Η Ντόρις Ντέι έμαθε ότι είναι 95 ετών και όχι 93 Βρέθηκε το πιστοποιητικό γέννησής της

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, θρύλος του Χόλιγουντ, Ντόρις Ντέι έχει σήμερα γενέθλια. Και ενώ θα έσβηνε 93 κεράκια το πιστοποιητικό γέννησής της, που εξασφάλισε το Associated Press, δείχνει ότι η σταρ είναι 95 ετών!
«Πάντα έλεγα ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και ποτέ δεν έδινα σημασία στα γενέθλια. Αλλά είναι φανταστικό να ξέρω πόσο χρονών είμαι πραγματικά» είπε.

ΥΠΕΞ: Ασφαλείς οι μαθητές του 4ου γυμνασίου Βέροιας

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη είναι σε συνεχή επικοινωνία με το παράρτημα του ρωσικού ΥΠΕΞ και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, προκειμένου να διευκρινίσει εάν ανάμεσα στα θύματα της πολύνεκρης έκρηξης στο μετρό υπάρχουν πολίτες ελληνικής καταγωγής.

Ταξί μεταφέρουν δωρεάν πολίτες από το μετρό της Αγίας Πετρούπολης

Ιδιωτικές εταιρείες ταξί της Αγίας Πετρούπολης προσφέρθηκαν να μεταφέρουν δωρεάν του συμπολίτες τους που βρίσκονταν στο μετρό της πόλης κατά την έκρηξη, όπως και να τους παράσχουν κάθε αναγκαία βοήθεια για την μετακίνηση τους

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας ενημέρωσε τον Πούτιν για την έκρηξη

Ο αρχηγός της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) Αλεξάντρ Μπόρτνικοφ και άλλοι αξιωματούχοι των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών παρέδωσαν στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικές εισηγήσεις για την έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετροούπολης, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.

Ελλάδα Καιρός: Μέτσοβο: Ασθενής χιονόπτωση μέσα στον Απρίλη

Τι και αν η παροιμία αναφέρει τον Μάρτη ως «γδάρτη», ο Απρίλης φέτος έκανε την έκπληξη!

Στο Μέτσοβο καταγράφηκε σήμερα η χαμηλότερη θερμοκρασία με τον υδράργυρο μόλις στους 2°C τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους κατοίκους να βλέπουν νιφάδες και χιονόνερο Απρίλη μήνα!

Ασθενής χιονόπτωση σημειώθηκε και στον Προφήτη Ηλία, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες κατοίκου της περιοχής.

Η σωστή ενέργεια του μηχανοδηγού μετά την έκρηξη στο μετρό

«Συνέβαλε στο να μην υπάρξουν ακόμη περισσότερα θύματα»

Οι σωστές ενέργειες το μηχανοδηγού του συρμού, σε βαγόνι του οποίου σημειώθηκε η έκρηξη ενώ ήταν εν κινήσει, συνέβαλαν στο να μην υπάρξουν περισσότερα θύματα, ανακοινωσε η επίσημη εκπρόσωπος της Ανακριτικής Επιτροπής, Σβετλάνα Πετρένκο.

Τρομοκρατική ενέργεια η έκρηξη στο μετρό Αγίας Πετρούπολης – 9 νεκροί (εικόνες – video)

Έκρηξη ανάμεσα σε δύο κεντρικούς σταθμούς Τουλάχιστον 20 τραυματίες Τουλάχιστον εννιά οι νεκροί Ανάμεσα στους τραυματίες και παιδιά Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν γεμάτος με θραύσματα ώστε να προκληθούν περισσότερα θύματα Όλοι οι σταθμοί του μετρό της Αγίας Πετρούπολης είναι κλειστοί Επιβεβαίωσε τον αριθμό των νεκρών ο Ρώσος πρόεδρος Σε εξέλιξη οι έρευνες 18:13 Ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε εντολή στις αρχές της Αγίας Πετρούπολης να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να συνδράμουν τους συγγενείς των νεκρών και των τραυματιών.

«Ασπίδα» προστασίας Θεοδωράκη σε Στουρνάρα και Σημίτη

Για… μπαμπούλες μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM, της Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τα «πυρά» της κυβέρνησης εναντίον των Γιάννη Στουρνάρα και Κώστα Σημίτη.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού αντιλαμβάνεται πιθανότητα ως φυσιολογικές τις πρόσφατες, συντονισμένες, παρεμβάσεις τους και κατηγορεί το Μαξίμου πως βλέπει «μπαμπούλες».

Παντρεύεται η Britney Spears τον 23χρονο σύντροφό της, Sam Asghari

Έναν δυνατό έρωτα ζει η 35χρονη Britney Spears στο πλευρό του 23χρονου μοντέλου, Sam Asghari με καταγωγή από το Ιράν.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Life & Style» η διάσημη τραγουδίστρια σχεδιάζει να παντρευτεί τον κούκλο και αρκετά νεότερο σύντροφό της, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Demy στη σκηνή του Rising Star με την παίκτρια της Βανδή, Cynthia Zietara

Η Demy μπορεί να βρίσκεται στον πυρετό προετοιμασιών για τον ημιτελικό της Eurovision που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Κίεβο της Ουκρανίας, ωστόσο κατάφερε να εμφανιστεί στον προημιτελικό του Rising Star, όπου ήταν καλεσμένη.

