Πάρος: Το λευκό της ξεχωρίζει

Ένα από τα διάσημα και πιο όμορφα κυκλαδονήσια, το τρίτο μεγαλύτερο στις Κυκλάδες, που συγκεντρώνει Έλληνες και ξένους επισκέπτες διαφορετικών ηλικιών και προφίλ αλλά και νεολαία που κατακλύζει τις παραλίες με τα beach sports και τα πολλά και για όλα τα γούστα κλαμπ.
 
Τα δύο πιο γνωστά μέρη του νησιού είναι το λιμάνι, η Παροικιά, και η Νάουσα ένας πανέμορφος κυκλαδίτικος οικισμός σαν κινηματογραφικό σκηνικό.

Sachsenring 2017 : Ένας βαθμολογικά -και όχι μόνο- συναρπαστικός αγώνας!

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MOTOGP
9ος Αγώνας, Sachsenring Γερμανία, 2 Ιουλίου 2017
Του Νίκου Τσαμάνδουρα
Όπως στον προηγούμενο αγώνα στην Ολλανδία, ο καιρός ήταν αναποφάσιστος και στη Γερμανία, καταλήγοντας ωστόσο σε ένα συννεφιασμένο μα στεγνό μοτίβο που επέτρεπε στους αναβάτες μια σχετική άνεση στην επιλογή των ελαστικών.

Ο Βασίλης Κορωνάκης μας έκανε περήφανους! Δεύτερος στη Γερμανία!

του Νίκου Βιτσιλάκη
Ο πρωταγωνιστής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Βασίλης Κορωνάκης συμμετείχε το Σάββατο 1 Ιουλίου σε αγώνα του Junior Cup KTM (ενιαίο με ΚΤΜ RC 390), που έγινε παράλληλα με τους αγώνες του motoGP. Στην ιδιαίτερα απαιτητική πίστα του Sachenring, με τις συνεχείς αριστερές στροφές και τις έντονες υψομετρικές διαφοροποιήσεις, ο νεαρός Βασίλης δεν πτοήθηκε και μέσα σε μια βρεγμένη από τη συνεχή βροχή

Εξομολογήσεις ενός άντρα: Έτσι γίνεται σωστά το sex on the beach Όχι, δεν εννοώ το ποτό…

Η καλοκαιρινή διάθεση ανεβάζει και την λίμπιντο. Η λίμπιντο φέρνει το sex (ή σεχ όπως λένε οι νεολαίοι). Λίγο η θάλασσα, λίγο ο ήλιος, λίγο η ερημιά στην παραλία, να και το επιθυμητό αποτέλεσμα! Δεν είναι όμως τόσο απλά… Για αυτό είμαι εδώ βρε κουτά, έστω και από τις διακοπές μου! Να δίνω λύσεις σε εσάς… γιατί για τα δικά μου αφήστε το!
Πριν όμως σας αναλύσω πως γίνεται σωστά το sex on the beach (όχι το ποτό, το ξαναλέω), να πω ότι και στις χθεσινές Εξομολογήσεις:

Εξομολογήσεις ενός άντρα: Τι μας ξενερώνει στην παραλία

Ο καύσωνας ήρθε (ο Johnnie Walker φεύγει) οπότε τα μαζεύουμε και πάμε για μπανάκι. Ναι, εκεί που είναι και η Ελένη η Φουρέιρα και λέει πως η λύση είναι μια: Παραλία! Για να το διασκεδάσουμε λοιπόν… προσέξτε!
Αφού βρούμε λοιπόν ξαπλώστρα (αναλόγως την τιμή γιατί τώρα με το τροϊκανό Φ(Α)ΠΑ χλωμό το κόβω) ξεκινάει η ώρα της Κρίσεως. Εκεί όπου η πορεία το καλοκαιριού και τον διακοπών θα προδιαγραφεί.

Άντρες, γιατί τον Αύγουστο πεθαίνετε για εμάς και τον Σεπτέμβρη εξαφανίζεστε;

Μπορεί εκεί έξω να κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας αλλά υποσυνείδητα το μυαλό μας είναι στους καλοκαιρινούς έρωτες που έρχονται και που θα ζήσουμε, αν θα ζήσουμε τους επόμενους μήνες. Αφήσαμε, λοιπόν, στην άκρη τα σοβαρά προβλήματα για να ασχοληθούμε με τα πιο χαζά και ανάλαφρα, όπως για παράδειγμα, την τρελή συμπεριφορά των αγοριών του καλοκαιριού.

Sex και σχέσεις: 11 λόγοι να δώσεις μια ευκαιρία στο καλό παιδί Kι ας σε τραβάνε πάντα τα κακά

Κι εσύ όπως κάθε γυναίκα, κολλάς με αυτόν που σε φτύνει, που δεν σου δίνει σημασία, που μιλάει με εσένα αλλά ασχολείται και με άλλες. Κι εσύ μετά κλαις στην αγκαλιά της κολλητής σου που τα έχει με τον Σταύρο, αυτό το καλό παιδί που θα ήθελες κι εσύ ένα τέτοιο, αλλά μπορεί και όχι, γιατί "αχ αυτά τα κακά παιδιά! Έχουν άλλη χάρη".
Μέχρι τα 15. Στα 30 σου, μετά από πολλά κακά παιδιά που όπως πέρασαν, έτσι έφυγαν απο τη ζωή σου,

Οι ενοχλητικές τύπισσες της παραλίας (όλη η αλήθεια από έναν άντρα)

Τι νόμιζες; Μόνο τα κορίτσια θα σχολιάζουμε τους δήθεν ‘‘κάγκουρες’’ της παραλίας όταν δεν έχουμε τι να κάνουμε; Η σκληρή αλήθεια είναι ότι και οι άντρες καμιά φορά μας κατηγοριοποιούν, μας κουτσομπολεύουν και μας βγάζουν υποκοριστικά. Αυτή τη συζήτηση έκανα πρόσφατα με τον φίλο μου τον Jason, ο οποίος μου ανέλυσε εγγράφως τους τύπους κοριτσιών του καλοκαιριού που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Ορίστε τι άκουσα:  

ΣΕΞ & ΣΧΕΣΕΙΣ -19 facts που κάνουν έναν άντρα πιο sexy (εκτός από την εμφάνισή του)!

Οι six packs, τα γυμνασμένα μπράτσα, οι πάπιες (αυτό το σημείο που φουσκώνει κάτω από τους αγκώνες και είναι σπάνιο), τα πράσινα μάτια και χίλια άλλα δυο εξωτερικά χαρακτηριστικά κάνουν αναμφίβολα έναν άντρα sexy!

Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί προτιμάμε τις solo διακοπές Και... YOLO διακοπές πλέον!

Ο Ιούνιος έφυγε, εγώ ήρθα μια φορά διακοπές και καταστράφηκε το σύμπαν και είπα να γράψω από την εξωτική Ελαφόνησο επειδή μου τράβηξε την προσοχή κάτι: Πολλοί άντρες μόνοι διακοπές! Γιατί όμως;
Έτσι εκεί που καθόμουν στην ξαπλώστρα μου και μέτραγα τα ευρώ μου να πάρω μια πίνα-κολάδα (έτρωγα ξύλο μικρός για να την πιω… ουουου!), άρχισα να σκέφτομαι το γεγονός. Τόσο περίεργο σαν το φαινόμενο της πεταλούδας.