MailOnline-News: Thousands of people across Britain and Europe sign petition against Disneyland Paris amid claims it's 'literally falling apart'

It is a magical kingdom that has brought joy to millions of families throughout the world.
But now, a 5,000-strong petition has been launched against Disneyland Paris, claiming the popular holiday resort has been 'seriously damaged' and is 'literally falling apart'.
It comes amid complaints about reheated food, broken rides and cancelled stage shows.

MailOnline-News: Proud father Tony Blair kisses son Euan before his wedding

Tony Blair kissed his eldest son before sending him off into the church as wedding bells tolled.

Groom-to-be Euan looked somewhat embarrassed as the former prime minister clutched his cheeks in a final blessing, and mother Cherie looked on.

Meanwhile, his fiancée Suzanne arrived with her father, radiant in a strapless white gown and royal blue stilettoes - with banned stepmother Sian Lloyd nowhere to be seen.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ -Τα καινούργια iPhone δεν... πιάνουν Ασία

Το iPhone 5s είναι αδιαμφισβήτητα το πιο καινοτόμο smartphone και οι φανατικοί αγοραστές της Apple περιμένουν πώς και πώς να αποκτήσουν το καινούριο «διαμάντι» της.Ο Φιλ Σίλερ, αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της Apple, στην πρόσφατη παρουσίαση των iPhone5s και iPhone5c

Infinity Tower- Σεούλ -Ετοιμάζεται ο πρώτος «αόρατος» ουρανοξύστης!

Ονομάζεται «Infinity Tower» και έλαβε έγκριση για να κατασκευαστεί στη Σεούλ
Σχεδόν στα σκαριά είναι ο πρώτος «αόρατος» ουρανοξύστης. Ονομάζεται «Infinity Tower» και έλαβε έγκριση για να κατασκευαστεί στη Σεούλ με σκοπό να δεσπόζει στον ορίζοντα της πρωτεύουσας της Νότιας Κορέας, κοντά στο αεροδρόμιο,

Ουάσινγκτον Έλληνας μαθητής αναδείχθηκε χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής στην Πληροφορική

Ο μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου, Χρήστος Φιαμέγκος, κατέκτησε την τρίτη θέση στον κόσμο και την πρώτη στην Ευρώπη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πληροφορικής της Microsoft
Τρίτος ανάμεσα σε 650.000 μαθητές και φοιτητές ηλικίας έως 22 ετών αναδείχθηκε ο μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου, Χρήστος Φιαμέγκος, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πληροφορικής της Microsoft.

Δωρεάν τα σχολικά βιβλία σε ψηφιακή μορφή από το CosmoteBooks

Μέσω του CosmoteBooks της Cosmote μπορούν όλοι να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα σχολικά βιβλία για το δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο, να εξοικονομήσουν χρόνο και να τα παραλάβουν όπου κι αν βρίσκονται χωρίς έξοδα μεταφοράς.

Μεξικό: Η τροπική καταιγίδα Ίνγκριτ δυναμώνει και πιθανώς να εξελιχθεί σε τυφώνα

Το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο για τους τυφώνες, εξέδωσε προειδοποιητικό «ρολόι τυφώνα» από το Κάμπο Ρόγιο έως το Λα Πέσκα
Η τροπική θύελλα Ίνγκριτ, που βρίσκεται περίπου 60 μίλια (95 χιλιόμετρα) ανατολικά της πόλης Βέρακρουζ στο Μεξικό,

Στην πρεμιέρα του «Don Jon» Scarlett Johansson: Από το Τορόντο στη Νέα Υόρκη.

Η 29χρονη Scarlett έπιασε πίσω τα μαλλιά της, φόρεσε ένα παστέλ πράσινο φόρεμα Roland Mouret, που συνδύασε με ψηλοτάκουνα, και τράβηξε για άλλη μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω της.

Χάρης Ρώμας: «Μου λείπει η τηλεόραση και είμαι έτοιμος να ξανακάνω μια επιτυχία για τον κόσμο»

Έτοιμος να επιστρέψει άμεσα στην τηλεόραση δήλωσε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Π.Ε.Δ.Ε.Σ. του Alpha.

«Μου λείπει η τηλεόραση. Έχω αποκαταστήσει πλήρως την σχέση μου με την τηλεόραση.

Η Demi Moore έγινε ζευγάρι με τον πατέρα του πρώην της

Στροφή στην ερωτική της ζωή, αποφάσισε να κάνει τον τελευταίο καιρό η star του Hollywood, που μέχρι λίγο καιρό πριν είχε αδυναμία στα αγόρια που μόλις είχαν πατήσει τα τριάντα τους χρόνια.

Σύμφωνα με το US magazine, η Demi Moore έχει σχέση με τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας Hard Rock Cafe, Peter Morton, ο οποίος της ρίχνει δεκαέξι ολόκληρα χρόνια. Το παράξενο όμως στην όλη υπόθεση δεν είναι αυτό, αλλά το πώς ακριβώς οι δυο τους γνωρίστηκαν.

Τι λέει η Cara Delevingne για την «κολλητή» της Rihanna;

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε το διάσημο μοντέλο μίλησε για την γνωριμία της με την πολύ καλή φίλη της Rihanna αλλά και για την προβληματική σχέση της με τους άντρες.
Η Cara περιέγραψε λεπτομερώς την πρώτη τους συνάντηση: «Πήγα και την έπιασα και της είπα: “Κοπελιά, είσαι φανταστική, σε αγαπώ, είσαι τόσο σέξι πάνω στη σκηνή, μας έκανες να ντραπούμε” και μετά της έριξα ένα χαστουκάκι στα οπίσθια».

Λονδίνο -Η Rihanna ντύθηκε… σημαία!

Φόρεσε την ολόσωμη… σημαία της και έβγαλε γλώσσα σε θαυμαστές και φωτογράφους
Περνάει τις μέρες της ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και δίνοντας συναυλίες, οπότε κανείς μπορεί να συμπεράνει ότι έχει μάθει τις σημαίες των περισσότερων χωρών που επισκέπτεται και είναι «εξοικειωμένη» μαζί τους. Τόσο που δε δίστασε να τις φορέσει κιόλας!

Και η Λάουρα Νάργες στο πρωινό του ΑΝΤ1

Στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά η ξανθιά Γερμανίδα
Το πρόσωπο που θα συμπληρώσει το τηλεοπτικό πάνελ του νέου πρωινού του ΑΝΤ1 αναζητάται ακόμα από το σταθμό και όπως όλα δείχνουν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκόρδα θα είναι τελικά η Λάουρα Νάργες.

Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης- Emily Ratajkowski: Εμφάνιση χωρίς σουτιέν

Το Μάιο 2009 έγινε το κεντρικό πρόσωπο της Maybelline New York ενώ τον Αύγουστο της ίδια χρονιάς ξεκίνησε η συνεργασία της με τη Victoria’s Secret.
Συνηθισμένη από τις πολλές γυμνές της εμφανίσεις στα αντρικά περιοδικά η Emily Ratajkowski εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης φορώντας μια πράσινη φούστα και ένα μαύρο see-through μπλουζάκι χωρίς να φοράει από μέσα σουτιέν.

Το κορίτσι της Αντέλ ποζάρει όπως τη γέννησε η μαμά της

Η γαλλίδα ηθοποιός ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα στις φωτογραφίες του Mario Sorrenti
Ο Mario Sorrenti είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους φωτογράφους που οι διάσημες γυναίκες περιμένουν στην ουρά για να γδυθούν μπροστά στο φακό του. Και μιας και έχει τον τρόπο να μην τις κάνει να νιώθουν γυμνές, αλλά απελευθερωμένες, σημαντικές και ξεχωριστές, καταφέρνει να «βγάλει» από όλες το πιο σέξι και αληθινό αποτέλεσμα.

Καβάλησε και τον Πύργο του Άιφελ η Miley Cyrus

Κακεντρεχή και μη σχόλια και πολύ... photoshop με πρωταγωνίστρια την νεαρή προκλητική σταρ
Προσπαθεί να δείξει την «σκληρή» πλευρά της βγάζοντας τη γλώσσα της μόλις ο φακός πέφτει πάνω της, κουνά ρυθμικά το κορμί της όπως μόνο μία επιδέξια χορεύτρια ερωτικών χορών μπορεί, εμφανίζεται γυμνή σε βίντεο τραγουδιού της, αποσύρεται από το εξώφυλλο της Vogue…όλα αυτά μόλις στα είκοσι χρόνια της.

Βιβλική καταστροφή με 4 νεκρούς και 172 αγνοούμενους στο Κολοράντο

Ο Ομπάμα έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο Κολοράντο και διέταξε την αποστολή διασωστών και πρόσθετης οικονομικής βοήθειας
Ο αριθμός των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες στην πολιτεία του Κολοράντο, στα δυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών, αυξήθηκε σε τέσσερις, ανακοίνωσαν οι αρχές την Παρασκευή.

MailOnline-News: Is Bieber auditioning for the role of Robin in Batman Vs. Superman? Justin shares snap of a script with his name on it

We know he is a huge Batman fan, recently receiving a customised Bat bike as his 19th birthday present from his father.
And now Justin Bieber may inching closer to his dream job.
On Friday, the Canadian crooner posted a photo of his very own copy of the Batman Vs. Superman script.

MailOnline-News: WATCH: Fearne Cotton kicks off London Fashion Week in style with her spring/summer Very.co.uk catwalk show .

The front rows of London Fashion Week shows are traditionally reserved for A-List celebrities and editors, and while we can't promise you a seat next to Anna Wintour we CAN give you a ringside view of the event's first fashion fabulous catwalk show as Fearne Cotton unveils her spring/summer 14 range.

Νίκη έκπληξη της Ουκρανίας επί της Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ

Η Ουκρανία έκανε την έκπληξη στον 5ο όμιλο της β' φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Σλοβενία, αφού νίκησε τη Σερβία με 82-75.

Οι Ουκρανοί είχαν εξαιρετική απόδοση στο β' μέρος όταν κατάφεραν να πάρουν  και διψήφια διαφορά πόντων.

Προσβάσιμο στους επισκέπτες το μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου στο Βιετνάμ

Το μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου, που μέσα του θα μπορούσε να χωρέσει ακόμη και ένας ουρανοξύστης με ύψος 200 μέτρα, είναι πλέον προσβάσιμο για τους επισκέπτες.

Το σπήλαιο βρίσκεται στο Βιετνάμ και λέγεται Σον Ντούνγκ. Το όνομά του σημαίνει «ποτάμι του βουνού». Ανακαλύφθηκε μόλις πριν από τέσσερα χρόνια από ένα ζευγάρι βρετανών σπηλαιολόγων, τους Ντεμπ και Χάρολντ Λίμπερτ.

Ρομπότ αλλάζουν τα δεδομένα στις γεωργικές καλλιέργειες

Ερευνητές στην Καλιφόρνια ετοιμάζονται να δημιουργήσουν πραγματική επανάσταση στις αγροτικές εργασίες.
Έχουν δημιουργήσει ένα ρομπότ που μπορεί να σκαλίσει και να αραιώσει ένα χωράφι με μαρούλια στον ίδιο χρόνο, που χρειάζονται τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι για να κάνουν την ίδια δουλειά με τα χέρια.
Η αραίωση έχει να κάνει με την απομάκρυνση φυτών ή μέρους των φυτών, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για να αναπτυχθούν τα υπόλοιπα.

Χαμός στα social media για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου: Γιατί όχι συνεργασία με μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή; [βίντεο]

Οργή έχει προκαλέσει σε πολλούς χρήστες των social media η αποστροφή του γνωστού δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής Μπάμπη Παπαδημητρίου που έβαλε στο τραπέζι την πρόταση συνεργασίας μιας ευρύτερης συντηρητικής συμμαχίας με μια «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Νέα κινητά, ταμπλέτες και τηλεοράσεις 4k στο Βερολίνο

Η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Αγαθών πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Βερολίνο. Η έκθεση που είναι η σημαντικότερη του είδους της στον κόσμο φιλοξένησε στην 53η έκδοσή της, 1500 εκθέτες που παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των συσκευών και των γκάτζετς σε 250.000 επισκέπτες.

HΠΑ: Ο Κώδικας Ντα Βίντσι στο Εθνικό Μουσείο Αεροναυπηγικής της Ουάσιγκτον

Η περίφημη σπουδή του Λεονάρντο Ντα Βίτσι για το πέταγμα των πτηνών, εκτίθεται στο Εθνικό Μουσείο αεροναυπηγικής της Ουάσιγκτον.