Αυτό είναι το Ελληνικό υπεραυτοκίνητο που κινείται παντού (FOTO-VDS)

«Να έχεις ένα αυτοκίνητο, το οποίο να σου επιτρέπει, να μην ασχολείσαι με λακκούβες»
Η εξέλιξή του ξεκίνησε σαν μια «άσκηση». Κι η πορεία του ήταν τέτοια, που έφτασε να το δοκιμάσει ακόμη κι ο διάσημος πρωταθλητής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, Τόμι Μάκινεν. Ο λόγος για το Korres 4, ένα ελληνικό αυτοκίνητο που κινείται ...παντού, χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες για να οδηγηθεί. Ο δημιουργός του, Δημήτρης Κορρές, περιέγραψε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9FM " την ιστορία πίσω από τη δημιουργία του Korres Project P4.

Νοέμβριος 11, 2017.. 5 συμβουλές πριν τον Μαραθώνιο

Ετοιμάζεσαι να τρέξεις στο Μαραθώνιο αυτή την Κυριακή; Μπράβο! Χαίρομαι πάρα πολύ να βλέπω όλον αυτό τον κόσμο που έχει αρχίσει να ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και μάλιστα να παίρνει μέρος σε τέτοιου είδους event! Έτσι, λοιπόν, σκέφτηκα, να σου δώσω 5 σύντομες συμβουλές σχετικά με το τι θα πρέπει να φας πριν και κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου, ούτως ώστε να διατηρήσεις τις αντοχές σου και να αυξήσεις τις επιδόσεις σου!

Στους ρυθμούς του Μαραθωνίου ζει η Αθήνα

Στους ρυθμούς του αυριανού Μαραθωνίου ζει από το πρωί του Σαββάτου η Αθήνα καθώς πολλοί από τους συμμετέχοντες κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στους δρόμους της πόλης.
«Συμμετέχω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Μαραθώνιο της Αθήνας. Γυρνάω όλο το κόσμο και τρέχω σε μαραθώνιους, η αίσθηση όμως που σου δημιουργείται στην κλασσική διαδρομή είναι μοναδική. Φέτος ήρθε μαζί μου ολόκληρη η οικογένεια, μετά θα επισκεφθούμε νησιά του Σαρωνικού. Ερχόμαστε από τις ΗΠΑ», μας αναφέρει αθλητής που συναντάμε να ξαποσταίνει λίγο πριν το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Aνανεώθηκε «ο βασιλιάς» των SUV, Nissan Qashqai (pics)

ίναι κανόνας, ότι ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις. Μπορείς όμως να την ανανεώσεις, όπως έκανε η Nissan  με το facelift του Qashqai δεύτερης γενιάς, που δείχνει ικανό να παραμείνει στην κορυφή της κατηγορίας του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει το Qashqai τη συμπλήρωση δέκα χρόνων ζωής, δηλαδή με μία αναβάθμιση ουσίας και διατηρώντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που το έχουν κάνει ασυναγώνιστο.

«Πρωταγωνιστής» στον... Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ο Γιάννης! (vid)

Ο Τζέισον Κιντ ντύθηκε... Γκάνταλφ και έφερε στον «Άραγκορν» Γιάννη Αντετοκούνμπο τον Μπλέντσο με σκοπό να κατατροπώσει τις ομάδες της Ανατολής.
Από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» εμπνεύστηκε το cycle για να παρουσιάσει την μετακόμιση του Μπλέντσο στο Μιλγουόκι.
Ένα απίστευτο video που ήρθε στη δημοσιότητα έχει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ρόλο του βασιλιά «Άραγκορν», ενώ ο Τζέισον Κιντ... ντύθηκε Γκάνταλφ με σκοπό να φέρει ενισχύσεις στον Greek Freak.

Γεωλόγοι: Μεγάλα ρήγματα στο Αιγαίο μπορούν να δώσουν σεισμούς από 6,5 έως 7,3 Ρίχτερ

Πέντε μεγάλα ρήγματα ανάμεσα στη Σαντορίνη και την Αμοργό μπορούν να δώσουν σεισμούς μεγέθους 6,5 έως 7,3 βαθμών. Υπάρχουν επίσης τουλάχιστον 20 υποθαλάσσια ηφαίστεια, αλλά μόνο ο Κολούμπος κοντά στη Σαντορίνη φαίνεται να είναι ενεργός.
Το κάθε ένα μάλιστα από τα ρήγματα είναι μήκους άνω των 20 χιλιομέτρων το καθένα.
Σύμφωνα με έρευνα, την οποία δημοσιεύει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκτός από το ρήγμα της Αμοργού που «έδρασε» πριν περίπου 60 χρόνια και το οποίο χρειάζεται

Εξωπραγματικό βίντεο με την προηγμένη τεχνολογία της Yamaha..Απολαύστε το βίντεο και θαυμάστε!!!!

Η ύπαρξή του MOTOROiD ήταν ήδη γνωστή (δείτε εδώ), οι ειδικές λεπτομέρειες όμως έλειπαν. Τώρα, μετά την παρουσίασή του στο Τόκυο Μότορ Σόου μάθαμε και ορισμένα από τα πραγματικά τεχνικά του χαρακτηριστικά.
Το MOTOROiD αποτελεί τη σύλληψη της Yamaha για τις μοτοσυκλέτες του μέλλοντος, οπότε θα κυβερνώνται από Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ), ενώ ο αναβάτης θα επικοινωνεί μαζί τους και με το περιβάλλον μέσω τεχνολογιών Επαυξημένης και Εικονικής Πραγματικότητας.

Με 58 συμμετοχές ο αγώνας ταχύτητας στην Τρίπολη

Η επιστροφή της Ταχύτητας στην Τρίπολη μετά από έναν χρόνο συγκέντρωσε 58 συμμετέχοντες, που με ορισμένα άκρως εντυπωσιακά ή παρεμφερή σε απόδοση αυτοκίνητα δίνουν την υπόσχεση πλούσιου θεάματος και στις έξι κατηγορίες της 2ης φετινής συνάντησης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.
Στον αγώνα που διοργανώνει το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., σε συνεργασία με το Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. και την Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης (Α.Λ.Τ.),,

Οι Aprilia RS-GP με κόκκινη εμφάνιση στο GP της Βαλένθια

Η ιταλική μοτοσυκλέτα MotoGP ντύνεται στα κόκκινα για την υποστήριξη του (red) στη μάχη ενάντια στο AIDS...
Στο GP της Βαλένθια, τελευταίος γύρος της σεζόν 2017 του MotoGP, οι μοτοσυκλέτες Aprilia RS-GP θα αγωνιστούν με την «total red» εμφάνιση του (RED), ενός ιδρύματος που έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια για τη δέσμευσή του στην καταπολέμηση ασθενειών που αποτελούν μάστιγα της εποχής μας.

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας Εσείς το ξέρατε;

Το ινδικό ερωτικό εγχειρίδιο Κάμα Σούτρα γράφτηκε το 250 μ. Χ. από τον Μαλανάγκα Βατσιγιανάνα.