προειδοποίησε τα πλοία ότι πρέπει να αποχωρήσουν από την περιοχή..

Οι αιτίες της έντασης μεταξύ Κίνας - Ιαπωνίας Πώς τρεις βραχονησίδες προκάλεσαν διπλωματικό σεισμό στις σχέσεις τους

Η κλιμάκωση της έντασης για τις τρεις διαφιλονικούμενες βραχονησίδες στη Θάλασσα της Κίνας απειλεί τις σχέσεις των δυο μεγαλύτερων οικονομιών της Ασίας. Η κρίση άρχισε όταν ο εθνικιστής κυβερνήτης του Τόκιο, Σιντάρο Ισιχάρα, ανακοίνωσε σχέδια για την αγορά των νησιών από τους ιδιώτες Ιάπωνες ιδιοκτήτες τους, μια ενέργεια που το Πεκίνο θεωρεί ότι συνιστά παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας της Κίνας.

Το Homeland «έκλεψε» τα βραβεία ΕΜΜΥ από το Mad Men

Όλοι περίμεναν ότι το Mad Men θα κέρδιζε τα βραβεία των περισσότερων κατηγοριών στα φετινά ΕΜΜΥ. Και όμως, η σειρά που μάγεψε την Αμερική, την προηγούμενη σεζόν, έχει κιόλας ξεχαστεί.

Το βράδυ της Κυριακής, στην τελετή των Emmy Awards, «σάρωσε» η νέα σειρά Homeland, η οποία χαρακτηρίζεται ως πολιτικό θρίλερ.