Το φαινόμενο «Pokemon GO» ..Πώς παίζεται το Pokemon GO;..Τι είναι το Pokemon GO;

Το φαινόμενο «Pokemon GO»
To Pokemon GO έχει αποτελέσει ως τώρα κάτι πολύ παραπάνω από «ένα επιτυχημένο παιχνίδι για κινητά». Ο τίτλος της Niantic έχει δώσει άλλη έννοια στο mobile gaming, ενώ ταυτόχρονα νέοι σε όλον τον κόσμο, όπως και στην Ελλάδα, το έχουν πλέον ως καθημερινή ενασχόληση, όπου κι αν βρεθούν.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ -Τί πρέπει να περιέχει το ψυγειάκι της παραλίας;


Η ώρα της παραλίας έχει ήδη φτάσει και εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι ιδιαιτέρως ακριβή η κατανάλωση τροφίμων και ποτών από την καντίνα, την καφετέρια ή το εστιατόριο της παραλίας. Είναι ευκαιρία λοιπόν να στραφούμε σε σπιτικές λύσεις που είναι άλλωστε ποιο υγιεινές και κοστίζουν λιγότερο!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ- Πώς μπορείτε να βελτιώσετε την απορρόφηση ασβεστίου


Το ασβέστιο αποτελεί βασικό δομικό συστατικό των οστών, ενώ είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, την πήξη του αίματος και την ορμονική λειτουργία, την ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, την πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου, της οστεοπόρωσης, της δυσκοιλιότητας και κάποιων μορφών καρκίνου.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ -Ποιο ποτό επιβαρύνει λιγότερο το συκώτι;


Το  συκώτι παίζει κυρίαρχο ρόλο στο μεταβολισμό και επιτελεί πολλές λειτουργίες του οργανισμού, μεταξύ άλλων την αποθήκευση γλυκογόνου, καταστροφή ερυθροκυττάρων, σύνθεση των πρωτεϊνών του πλάσματος, παραγωγή ορμονών και απομάκρυνση των τοξικών ουσιών από το σώμα, είτε είναι εξωγενείς είτε είναι παράγωγα του μεταβολισμού.

ΥΓΕΙΑ Το καλοκαίρι και η ανάγκη ειδικής προστασίας των… δοντιών μας!


Τα δροσερά ροφήματα και τα εύκολα γεύματα είναι μεγάλο δέλεαρ για να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη του καλοκαιριού, αλλά οι επιλογές που κάνουμε συχνά δεν είναι οι καλύτερες.

ΗΠΑ: Περπάτησε 150 χλμ. και έπιασε (ήδη) όλα τα Pokemon!

ΗΠΑ: Περπάτησε 150 χλμ. και έπιασε (ήδη) όλα τα Pokemon! - Media
Ούτε ένα, ούτε δύο… Και τα 142 σπάνια Pokemon που «κυκλοφορούν» στις ΗΠΑ κατάφερε να πιάσει ο χρήστης reddit ftb_hodor.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα phonearena.com ο κυνηγός των Pokemon περπάτησε συνολικά 50 ώρες και διένυσε 150 χιλιόμετρα για να πιάσει συνολικά 303 αυγά.

Μάικλ Μπλούμπεργκ στηρίζει Κλίντον για πρόεδρο των ΗΠΑ

Μπλούμπεργκ στηρίζει Κλίντον για πρόεδρο των ΗΠΑ - Media
Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ προτίθεται να ανακοινώσει την υποστήριξή του στην Χίλαρι Κλίντον σε μια ομιλία στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, που ανοίγει σήμερα στη Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Times της Κυριακής.

Χρυσόγονος: Όχι τηλεοπτικές άδειες στους "Έσκομπαρ"

Χρυσόγονος: Όχι τηλεοπτικές άδειες στους "Έσκομπαρ" - Media
«Να αποκλειστούν από τις τηλεοπτικές άδειες πρόσωπα που εμπλέκονται σε ποινικά αδικήματα ακόμα και αν δεν έχουν καταδικαστεί», υποστηρίζει, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος στη συνέχεια της προ ημερών δήλωσης του ότι η κυβέρνηση πρέπει να διασφαλίσει ότι δεν θα βρεθούν «Εσκομπάρ» σε θέσεις κλειδιά.

