ΣΕΞ & ΣΧΕΣΕΙΣ- Αγόρια προσοχή! Μήπως η κοπέλα σου σε έχει βαρεθεί στο sex;

Μπορεί το πάθος να εξατμίζεται σε μια σχέση με το πέρασμα των χρόνων.. πότε όμως μπορείς να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά στη σεξουαλική σας ζωή; Δες παρακάτω για να είσαι προετοιμασμένος!

Όταν εκείνη σε ρωτάει "τελείωσες;" πριν ακόμη τελειώσεις
Η μετάφραση αυτής της ερώτησης είναι η εξής: "Πόση ώρα ακόμη θα χτυπιέσαι από πάνω μου; Τελείωνε επιτέλους!"

ΣΕΞ & ΣΧΕΣΕΙΣ- Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί παρατάμε τα καλά κορίτσια

Αχ, το καλό κορίτσι. Εκείνο που όλοι οι άντρες ψάχνουμε και τελικά όταν το βρούμε φερόμαστε σαν γουρούνια. Τόσο κυνικά, τόσο απλά… Γιατί όμως μεταμορφωνόμαστε από τον πρίγκιπα (λέμε τώρα) στον τύπο που αντιπαθούμε όλοι στις ταινίες;
Η επιστήμη δεν μπορεί να δώσει απάντηση. Είναι παρόμοιο με το «Γιατί σας απατάμε για μια ασχημότερη». Εγώ σαν άντρας λοιπόν μπορώ να σας πω γυναίκες γιατί ενώ είστε τόσο καλές και τόσο γλυκές (σαν τα Μιράντα Παπαδοπούλου) γιατί φεύγουμε.

Η στιγμή που μια γυναίκα μαθαίνει πως ο σύντροφός της είναι bisexual

Μια γυναίκα περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε πως ο σύντροφός της είναι bisexual και είχε κατά καιρούς προσλάβει άνδρες συνοδούς.
Η 39χρονη περιέγραψε στο Reddit, όπου υπογράφει με το ψευδώνυμο Stormwinder, πως ανησυχούσε για τον 35χρονο σύντροφό της νιώθοντας πως είναι συγκρατημένος στη σχέση τους.

Η Anella Miller ξεκλειδώνει τις αντρικές φαντασιώσεις Πόζες που κόβουν την ανάσα

Έχει γατίσια μάτια, σαρκώδη χείλη, πλούσιο στήθος και οπίσθια που κόβουν την ανάσα! Η Annella Miller παίρνει τι πιο σέξι πόζες στο Instagram και οι followers ολοένα και αυξάνονται.
Ντροπαλό και σέξι, το καυτό κορίτσι δείχνει να γνωρίζει πολλά μυστικά για να ξεκλειδώσει και την πιο κρυφή αντρική φαντασίωση.

To αστείο βιντεάκι της Ζέτας Μακρυπούλια που κάνει θραύση στο instagram

H Zέτα Μακρυπούλια έχει 100.000 ακόλουθους στο instagram και συνήθως ανεβάζει στιγμές από την επαγγελματική της ζωή στο προφίλ της.
Τον τελευταίο καιρό όμως, φαίνεται πως εγκαταλείπει το πολύ σοβαρό ύφος και ανεβάζει αστεία βιντεάκια, τα οποία κάνουν και θραύση στα likes και τα σχόλια.
Στο τελευταίο της post, τη βλέπουμε κάπου στο Καρπενήσι με την Ρούλα Ρέβη να της "σώζει τη ζωή" από ένα δήθεν αεροπλάνο.

Tmz- Taylor Swift and Drake Tag Team Trolling

Drake and Taylor Swift are giving up music and going into soap opera writing, or they should ... based on the way they're pumping up the rumors about them banging.
Drake teased fans early Friday morning by posting a pic of himself and Taylor from behind, both dressed to the nines. At first glance it looks like they were a coupled up on the town last night.

