Βερολίνο: Στον ίδιο ναό θα προσεύχονται χριστιανοί, εβραίοι και μουσουλμάνοι!

Το σχέδιο του αρχιτέκτονα Wilfried Kuehn εγκρίθηκε και το μεγαλεπήβολο και ιστορικό έργο θα ξεκινήσει σύντομα να κατασκευάζεται - Ενθουσιασμένοι οι εκπρόσωποι των τριών θρησκειών 
Θρησκευτική ιστορία ετοιμάζεται να γράψει το Βερολίνο με την ανέγερση ενός ναού που θα στεγάζει χώρους προσευχής Χριστιανών, Μουσουλμάνων και Εβραίων.

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014:Στο τέλος χτύπησαν οι «διάβολοι» του Βελγίου, 1-0 τη Ρωσία

Στους έξι βαθμούς οι θριαμβευτές που... γλέντησαν στο φινάλε, την ώρα που οι παίκτες του Καπέλο έχουν μείνει πλέον με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας μόλις ένα βαθμό ύστερα από δύο αγωνιστικές
Την ώρα που Βέλγιο και Ρωσία έμοιαζαν…

GP Αυστρίας: Θα διορθώσουν το λάθος στη Mercedes;

Οι δυο W05 ήταν σαφώς ταχύτερες χτες στην πίστα του Red Bull Ring, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να κάνουν το 1 - 2.
Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Νίκο Ρόσμπεργκ εκκινεί σήμερα από την 3η θέση πίσω από τις Williams ενώ ο έτερος πιλότος της ομάδας Λιούις Χάμιλτον εκκινεί 9ος.

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014:Στην παγίδα της δα-Γκάνας έπεσε η Γερμανία

Στην πρεμιέρα της η Γερμανία εντυπωσίασε, αλλά κόντρα στην καλά διαβασμένη Γκάνα τα «πάντσερ» έπεσαν στην παγίδα και σε ένα ματς με τρομερές ανατροπές (και ρεκόρ από τον Κλόζε) έμειναν στο 2-2! 
Ματς με δύο πρόσωπα αυτό μεταξύ της Γερμανίας και της Γκάνας, αφού μετά το μέτριο πρώτο μέρος, οι οπαδοί είδαν ένα «run and gun» δεύτερο μέρος με ανατροπές κι έντονες συγκινήσεις.