Ένας μύθος καταρρέει: Tα κουκούτσια από το καρπούζι κάνουν καλό

Τι καλύτερο από μία φέτα καρπούζι το καλοκαίρι; Ίσως αυτό που χαλάει την κατανάλωση του αγαπημένου σε όλους καλοκαιρινού φρούτου είναι αυτά τα μικρά μαύρα κουκούτσια που με μανία προσπαθείτε να αφαιρέσετε, με αποτέλεσμα να καταλήγετε είτε να τα φτύνετε, είτε να τρώτε μόνο την καρδιά από το καρπούζι, αφήνοντας το υπόλοιπο για τους πιο υπομονετικούς.

Επανάσταση στην Ιατρική: Έτοιμη να κυκλοφορήσει η «Κρητική Ασπιρίνη»

Έτοιμη να κυκλοφορήσει, ακόμη και πριν το καλοκαίρι, είναι η «Κρητική Ασπιρίνη», η οποία αναμένεται να προκαλέσει επανάσταση στον τομέα της υγείας.

Το προϊόν είναι αποτέλεσμα πολύχρονης έρευνας ομάδας καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης Χρήστου Λιονή, Ηλία Καστανά και Καθηγητή Στέργιου Πυρίντσου,

Στον κόσμο σήμερα ζουν επτά άγνωστοι που σου μοιάζουν. Εάν δεν το πιστεύετε δείτε το βίντεο

Λένε πως υπάρχουν επτά άνθρωποι στον κόσμο που θα μπορούσαν να είναι οι σωσίες σου. Αυτό προσπάθησαν να αποδείξουν τρεις φίλοι από το  Dublin City University.
Οι τρεις τους χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έφτιαξαν την ιστοσελίδα «twinstrangers.com» θέτοντας σε ανθρώπους απ΄ όλο τον κόσμο το ερώτημα: «Γνωρίζεις κανέναν που να μας μοιάζει;».

Ποιές είναι οι χώρες με τους ομορφότερους ανθρώπους

Το Beautifulpeople.com, μία εκ των διασημότερων ιστοσελίδων γνωριμιών έδωσε στη δημοσιότητα μία λίστα με τις χώρες στις οποίες ζουν οι πιο όμορφοι άνθρωποι.
Πρώτοι είναι οι Βραζιλιάνοι ενώ στο Top-10 είναι επίσης οι Σουηδοί, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί αλλά και οι Γάλλοι και οι Αμερικάνοι.

Δείτε το βίντεο:

Τσεχία: Σε ηλικία 45 χρονών πέθανε ο νεότερος πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας

Σε ηλικία 45 χρονών άφησε σήμερα, Πέμπτη, την τελευταία του πνοή ο Στάνισλαβ Γκρος, πρώην πρωθυπουργός της Τσεχίας, ύστερα από μακρά ασθένεια.

Να μην υποκύψουν οι εταίροι μας στον στυγνό χρηματοδοτικό εκβιασμό

Τη βεβαιότητα ότι η Ευρώπη δεν θα επιλέξει το δρόμο ενός ανήθικου και στυγνού χρηματοδοτικού εκβιασμού, εκφράζει με δήλωσή του στο Reuters, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η έπαυλις των 2 εκ. δολαρίων όπου λειτουργούσε κρυφή σχολή για στριπτιζέζ

Το υποτιθέμενο πρακτορείο μοντέλων έκρυβε ενα μεγάλο μυστικό: Καλούσε κορίτσια να εκπαιδευτούν στο στριπτίζ και να αλλάξουν τη ζωή τους...
Μέσα σε αυτή την υπερπολυτελή έπαυλη των 2 εκατ. δολαρίων στη Φλόριντα, λειτουργούσε κρυφή σχολή για στριπτιζέζ και κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι! Τους πρόδωσαν τα θορυβώδη πάρτι που ενόχλησαν τους γείτονες.
Δείτε το «Παλάτι του Φαραώ» όπως

Είχε σχέση ο Νίκος Γαλανός με την Αλίκη; Απαντάει ο ίδιος

Με σοβαρότητα και ουσιαστικά λόγια, ο Νίκος Γαλανός, ξεκαθάρισε τη σχέση του με την Αλίκη. Όσο για τον Π.Κωστόπουλο που το διέρρευσε; Δεν έχει απαντήσει ακόμα.
Όταν άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Νίκος Γαλανός διατηρούσε σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, έγινε θέμα συζήτησης-απόλυτα αναμενόμενο.

