Στην πρεμιέρα του «Don Jon» Scarlett Johansson: Από το Τορόντο στη Νέα Υόρκη.

Η 29χρονη Scarlett έπιασε πίσω τα μαλλιά της, φόρεσε ένα παστέλ πράσινο φόρεμα Roland Mouret, που συνδύασε με ψηλοτάκουνα, και τράβηξε για άλλη μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω της.

Μετά το κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο, η Scarlett Johansson προσγειώθηκε στη Νέα Υόρκη για παραβρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας της «Don Jon» που σκηνοθετεί- και πρωταγωνιστεί- ο Joseph Gordon-Levitt.

Η 29χρονη σταρ έπιασε πίσω τα μαλλιά της, φόρεσε ένα παστέλ πράσινο φόρεμα Roland Mouret, που συνδύασε με ψηλοτάκουνα, και τράβηξε για άλλη μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω της. Αυτή μάλιστα τη φορά δεν ντράπηκε καθόλου να εμφανίσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων σε αντίθεση με τις εμφανίσεις της στο Τορόντο που ήταν λίγο επιφυλακτική.
To «Don Jon» αφηγείται την ιστορία του Ντον Τζον, ενός σύγχρονου «Δον Ζουάν» από το Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος είναι εθισμένος στις τσόντες και αδυνατεί να δεσμευτεί με κάποια γυναίκα καθώς τις συγκρίνει όλες με τις «τέλειες» πορνογραφικές φαντασιώσεις του. Όλα όμως αλλάζουν όταν μπαίνει στη ζωή του η Μπάρμπαρα, η οποία είναι, σύμφωνα με αυτόν, το πιο όμορφο πλάσμα που έχει δει ποτέ στη ζωή του.

pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...