Rising Star: Σηκώθηκαν όρθιοι οι κριτές για να χειροκροτήσουν την Γλυκερία

Η Γλυκερία ήταν καλεσμένη στον προημιτελικό του «Rising Star». Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια τραγούδησε μεγάλες τις επιτυχίες ενώ κάποια στιγμή στη σκηνή ανέβηκε και ο Κώστας Μακεδόνας και μαζί ερμήνευσαν το ντουέτο τους, «Αντικριστά».

 Στη συνέχεια η Γλυκερία μοιράστηκε τη σκηνή του σόου με τις παίκτριες από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα, Αναστασία Ιωακειμίδου και Κέλλυ Βουδούρη, ενώ οι κριτές όρθιοι δεν σταματούσαν να την χειροκροτούν Γλυκερία.

Συγκλονίζει μία μητέρα με αυτιστικό παιδί - Ο ρατσισμός που βίωσε

«Πως αντέχετε αυτό το παιδί και δεν το πηγαίνετε στο ίδρυμα;» αυτή ήταν η πρώτη φράση που άκουσε η μητέρα του Κωνσταντίνου την ημέρα που έγινε διάγνωση ότι το αγοράκι της έχει αυτισμό.

Η φράση αυτή χαράκτηκε στη μνήμη της καθώς όπως μας λέει βγήκε από τα χείλη της ψυχολόγου στην οποία πήγε για να ζητήσει βοήθεια.

Rising Star: Ξανθόπουλος και Σμυρναίος τραγούδησαν μαζί με τον Μπάση και έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Ο Δημήτρης Μπάσης ήταν ένας από τους καλεσμένους στον προημιτελικό του Rising Star, το βράδυ της Κυριακής.

Ο γνωστός ερμηνευτής στην αρχή τραγούδησε μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες και στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκαν οι παίκτες του Χρήστου Μάστορα, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και ο Πάνος Σμυρναίος και όλοι μαζί τραγούδησαν το «Ψίθυροι Καρδιάς» κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Χρήστος Δάντης: Η on stage εμφάνισή του στον προημιτελικό του Rising Star με τους παίκτες του Ρέμου

Πολλά λαμπερά ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου παρέλασαν το βράδυ της Κυριακής από τον προημιτελικό του Rising Star.

Ένα από αυτά ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος παρουσίασε δύο νέα του τραγούδια ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε τη σκηνή με τους παίκτες της ομάδας του Αντώνη Ρέμου, τον Δημήτρη Γερογιάννη και τον Σωτήρη Καρυστινό.

Survivor vs Rising Star: Ποιο πρόγραμμα κέρδισε τους τηλεθεατές;

Για άλλη μια Κυριακή το λαμπερό σόου του ΑΝΤ1, Rising Star και το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Survivor αναμετρήθηκαν!
Ποιο πρόγραμμα όμως, κατάφερε να κερδίσει περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών;

Norilsk: Το πρώην γκουλάγκ - Στα άδυτα της πιο μολυσμένης πόλης του πλανήτη (vid-foto)

Απομονωμένη, μολυσμένη και κυρίως παγωμένη. Αυτές είναι οι πρώτες λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό βλέποντας το Norilsk. Στην πόλη που βρίσκεται 250 χιλιόμετρα βόρεια του αρκτικού κύκλου η ψυχρή περίοδος διαρκεί περίπου 280 μέρες τον χρόνο.Οι χιονοθύελλες την σφυροκοπούν για περισσότερες από 130 ημέρες και το απόλυτο σκοτάδι την καλύπτει για δύο μήνες.
Η μέση θερμοκρασία κινείται στους -13 βαθμούς Κελσίου, με το ιστορικό χαμηλό να αγγίζει τους -53.
..

Και ρετρό και ηλεκτρικό: Το θρυλικό VW microbus της νέας εποχής

Η Volkswagen μπαίνει δυναμικά στην ηλεκτροκίνητη εποχή, παρουσιάζοντας τη νέα, ηλεκτρική έκδοση ενός από τα πιο χαρακτηριστικά και νοσταλγικά μοντέλα της. Το ID Buzz «αναγέννηση» του VW Microbus, άλλοτε «σημαίας» της χίπικης κουλτούρας, κινείται με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες ισχύος 369 ίππων.