Οι φωτογραφίες που ο Χίτλερ δεν ήθελε να δει κανείς..Το τετραώροφο κανόνι του Χίτλερ που ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία στην ιστορία

Δείτε τις πόζες -σε στιλ... μπουτάκια έξω- που ο Αδόλφος Χίτλερ ήθελε να κρύψει από ανθρώπων μάτια και θα καταλάβετε αμέσως γιατί επιθυμούσε να τις εξαφανίσει...
Ψηλοκάβαλη βερμούδα, δερμάτινο παπούτσι με φούντες στα κορδόνια, κάλτσα μέχρι το γόνατο και μπουτάκια -συν γονατάκια- ελαφρώς έξω συνθέτουν τις πόζες που ο Αδόλφος Χίτλερ ήθελε να κρύψει -και γι' αυτό ειδικά δεν τον αδικούμε...

Εldorado Gold: «Φοροαποφεύγουμε αλλά… αυτό κάνουν όλοι»!

O κ. Paul Wright είναι ο CEO, το μεγάλο αφεντικό της Eldorado Gold και μεταξύ των πλέον ακριβοπληρωμένων CEOs του Καναδά. Οι ετήσιες αποδοχές του $18,7 εκατ. για το 2012 και $7,5 εκατ. για το 2014.
Στις 5.4.2015 δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Καθημερινή» συνέντευξη του σχετικά με την πορεία της «επένδυσης» της εταιρείας στην Ελλάδα, με τον τίτλο «Αν συνεχισθεί η κατάσταση, σταματάμε»

Επιστολή Αλέξη Τσίπρα προς Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Πρωτοβουλία για την άμεση υλοποίηση της πρότασης του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου σχετικά με την από κοινού με το Δημόσιο αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας με στόχο την αποπληρωμή του χρέους ανέλαβε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
Σε επιστολή που απευθύνει στον Αρχιεπίσκοπο, ο πρωθυπουργός ευχαριστεί για την πρόταση και κάνει λόγο για θετικό μήνυμα τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα.

5.000 μεταλλωρύχοι στο υπουργείο Ανάπτυξης

Πάνω από 5.000 εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική στο υπ. Ανάπτυξης. Θα κάνουν πορεία στη Βουλή. Αντι-συγκέντρωση στα Προπύλαια. Μέτρα ασφαλείας.

Περισσότερα από 85 λεωφορεία και δεκάδες ιδιωτικά οχήματα με περίπου 5.000 εργαζόμενους των μεταλλείων χρυσού στην Χαλκιδική  έφτασαν στην πρωτεύουσα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το εργασιακό τους μέλλον.

Στα «λόγια» η αλληλεγγύη της Frontex για τους μετανάστες

Αλληλεγγύη στα λόγια σύμφωνα με λιμενικούς δίνουν οι «γραφειοκράτες» της Frontex.

Οι «γραφειοκράτες» της Frontex, δίνουν αλληλεγγύη στα «λόγια», είναι επαναπαυμένοι στη συνθήκη του Δουβλίνου που υπαγορεύει την παραμονή των μεταναστών στην πρώτη χώρα εισδοχής, ενώ περιορίζονται στη «βοήθεια» ενός σκάφους στο Αιγαίο,

Τρομουστερία και ρατσισμός από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη (Video)

Εντατικά μαθήματα γεωγραφίας χρειάζεται ο Γ. Πατούλης καθώς μετέφερε τον Έμπολα από την Αφρική στην Ασία, μόνο και μόνο για να συνδέσει τους πρόσφυγες της Συρίας με επικίνδυνες ασθένειες δυναμιτίζοντας το μεταναστευτικό πρόβλημα, με την αναπόφευκτη τρομουστερία, που επιχειρούν κάποιοι να δημιουργήσουν με σαφή πολιτική σκοπιμότητα.

Ν. Παππάς: Δημόσια τηλεόραση, χωρίς παρεμβάσεις...Και ξαφνικά η Digea βρήκε ανταγωνιστή!

Σε κλίμα συναίνεσης προχωρά στη Βουλή η επαναλειτουργία της ΕΡΤ, με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά να επισημαίνει πως η ανεξαρτησία της νέας ΕΡΤ από την πολιτική και κομματική εξουσία διασφαλίζεται με την υπογραφή συμφωνίας αρχών μεταξύ της διοίκησης και της κυβέρνησης, την οποία θα μπορεί η διοίκηση να επικαλείται οποτεδήποτε επιχειρούνται παρεμβάσεις.