Βόμβα» στο Χόλιγουντ: Έγκυος η Taylor Swift;

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ το εξώφυλλο του ΟK, το οποίο υποστηρίζει πως η Taylor Swift είναι έγκυος, ενώ την δείχνει με φουσκωμένη κοιλίτσα!
Βεβαίως το περιοδικό αναρωτιέται «Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού;» αφού η 26χρονη τραγουδίστρια είναι μόνη

Πώς να βλέπετε το Facebook στα… αρχαία Ελληνικά

Και όμως, τα αρχαία Ελληνικά είναι μία από τις «επίσημες» γλώσσες του Facebook.
Αν θέλετε κι εσείς να «επικοινωνείτε» με ερωτήσεις όπως «Τί δοκείς», να παίρνετε «Αγγέλματα» και να βλέπετε «Σχόλιον γράφειν» στις φωτογραφίες, ιδού ο τρόπος:

Τίτλοι τέλους στο γάμο Σκορδά – Λιάγκα: Δεν είμαστε πια μαζί

Σα βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.
Μπορεί να ακουγόντουσαν διάφορες φήμες το τελευταίο διάστημα περί χωρισμού τους αλλά κανείς από τους δύο δεν είχε πάρει θέση και όλοι πίστευαν πως πρόκειται για ανυπόστατα δημοσιεύματα.

Γιάννης Πλούταρχος: Η Πέγκυ Ζήνα δεν μπορεί να κρίνει κανέναν (video)

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι του έγινε πρόταση να είναι κριτής σε talent show και ο λόγος που αρνήθηκε ενώ σχολίασε και την Πέγκυ Ζήνα ως κριτή.
«Η Πέγκυ δεν μπορεί να κρίνει κανέναν. Είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, δεν έχει μέσα της κακία, να πει κάτι έτσι απλά για να το πει.

Πόσταρε φωτογραφία της ολόγυμνη στο instagram και προκάλεσε πανικό (εικόνα)

Έβγαλε τα ρούχα της και πόζαρε μόνο με το άρωμά της.
Όταν πόσταρε φωτογραφία της στο instagram όπως ήταν αναμενόμενο η σελίδα της πήρε «φωτιά» από τα σχόλια των θαυμαστών της.
Ποια είναι η σέξι κυρία; Ο λόγος για την…

Η σχεδιάστρια μόδας με τις απίστευτες καμπύλες Δείτε τις φωτογραφίες της Karina Irby

Η Karina Irby είναι μόλις 27 χρόνων ωστόσο είναι ήδη επιτυχημένη σχεδιάστρια σειράς μαγιό με το όνομα «Moana Bikini».

 Η εντυπωσιακή ξανθιά είναι αυτοδίδακτη στο σχέδιο μόδας και έμαθε συγκεκριμένα την τέχνη του σχεδίου μέσα από το youtube.

Παράλληλα, είναι και περιζήτητη στο Instagram με περισσότερους από 370.000 followers που χαζεύουν το καλλίγραμμο κορμί της με μαγιό που έχει φτιάξει η ίδια.

Μιράντα Κερ: Έπεσα σε κατάθλιψη όταν χώρισα με τον Μπλουμ

Η Μιράντα Κερ αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για τον χωρισμό της με τον Ορλάντο Μπλουμ.
Το μοντέλο σε συνέντευξή της στην καναδική έκδοση του «Elle» αποκάλυψε ότι πέρασε βαριά μορφή κατάθλιψης και δήλωσε: «Δεν είχα καταλάβει το βάθος αυτού του συναισθήματος

Ο Ρόκι επιστρέφει στο ρινγκ και βγαίνει νοκ άουτ από μια γυναίκα

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε φοράει και πάλι γάντια του μποξ και δέχεται την πρόκληση για αγώνα της 24χρονης Demi Lovato 

Η επιστροφή του Ρόκι Μπαλμπόα στο ρινγκ είναι γεγονός, ακόμη κι αν πρόκειται για αγώνα δευτερολέπτων. Ο 70χρονος σήμερα Σιλβέστερ Σταλόνε, σε άψογη για την ηλικία του φόρμα, δέχτηκε την πρόκληση της τραγουδίστρια Demi Lovato για έναν αγώνα μέχρις εσχάτων.

