Ποίημα και τραγούδι για τον Αλέξη ανέβασε στο fb o Τσίπρας

Ενα ποίημα και ένα τραγούδι ανέβασε στην προσωπική του σελίδα ο Αλέξης Τσίπρας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δίπλα από τη φωτογραφία του δολοφονημένου αγοριού ανέβασε στίχους από το ποίημα του Κώστα Καρυωτάκη «Τελευταίο Ταξίδι».

Ο κ. Τσίπρας μαζί με τους στίχους ανέβασε και video με την Ελευθερία Αρβανιτάκη να τραγουδά τους συγκεκριμένους στίχους σε μελοποίηση του Νίκου Ξυδάκη από το cd «Γρήγορα η ώρα πέρασε»..

'I didn't want to stay in bed for months': Jennifer Lopez opens up about divorce... before a youthful outing with Casper Smart

She is loving life with her boyfriend Casper Smart right now, but Jennifer Lopez has revealed she went through a dark time following her split with Marc Anthony.

The singer and actress admitted it was tough to go about her day to day routine but said things eventually got easier.

Lopez revealed that she 'stayed in bed' for days after the breakdown of her marriage to Anthony but left their union as a better person.
In good spirits: Jennifer Lopez, who was seen beaming as she left her hotel in Perth on Thursday with her boyfriend Casper Smart, has opened up about her divorce..

Scarlett's French kiss: Johansson and new boyfriend Romain Dauriac take their love to streets of New York

Scarlett Johansson shares a tender morning kiss with her new man as they leave their New York hotel for breakfast on Wednesday.

The 27-year-old actress is seen here wrapping her arms around French journalist Romain Dauric, before leaning in for a smooch.

After weeks of keeping things low-key, it seems Scarlett is now feeling ready to go public with her new 30-year-old lover..

Κόντρα Twitter-Instagram

Η κόντρα μεταξύ Twitter και Instagram συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς, ειδικά μετά την εξαγορά της εταιρείας από το Facebook.
Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του Twitter, απενεργοποιήθηκε η δυνατότητα για ενσωμάτωση φωτογραφιών στις κάρτες του Twitter,

Η Γερμανία στέλνει 400 οπλίτες και συστοιχίες Πάτριοτ στην τουρκοσυριακή μεθόριο

Εφόσον επικυρωθεί και από τους βουλευτές της κάτω Βουλής, τότε η Γερμανία θα στείλει 400 οπλίτες και δύο συστοιχίες πυραύλων Πάτριοτ στην Τουρκία, ώστε να την προστατέψει από ενδεχόμενη συριακή απειλή...

Μέρκελ: Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε με το Ισραήλ

«Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε σε ό,τι αφορά το ζήτημα των ισραηλινών σχεδίων για την ανέγερση εβραϊκών οικισμών» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, έπειτα από τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου..

Ο... Ομπάμα σώζει την Αργεντινή!

Κι όμως, την «παράσταση» φαίνεται να έσωσε η... πολιτική. Ο λόγος, για το θρίλερ που εκτυλίχθηκε την περασμένη εβδομάδα γύρω από την πιθανότητα μιας νέας χρεοκοπίας της Αργεντινής, η οποία αποσοβήθηκε, τουλάχιστον προσωρινά, ύστερα από παρέμβαση του... Λευκού Οίκου!..

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Τεμπονέρας

Το απόγευμα η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίαζε προκειμένου να αποφασίσει τη σύνθεση του 35μελούς οργάνου που θα προκύψει από τη νέα Κεντρική Επιτροπή. Οι σκέψεις ήταν είτε να εκλεγούν όλοι είτε ένα ποσοστό να μετέχει αριστίνδην..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ PLANET STARS AΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ






Νέο θλιβερό ρεκόρ σημείωσε η ανεργία

Καταρρίπτει το ένα μετά το άλλο τα αρνητικά ρεκόρ η ανεργία στην Ελλάδα καθώς σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ το ποσοστό της εκτινάχθηκε στο 26% για τον Σεπτέμβριο του 2012 από 18,9% που ήταν το Σεπτέμβριο του 2011. 