FT: Ο ήλιος λάμπει, τα εστιατόρια είναι γεμάτα και στην Αθήνα δεν επικρατεί πανικός. Σαν τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας

Την απορία του αρθρογράφου των Financial Times,Tony Barber έχει προκαλέσει το γεγονός ότι παρά τα τελεσίγραφα των δανειστών και το γεγονός ότι η συμφωνία στις διαπραγματεύσεις μοιάζει να είναι ακόμη μακριά, οι Αθηναίοι δεν ζουν σε πανικό. Κάθε άλλο. Ο ήλιος λάμπει, τα εστιατόρια είναι γεμάτα, ο κόσμος είναι ήρεμος.

Να διαμαρτυρηθεί για τη διαφθορά ήθελε ο πιλότος που προσγειώθηκε στο Καπιτώλιο

O πιλότος του "γυροπλάνου" δεν είχε επικοινωνήσει με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και δεν είχε άδεια να προσεγγίσει σε χώρο περιορισμένης πρόσβασης για αεροσκάφη και ελικόπτερα
Να διαμαρτυρηθεί για τη διαφθορά στις ΗΠΑ φέρεται να ήθελε ο πιλότος του μικρού ελικοπτέρου που προσγειώθηκε στον κήπο του Καπιτωλίου.

«Καυτή» ημέρα στην Αθήνα - Κλίμα... Σκουριών στην πρωτεύουσα με παράλληλες πορείες

Στην Αθήνα μεταφέρεται το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στις Σκουριές Χαλκιδικής για το θέμα των μεταλλείων.
Περισσότερα από 85 λεωφορεία και δεκάδες ιδιωτικά οχήματα με περίπου 4.000 εργαζόμενους των μεταλλείων χρυσού στην Χαλκιδική έρχονται σήμερα στην πρωτεύουσα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το εργασιακό τους μέλλον.

Ακουγιού Τουρκία- Καλώς ήρθε η... πυρηνική ενέργεια

Τα ΜΑΤ κράτησαν εκτός πλάνου τους διαδηλωτές και οι... επίσημοι έθεσαν τον θεμέλιο λίθο του πυρηνικού εργοστασίου στο Ακουγιού γεμάτοι χαρά. Αν γίνει κανένας σεισμός θα κοπεί το χαμόγελο δυστυχώς και σε πολλούς άλλους Τούρκους, Ελληνες και Κύπριους | EPA/ ANIL BAGRIYANIK/ ANADOLU AGENCY  

«Γείωσε» τον Σόιμπλε ο Στίγκλιτς ...Σόιμπλε: Η νέα κυβέρνηση κατέστρεψε όλα τα σενάρια...

Ένα δυνατό «αντίπαλο» βρήκε απέναντί του ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στη Νέα Υόρκη.
Κατά την παρουσία του σε συνέδριο του Πανεπιστημίου Κολούμπια της αμερικανικής μητρόπολης, ο Γερμανός υπουργός υπεραμύνθηκε του ακραίου νεοφιλελεύθερου οικονομικού μοντέλου που εδώ και χρόνια επιβάλλει η συντηρητική παράταξή του στην Ενωμένη Ευρώπη σε αγαστή συνεργασία με τις υπόλοιπες φίλιες κυβερνήσεις.

Βουλή: Ψηφίστηκε στην επιτροπή επί της αρχής το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ. καταψήφισαν ΝΔ και ΠαΣοΚ.

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. «Υπέρ» τάχθηκαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ενώ καταψήφισαν ΝΔ και ΠαΣοΚ. Επιφυλάχθηκαν για την Ολομέλεια η Χ.Α., το Ποτάμι και το ΚΚΕ.

Γιατί γιγαντώθηκαν τα ιδιωτικά κανάλια

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μάχη Νικολάρα απαντάει με αποστομωτικό τρόπο στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου που ρώτησε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής σήμερα γιατί άραγε διογκώθηκαν τα ιδιωτικά κανάλια.

H γερμανική κυβέρνηση διαψεύδει την Zeit - Σκωτζέζικο ντους με δηλώσεις που αναιρούν τις προηγούμενες

- GR-exit or NO GR-exit; 
- Μπαράζ δημοσιευμάτων και δηλώσεων στο ευρωπαικό τύπο και δηλώσεις αξιωματούχουν, μιλάνε την μία στιγμή για GR-exit και την επόμενη στιγμή αναιρούν και μιλάνε για λύση στην κρίση και το πόσο δεν συμφέρει το grexit κανέναν.

Βιβλιάριο υγείας από τα ΚΕΠ για τους ανασφάλιστους

Η πρόταση περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, στο πόρισμα της ομάδας εργασίας που συγκροτήθηκε στο υπουργείο Υγείας με αντικείμενο την πρόσβαση των ανασφάλιστων στο δημόσιο σύστημα Υγείας.