ΔΝΤ: Η πολιτική αβεβαιότητα πλήττει την τουρκική οικονομία

Πτώση του τουρισμού και αύξηση του χρέους προκαλούν οι αναταράξεις στο εσωτερικό της Τουρκίας. Μείον 2,9% η ανάπτυξη για φέτος 
 
Η εντεινόμενη πολιτική αβεβαιότητα, η πτώση του τουριστικού τομέα και τα υψηλά επίπεδα εταιρικού χρέους προκαλούν αναταράξεις στην τουρκική οικονομία, με αποτέλεσμα η ανάπτυξη να πέσει στο 2,9% φέτος, όπως εκτιμά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Τουρκία: Προφυλακίστηκε ο πρόεδρος του HDP Σελαχατίν Ντεμιρτάς

Τεράστια επιχείρηση εκκαθάρισης στην Τουρκία συνεχίζεται με τις δικαστικές αρχές να διατάζουν τη φυλάκιση του κουρδικού κόμματος Σελαχατίν Ντεμιρτάς και της συμπροέδρου Φιγκέν Γιουκσέκνταγ και άλλων τεσσάρων βουλευτών
Adtech Ad
Στην επιχείρηση που ξεκίνησε στη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα, με εντολές προσαγωγής 15 στελεχών του κουρδικού κόμματος HDP, ο δικαστής διέταξε την προφυλάκιση του προέδρου του κόμματος Σελαχατίν Ντεμιρτάς και της συμπροέδρου Φιγκέν Γιουκσέκνταγ και άλλων τεσσάρων βουλευτών του κόμματος.

Έτσι ήταν το κέντρο της Θεσσαλονίκης στη Ρωμαϊκή εποχή - Υπέροχη ψηφιακή απεικόνιση (Pics)

Το γνωρίζατε ότι η Καμάρα (Αψίδα του Γαλερίου) είχε οκτώ συνολικά πεσσούς, ότι η Ροτόντα ήταν ναός αφιερωμένος στην αρχαία θρησκεία, και ότι τον 4ο-6ο αιώνα μ.Χ. λειτουργούσε Ιππόδρομος που ξεκινούσε από το ύψος της Εγνατίας και έφθανε έως τη θάλασσα;
Τα παραπάνω κτίσματα, και πλήθος άλλων όπως το Ανάκτορο, το Οκτάγωνο, η Βασιλική και η Αψιδωτή Αίθουσα αποτελούσαν μέρος του μεγαλειώδους Γαλεριανού Συγκροτήματος,

Νίκος Καζαντζάκης: Δε ζυγιάζω, δε μετρώ, δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι

Το ημερολόγιο έγραφε 26 Οκτωβρίου του 1957, 58 χρόνια πριν, όταν ένας από τους μεγαλύτερους λογοτέχνες μας, ο Νίκος Καζαντζάκης, άφηνε την τελευταία του πνοή, στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας, όπου νοσηλευόταν με πολλαπλά προβλήματα υγείας.
Ο σπουδαίος ποιητής, φιλόσοφος, μυθιστορηματογράφος, σεναριογράφος, θεατρικός συγγραφέας,  μεταφραστής, δημοσιογράφος, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 74 χρόνων, αφήνοντας παρακαταθήκη ένα τεράστιο έργο και ιδέες που ενέπνευσαν και οδηγούν τα βήματά μας.

Τι έχουν πει ξένοι ηγέτες για τον Ντόναλντ Τραμπ

Οι προκλητικές προτάσεις του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για τη μετανάστευση, το εμπόριο και άλλα θέματα έχουν προσελκύσει την προσοχή, αλλά και φραστικές επιθέσεις -καθώς και εγκώμια – πολύ πέραν των ακτών των ΗΠΑ.
Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:
  • Ρωσία
Ο Τραμπ και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έχουν επανειλημμένα αλληλοεπαινεθεί.

Οι «σοφές» ρήσεις του Τραμπ που ίσως έπεισαν τον Άδωνη να τον στηρίξει! (video)

Ο Ντόναλντ Τραμπ προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, προέβαλε τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, τόσο στη διάρκεια των προκριματικών κύκλων εκλογής προεδρικού υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, όσο και κατά τη γενική προεκλογική εκστρατεία με την προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.
Μερικές από τις «περίφημες» δηλώσεις του Τραμπ, είναι ενδεικτικές της απρόβλεπτης ιδιοσυγκρασίας του:

Πέθανε από καρδιακή ανακοπή ο Ανδρέας Βγενόπουλος.....

Απεβίωσε ο ιδρυτής του Ομίλου της Marfin Investment Group (MIG) και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ Ανδρέας Βγενόπουλος από καρδιακή ανακοπή σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στις 03.30 το πρωι.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, γεννήθηκε το 1953 στην Αθήνα,