LIVE η ορκωμοσία Τραμπ στο Καπιτώλιο – Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία

«Όλα αρχίζουν σήμερα» λοιπόν, όπως έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ σήμερα το πρωί στον λογαριασμό του στο Twitter. Eκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται για να παρευρεθούν στην ορκωμοσία του 45ου προέδρου των ΗΠΑ. Παρακολουθήστε ζωντανά από το altsantiri.gr την ορκωμοσία Τραμπ καθώς και τις εκδηλώσεις προς τιμήν του.

Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς: Ο θρύλος που τρομάζει τους Τούρκους

Νέα ελληνοβυζαντινά μνημεία θυμίζουν ότι βρίσκονται σε ελληνική γη...
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Mε αφορμή τις συνεχιζόμενες επιθετικές κινήσεις της Τουρκίας κατά του Ελληνισμού οι οποίες πυκνώνουν έχρχεται πάλι στην επιφάνεια ο θρύλος του Μαρμαρωμένου βασιλιά, του βασιλέα Ιωάννη ο οποίος θα ξαναφέρει σύμφωνα με τις ορθόδοξες διδαχές την λάμψη στον Ελληνισμό και την Ορθοοδξία.

Γερμανία: «Δεν ανεχόμαστε Τούρκους κατασκόπους στο έδαφος μας»

Η Γερμανία δεν θα ανεχθεί οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες να κατασκοπεύουν εντός των ορίων της επικράτειάς της.
Αυτό διεμήνυσε ο αρχηγός της ομοσπονδιακής υπηρεσίας αντικατασκοπείας (BfV), Χανς-Γκέοργκ Μάασεν, έπειτα από την έναρξη έρευνας με εντολή των εισαγγελικών αρχών για πιθανή κατασκοπεία Τούρκων ιεροκηρύκων
Ο Μάασεν δήλωσε πως το Βερολίνο είναι ιδιαίτερα ανήσυχο για τις πρόσφατες εξελίξεις στην Τουρκία,

ΔΝΤ: «Θα συμμετάσχουμε στο ελληνικό πρόγραμμα - Θέλουε γρήγορη συμφωνία με την Ελλάδα

To ΔΝΤ θα παραμείνει στις συζητήσεις για το ελληνικό πρόγραμμα και θα επιδώξει μια γρήγορη συμφωνία για το πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας μετέδωσε πριν από λίγο το Bloomberg Οι διαβουλεύσεις στο Νταβός μεταξύ του Γερμανού υπ. Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και της γεν. Διευθύντριας του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ φαίνεται

Γαβράς: Στην Ελλάδα διαδραματίζεται μια τραγωδία, η Μέρκελ πρέπει να αλλάξει την πολιτική της

«Στην Ελλάδα διαδραματίζεται μια τραγωδία. Κυρία Μέρκελ παρέμβετε», είπε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Νeues Deutschland" ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς. Ως ισχυρή πολιτικός της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης, η Γερμανίδα καγκελάριος μπορεί και πρέπει να αλλάξει ριζικά τη στάση της ΕΕ απέναντι στην Ελλάδα και να θέσει ένα τέλος στην αυστηρή

«Απαράδεκτο η Μέρκελ και ο Σόιμπλε να κατηγορούν μία κυβέρνηση επειδή βοηθά τους φτωχούς»

"Το άκρον άωτον της αναίδειας" απέναντι στην Ελλάδα αποτελεί η στάση της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ και του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο θέμα του επιδόματος στους χαμηλοσυνταξιούχους που το χρησιμοποίησαν για να αρνηθούν μία ελάφρυνση του χρέους, τονίζει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Γκρέγκορ Γκίζι,

Πτώση θερμοκρασίας και χιόνια την Παρασκευή - Η πρόγνωση του καιρού

Χιονοπτώσεις στη Θράκη τις πρωινές ώρες και πρόσκαιρα στα ορεινά - ημιορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας προβλέπει η ΕΜΥ για την Παρασκευή.
Τοπικές βροχές στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6, τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση.
Παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Η πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Ο ιδανικός τουριστικός προορισμός για κάθε μήνα του χρόνου

Το Lonely Planet έδωσε στην δημοσιότητα την λίστα με τις ιδανικές χώρες που μπορεί να επισκεφτεί κανείς κάθε μήνα του έτους. Η λίστα «Που να πάω και πότε» είναι ένας εκπληκτικός οδικός χάρτης που βοηθά τις επιλογές κάθε τουρίστα.
Ο οδηγός παρέχει 30 επιλογές για κάθε μήνα του έτους, καθώς και ποιες είναι οι φθηνότερες επιλογές ή ποιος χώρες έχουν τον καλύτερο καιρό κάθε εποχή. Το Business Insider επέλεξε έναν προορισμό για κάθε μήνα του χρόνου και εγγυάται αξέχαστες στιγμές.