Τραμπ: Θα «ρυθμίσουμε» μόνοι μας το πρόβλημα με τη Βόρεια Κορέα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «ρυθμίσει» μόνος του το πρόβλημα με τη Βόρειο Κορέα δίχως την αρωγή της Κίνας, σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται σήμερα στη βρετανική εφημερίδα Φαϊνάνσιαλ Τάιμς, λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη του Κινέζου ομολόγου του Σι Ζινπίνγκ.
«Εάν η Κίνα δεν ρυθμίσει το βορειοκορεατικό, θα το κάνουμε εμείς», δηλώνει ο Τραμπ με πρόθεση να υπογραμμίσει την

Βαρουφάκης: Η ΕΕ θα κάνει στη Βρετανία αυτό που έκανε στην Ελλάδα το 2015

«Αν η εμπειρία μου μπορεί να προσφέρει κάτι, τότε ακολουθούν δύο απογοητευτικά χρόνια» «Να αιτηθεί το Λονδίνο μία συμφωνία όπως αυτή της Νορβηγίας, με μία μεταβατική περίοδο και να ενδυναμωθεί το επόμενο κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία μίας μακροχρόνιας σχέσης της Βρετανίας με την ΕΕ»

Ηγετικό στέλεχος της Χ.Α. ο Ζέρβας που ξυλοκόπησε τον φοιτητή (video)

  • Εμφανίζεται και συστήνεται ως εσωτερική Ασφάλεια των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής
  • Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής
  • Οι εξελίξεις της επίθεσης στον φοιτητή
  • Αυτόπτης μάρτυρας δείχνει ανεπιφύλακτα τον 42χρονο χρυσαυγίτη
  • Η ξεδιάντροπη προσπάθεια κάλυψης από τη Χρυσή Αυγή

Αυστραλία: Τρεις νεκροί και τρεις αγνοούμενοι από τον κυκλώνα Ντέμπι

Οι αρχές της Αυστραλίας εντόπισαν μία τρίτη σορό μετά το πέρασμα του κυκλώνα Ντέμπι και των σφοδρών πλημμυρών που σάρωσαν τις ανατολικές ακτές της χώρας, καθώς τα νερά ξεκίνησαν να υποχωρούν.
Η λεγόμενη «ζώνη καταστροφής» με τις περιοχές οι οποίες επλήγησαν από τον κυκλώνα, ήταν τελικά μεγαλύτερη από ότι αναμενόταν και κάλυψε μία περιοχή περίπου 1000 χιλιομέτρων,

Στους 254 οι νεκροί από την κατολίσθηση στην Κολομβία

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις οδήγησαν στην υπερχείλιση ποταμών και την κατολίσθηση που σάρωσε δεκαεπτά συνοικίες της πόλης, κοντά στα σύνορα με τον Ισημερινό και το Περού
Ο απολογισμός των νεκρών από την τεράστια κατολίσθηση λάσπης που έπληξε την πόλη Μοκόα της επαρχίας Πουτουμάγιο αυξήθηκε στους 254, δήλωσε ο πρόεδρος της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος επικαλούμενος στοιχεία που του έδωσε η τοπική αστυνομία.

Βγάζουν απ' την ντουλάπα οικουμενικά σενάρια ανατροπής πριν βγουν οι σκελετοί

Το πάλαι ποτέ "εκσυχγρονιστικό" μπλοκ και ο Κυρ. Μητσοτάκης ψάχνουν σημεία... συνεννόησης με ΔΗ.ΣΥ., Ποτάμι, Ε.Κ. για μια "άλλη κυβέρνηση"
Έντονη κινητικότητα και υπόγειες κινήσεις ξεδιπλώνονται από οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες στο παρά πέντε της επίτευξης συμφωνίας για την δεύτερη αξιολόγηση, αλλά και μετά τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης να ανοίξει καυτούς φακέλους με οσμή σκανδάλου των προηγούμενων “γαλαζοπράσινων” κυβερνήσεων.

Καταθέσεις του προφυλακισμένου Α. Μαρτίνη ..Συγγενείς Μητσοτάκη εμπλέκονται στην πώληση του Ντυνάν

Συγγενείς και συνεργάτες της οικογενείας Μητσοτάκη βρέθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο που μεθόδευσε το ξεπούλημα του νοσοκομείου Ντυνάν στην Τράπεζα Πειραιώς. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να ισχυρίζεται ο προφυλακισμένος πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου Ανδρέας Μαρτίνης, στις ένορκες καταθέσεις του που έδωσε στην εισαγγελέα Βικτωρία Μαρσιώνη και οι οποίες βρίσκονται ήδη στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

Σερβία: Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς προηγείται με 59,79% των ψήφων

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς προηγείται με 59,79% των ψήφων, στις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στην Σερβία, σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα και με καταμετρημένο το 10,14% των ψήφων. .
Ακολουθούν ο Σάσα Γιάνκοβιτς με 13,18%, ο Λούκα Μαξίμοβιτς με 8,35 %, ο Βουκ Γέρεμις με 5,24% και ο Βόισλαβ Σέσελ με 4,36%, μεταδίδει το πρακτορείο Τανιούγκ.

Καμμένος: Το γεγονός ότι ο κ. Σημίτης κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ευθύνη όλων μας

Σκληρή επίθεση στον Κώστα Σημίτη εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
«Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ευθύνη όλων μας», δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News».
Σχολιάζοντας τις αναφορές του κ. Σημίτη για το ότι η διαφθορά είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και δεν χρειάζονται εξεταστικές επιτροπές, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε: