Τι λέει η Cara Delevingne για την «κολλητή» της Rihanna;

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε το διάσημο μοντέλο μίλησε για την γνωριμία της με την πολύ καλή φίλη της Rihanna αλλά και για την προβληματική σχέση της με τους άντρες.
Η Cara περιέγραψε λεπτομερώς την πρώτη τους συνάντηση: «Πήγα και την έπιασα και της είπα: “Κοπελιά, είσαι φανταστική, σε αγαπώ, είσαι τόσο σέξι πάνω στη σκηνή, μας έκανες να ντραπούμε” και μετά της έριξα ένα χαστουκάκι στα οπίσθια».
Μετά από αυτό οι δυο τους έγιναν πολύ καλές φίλες και τις έχουμε δει πολλές φορές μαζί σε βραδινές εξορμήσεις. Μάλιστα η Cara παρ’ όλο που από επιλογή της δεν έχει εμφανιστεί σε καμία πασαρέλα στην εβδομάδα μοδας της Νέας Υόρκης - όπως είπε δεν αντέχει την πίεση της δουλειάς, τα μίντια και τους fans της- δεν παρέλειψε να πάει στο πάρτι που έκανε η Rihanna για την νέα της συλλογή με την River Island.

Στην ίδια συνέντευξη στο περιοδικό Industrie μίλησε για την σχέση της με τους άντρες και έκανε μία δήλωση που μας προβλημάτισε: « Έχω τελειώσει με τ’ αγόρια, είναι τόσο ενοχλητικά. Νοιάζονται μόνο για τις ανασφάλειες τους. Θέλω να φέρομαι περισσότερο σαν αγόρι. Θέλω να είμαι εγώ η δυνατή».

Μια Cara Delevingne την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Έχει πρωταγωνιστήσει στις περισσότερες καμπάνιες οίκων μόδας, έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες, ετοιμάζει τη δική της συλλογή από ρούχα, έχει γίνει εξώφυλλό των πιο γνωστών περιοδικών, έχει πάρει το μικρόφωνο, έχει κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη και ετοιμάζεται και για το επόμενο, έχει φωτογραφηθεί από τους πιο γνωστούς φωτογράφους μόδας κι όμως δεν έχει καλύτερο από το να μας δίνει δικές της φωτογραφίες. Ο λόγος για την Cara Delevingne, η οποία με τον τίτλο #selfiechaos έχει γεμίσει το instagram της με τις χαρακτηριστικές της
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...