Εκτός Ολυμπιακού Χωριού οι Αυστραλοί αθλητές - «Δεν είναι έτοιμο και ασφαλές»

Εκτός Ολυμπιακού Χωριού οι Αυστραλοί αθλητές - «Δεν είναι έτοιμο και ασφαλές» λέει η αρχηγός της αποστολής - Media
Η ολυμπιακή ομάδα της Αυστραλίας δεν πρoτίθεται να μείνει στο Ολυμπιακό Χωριό στο Ρίο, καθώς η αρχηγός της αποστολής έκρινε ότι οι κτιριακές εγκαταστάσεις δεν είναι «ούτε έτοιμες, ούτε ασφαλείς».

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η νότιος Χίος - Μεγάλη πυρκαγιά απειλεί χωριά

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η νότιος Χίος - Μεγάλη πυρκαγιά απειλεί χωριά - Media
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η νότιος Χίος λόγω της ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς που ξέσπασε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα και συνεχίζει να απειλεί ακόμα και κατοικημένες περιοχές.

Κομπίνα με αγορές προϊόντων από καταστήματα Duty Free στα Δωδεκάνησα

Κομπίνα με αγορές προϊόντων από καταστήματα Duty Free στα ΔωδεκάνησαΝα τηρούνται αυστηρά οι νόμοι σε ό,τι αφορά την παροχή και πώληση αφορολόγητων ειδών από τα καταστήματα Duty Free που υπάρχουν στα νησιά σε τουρίστες και επισκέπτες, ζητά το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
Για το θέμα έφτασαν στο επιμελητήριο καταγγελίες από διάφορα νησιά της Δωδεκανήσου, στα οποία λειτουργούν τέτοια καταστήματα.

Αποκαλυπτικός ο πρώην τραπεζίτης της UBS: «Φιστίκια τα ποσά της λίστας Μπόργιανς μπροστά στη UBS» (video)


Ως μια εγκληματική οργάνωση η οποία επί δεκαετίες έχει διαπράξει πολλές απάτες και πράξεις φοροδιαφυγής περιγράφει την ελβετική UBS το πρώην διευθυντικό στέλεχος της τράπεζας και νυν πληροφοριοδότης των αμερικανικών αρχών Μπραντλεϊ Μπίρκενφελντ. Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του, έχει δώσει στους Έλληνες εισαγγελείς πολλά στοιχεία για πελάτες και τραπεζίτες, τονίζοντας ότι τα ποσά που έκρυψαν είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που διαρρέουν.

4o Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου – Σε εξέλιξη οι ετοιμασίες

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου που θεσπίστηκε το 2013, μετά από δύο συνεχείς χρονιές mστο Κύπελλο Ασφάλτου, πέρυσι εντάχθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλλυ.

Ρωσία- Η Ζενίτ κατάκτησε το Σούπερ Καπ

Ιδανικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν έκανε η Ζενίτ.
Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης επικράτησε με 1-0 της πρωταθλήτριας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κατάκτησε το Σούπερ Καπ Ρωσίας.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο «Stadion Lokomotiv» πέτυχε ο Μαουρίσιο στο 22ο λεπτό. Ο Ρόμπερτ Μακ, που αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Ζενίτ, δεν αγωνίστηκε, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες.

Βέλγιο- Κατέκτησε το Σούπερ Καπ η Κλαμπ Μπριζ

Με τίτλο ξεκίνησε τη νέα σεζόν η Κλαμπ Μπριζ, καθώς νίκησε με 2-1 τη Σταντάρ Λιέγης και κατέκτησε το Σούπερ Καπ, το πρώτο τρόπαιο της νέας σεζόν.

Τιμούρ Κετσπάγια- Έτοιμο το πλάνο για την Γαλλία

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη έτοιμο το πλάνο για τη βασική εντεκάδα του αγώνα απέναντι στη Σεντ Ετιέν στο μυαλό του, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί κάτι να αλλάξει αν την τελευταία στιγμή ο προπονητής της ΑΕΚ δει ότι ο αντίπαλος θα αγωνισθεί με διαφορετικό σχήμα από αυτό που έχει στα υπόψη του.

Ανέβηκε στην Α’ κατηγορία η Εθνική Νέων Ανδρών

Η νίκη επί της Κροατίας στον «μικρό» τελικό με 73-67 στη Χαλκίδα, ήταν καταλυτική για την εθνική Νέων Ανδρών, καθώς κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της ανόδου για την Α’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.