Ελλάδα Καιρός:Πίσω από την Αριάδνη και τον Βίκτωρα..

Πίσω από τις προγνώσεις μας για την Αριάδνη και τον Βίκτωρα, αλλά και πίσω από όλες τις προγνώσεις που παρουσιάζονται στη σελίδα μας καθημερινά, "κρύβεται" η αριθμητική πρόγνωση καιρού: η διαδικασία, δηλαδή, επίλυσης των εξισώσεων που περιγράφουν πλήθος φυσικών διεργασιών μέσα στην ατμόσφαιρα,Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 20-1-2017

Η Έλλη Στάη στο δελτίο του Alpha; Δείτε τις δηλώσεις της (video)

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Έλλη Στάη να αναλαμβάνει το δελτίο ειδήσεων του Alpha μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει καθώς από το τέλος του μήνα ο Νίκος Χατζηνικολάου θα βρίσκεται στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1.

Για τον ΔΟΛ πρέπει να υπάρξει πολιτική συμφωνία όλων των κομμάτων, λέει ο Β. Μουλόπουλος

Εξηγήσεις σχετικά με την απόφασή του να εμπλακεί στις διαδικασίες εξυγίανσης του ΔΟΛ, συνεχίζει να δίνει ο Βασίλης Μουλόπουλος, αυτή τη φορά με συνέντευξή του στην εφημερίδα της οποίας υπήρξε πρόεδρος του Δ.Σ., της Αυγής.
Ο κ. Μουλόπουλος έκανε λόγο για πολιτική συμφωνία όλων των κομμάτων στην περίπτωση του ΔΟΛ, καθώς όπως υπογράμμισε «Ο ΔΟΛ δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου.

Χάνονται οι ελπίδες για επιζώντες στο ξενοδοχείο που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα

«Οι ελπίδες να βρεθούν επιζώντες μειώνονται. Kατάλαβα αμέσως ότι επρόκειτο για τραγωδία», δήλωσε πριν λίγο ο Μάριο Σεμπρόνι, δήμαρχος του χωριού Πένε, το οποίο βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο Rigopiano, που καταπλακώθηκε χθες αργά το απόγευμα από χιονοστιβάδα.
Σύμφωνα με όσοα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι διασωθέντες παραμένουν δυο, τέσσερις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί ενώ οι αγνοούμενοι είναι πάνω από είκοσι πέντε.

Ορκίστηκε ο νέος Πρόεδρος Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ

Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, ορκίστηκε σήμερα Πέμπτη ενώπιον του κοινοβουλίου της χώρας, παρουσία των μελών της απερχόμενης κυβέρνησης, του πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ και των υπολοίπων μελών της Βουλής.
Πρώην πιλότος της βουλγαρικής πολεμικής αεροπορίας σε ρωσικής κατασκευής μαχητικά «Μινγκ 29» ο Ράντεφ προτάθηκε και υποστηρίχθηκε από το Σοσιαλιστικό Κόμμα, θεωρείται φιλορώσος και αντικαθιστά τον

Επίθεση ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού στη ΝΔ για το παραλήρημα Γιακουμάτου (εικόνα)

Τα «πυρά» του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού δέχτηκε η ΝΔ, μετά τις ομοφοβικές δηλώσεις του «γαλάζιου» βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου.
«Το ερώτημα που προκύπτει μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Γιακουμάτου, είναι αν ο ρατσισμός και η ομοφοβία για την ΝΔ είναι “κολλητική ασθένεια”, απλή ίωση ή επιδημία. Την απάντηση οφείλει να την δώσει ο κ. Μητσοτάκης», σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

Συγγνώμη ζητά ο Γιακουμάτος, κάνοντας λόγο για… διαστρέβλωση (video)

Συγγνώμη ζητά με δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, μετά το «άδειασμα» από τη ΝΔ, δίνοντας διευκρινήσεις για όσα είπε σε συνέντευξή του ότι η ομοφυλοφιλία είναι «κολλητική αρρώστια». Ο «μετανοημένος» βουλευτής όμως, παρά το γεγονός ότι ζητά συγγνώμη για τις