Ρεν: Η κρίση στην Ευρωζώνη αποκλιμακώνεται

«Η ευρωζώνη πέρασε το σημείο καμπής και οδεύει από τη διαχείριση της κρίσης προς την εφαρμογή πολιτικών με στόχο την εισαγωγή διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας», δήλωσε ο  Ολι Ρεν στην εφημερίδα Financial Times Deutschland...

Η Kate Upton παίζει με τους άνδρες σε ταινία μικρού μήκους!

Η Kate Upton είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του πλανήτη. Η καλλονή του «Sports Illustrated» αναμένεται να συγκεντρώσει για ακόμα μια φορά πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα, καθώς πρωταγωνιστεί στην τελευταία ταινία μικρού μήκους της γερμανικής έκδοσης της Vogue με τίτλο «Έπρεπε να είσαι εσύ»..

Το ρομπότ που διέσχισε κολυμπώντας τον Ειρηνικό

 Ταξίδεψε από το Σαν Φρανσίσκο στην Αυστραλία.
Διένυσε 16.668 χιλιόμετρα - σχεδόν 9.000 ναυτικά μίλια - από τη μια άκρη του Ειρηνικού στην άλλη. Χρειάστηκε κάτι περισσότερο από ένα έτος για να ολοκληρώσει το ταξίδι του. Ο λόγος για το ρομπότ - κολυμβητή της αμερικανικής εταιρείας Liquid Robotics..

Τουλάχιστον 475 οι νεκροί από τον τυφώνα στις Φιλιππίνες

Σε 325 ανέρχεται, σύμφωνα με νεώτερα επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των νεκρών από το πέρασμα του τυφώνα Μπόφα στις Φιλιππίνες, ενώ 411 είναι οι αγνοούμενοι και πάνω από 300 οι τραυματίες..

Έντεκα νεκροί από συντριβή αεροσκάφους της Π. Αεροπορίας της Νότιας Αφρικής

Ντακότα της Πολεμικής Αεροπορίας της Νότιας Αφρικής συνετρίβη αργά το βράδυ της Τετάρτης στην ορεινή περιοχή Ντρέκενσπεργκ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έντεκα άνθρωποι, που ίσως ανήκουν στην ιατρική ομάδα που παρακολουθεί τον πρώην πρόεδρο Νέλσον Μαντέλα..

«ΚΟΛΑΣΗ»: Δείτε την Αlessandra Ambrosio !

Κολάζει η Alessandra Ambrosio Άγιες μέρες που έρχονται!

Ο βραζιλιάνικος πειρασμός, «χτύπησε», με μια ΟΛΟΓΥΜΝΗ φωτογράφιση, που δεν αφήνεικανέναν ασυγκίνητο...

Σύγκρουση πλοίων με τέσσερις νεκρούς στα ανοιχτά της Ολλανδίας

Τέσσερις άνθρωποι πνίγηκαν την Τετάρτη, μετά τη σύγκρουση δύο πλοίων στη Βόρεια Θάλασσα στα ανοικτά της Ολλανδίας.


Όπως μεταδίδει το BBC, δεκατρία άτομα περισυλλέγησαν, από το ένα πλοίο που βυθίστηκε, το Baltic Ace, ενώ άλλα επτά αναζητούνται ακόμα στα παγωμένα νερά..

Φονικός «μίνι ανεμοστρόβιλος» στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον επτά τραυματίστηκαν εξαιτίας μιας ασυνήθιστης καταιγίδας που χτύπησε" την Πέμπτη το Όκλαντ, τη μεγαλύτερη πόλη της Νέας Ζηλανδίας. Αυτόπτες μάρτυρες την περιέγραψαν ως «μίνι ανεμοστρόβιλο»..

Συνελήφθη ο Τζον Μακάφι για παράνομη είσοδο στη Γουατεμάλα

Ο Τζον Μακάφι, ιδρυτής και πρώην πρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας αντιικών προγραμμάτων McAfee, συνελήφθη την Τετάρτη από τις αστυνομικές αρχές της Γουατεμάλας, για παράνομη είσοδο στη χώρα, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μαουρίτσιο Λόπεζ Μπονίλα..