Το τέλος μιας προεκλογικής εκστρατείας που δίχασε τις ΗΠΑ

«Θέλω να είμαι η πρόεδρος για όλους, για εκείνους που θα με ψηφίσουν και για εκείνους που θα με καταψηφίσουν» δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον, στο τέλος μιας προεκλογικής εκστρατείας που δίχασε τις ΗΠΑ και προκάλεσε την έκπληξη της παγκόσμιας κοινότητας εξαιτίας των ασυνήθιστα υψηλών τόνων των αντιπάλων και των σφοδρών αντεγκλήσεων μεταξύ τους.

Ομπάμα: Κάντε για τη Χίλαρι ό,τι κάνατε για μένα

«Κάντε για την Χίλαρι αυτό που κάνατε για εμένα» ήταν το μήνυμα στους Αμερικανούς πολίτες από τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σε μια ομιλία που εκφώνησε σε προεκλογική συγκέντρωση υπέρ της υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος, μία ημέρα πριν από την

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Με λάσπες Χίλαρι και Τραμπ στο εξώφυλλο του Der Spiegel

Λίγα 24ωρα απομένουν για την διεξαγωγή των αμερικανικών εκλογών και το περιοδικό Der Spiegel προκαλεί αίσθηση με το νέο του εξώφυλλο.
 Στο εξώφυλλο του Der Spiegel, απεικονίζονται η Χίλαρι Κλίντον και ο Ντόναλντ Τραμπ μέσα στις λάσπες. «Ο επόμενος πρόεδρος» είναι ο τίτλος του γερμανικού περιοδικού και έχει για υπότιτλο: «Το σενάριο μιας τραγωδίας».
Το γερμανικό περιοδικό κάνει μεγάλο αφιέρωμα στις αμερικανικές εκλογές και αναφέρει ότι η προεκλογική εκστρατεία βασίστηκε στη λάσπη.

Αντίστροφη μέτρηση για τον 34ο αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Μια εβδομάδα απομένει για την γιορτή της Αθήνας με την διεξαγωγή του 34ου αυθεντικού Μαραθώνιου, αλλά και των υπολοίπων αγώνων δρόμου με την συμμετοχή εκτός των αθλητών και απλών πολιτών, μεγάλων και μικρών, που θα ζήσουν από κοντά τις μοναδικές στιγμές χαράς, που προσφέρει μια τέτοια διοργάνωση.

Super League: 3 γκολ για τον Ολυμπιακό, που κυριαρχεί στα πρώτα 45 λεπτά του ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ντέρμπυ των αιωνίων για να παίξει φουλ επιθετικά, όμως δεν φρόντισε να είναι καλυμμένος αμυντικά και αφού δεν κατάφερε να προηγηθεί στην κλασσική ευκαιρία με το Λέτο, βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατέρρευσε στα πρώτα 45 λεπτά με τον Φορτούνη να δημιουργεί και τους Μποτία, Ελιονούσι και Ιντέγιε να έχουν βάλει 3 γκολ, είτε σε κόντρα επιθέσεις, είτε με εξαιρετικά στημένα του Έλληνα μέσου (όλα από την αριστερή πλευρά της άμυνας των "πράσινων").

Super League: ο ΠΑΟΚ έχασε τις ευκαιρίες και ο Πανιώνιος πήρε το τρίποντο

Ένα γκολ του Ανσαριφάρντ ήταν αρκετό στον Πανιώνιο για να πάρει το τρίποντο από τον ΠΑΟΚ που και πάλι δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Σημαντικές νίκες για Κέρκυρα και Παναιτωλικό στα άλλα ματς.