Εκλογές και «ειρηνικό ξεσηκωμό» ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας

Να προβεί σε διακοπή των διαπραγματεύσεων με την τρόικα και απόσυρση του Μνημονίου κάλεσε την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας παράλληλα την άμεση διενέργεια εκλογών και καλώντας τους πολίτες σε «ειρηνικό ξεσηκωμό».
Εκλογές και «ειρηνικό ξεσηκωμό» ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας..

Ομπάμα: Θα σας στηρίξουμε "για όσο καιρό χρειαστεί"

Ο αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα επισκέφτηκε τις πληγείσες από τον τυφώνα Σάντυ περιοχές του Νιου Τζέρσι, την Τετάρτη, συνομίλησε με κατοίκους που έχουν υποστεί ζημιές οι περιουσίες τους και υποσχέθηκε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα τους στηρίζει «για όσο καιρό χρειαστεί»..

«Απέδρασε» απ’ τη Νέα Σμύρνη!

Τι κι αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος απέναντι στον Πανιώνιο κι «απέδρασε» από τη Νέα Σμύρνη με μεγάλο «διπλό» (1-2) και την 2η θέση στην Σούπερ Λίγκα!..

Υψηλότερες συντάξεις και διπλό εφάπαξ για τους υπαλλήλους της Βουλής

Υψηλότερες συντάξεις και διπλό εφάπαξ για τους υπαλλήλους της Βουλής αποκάλυψε το Ελεγκτικό Συνέδριο. Ουδείς βουλευτής έχει μιλήσει για αυτό καθ΄ όλη τη διάρκεια του μνημονίου. Και, έπρεπε να έρθει η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου (Ε.Σ.) για να παγώσει την εξαίρεση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. .

Αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός…

Την ήττα από την Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα την «καταπίνεις»… Όμως, να είσαι Παναθηναϊκός και να χάνεις από τον Ίκαρο Καλλιθέας δια χειρός του πρώην «πράσινου» Κυρίτση με σκορ 72-68 δεν…

ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ, ΤΡΑΜ, ΤΑΞΙ Παραλύουν οι συγκοινωνίες από τη Δευτέρα

Σε «Γολγοθά» μετατρέπονται από τη Δευτέρα οι μετακινήσεις για το επιβατικό κοινό.
Παραλύουν οι συγκοινωνίες από τη Δευτέρα
Αναλυτικά:

Αντ. Σαμαράς: Δεν θα ξανακοπούν μισθοί και συντάξεις

Αντ. Σαμαράς: Δεν θα ξανακοπούν μισθοί και συντάξεις...........................
Το δίλημμα ευρώ ή δραχμή, μέτρα ή χάος, προέβαλλε με   δραματικούς τόνους ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς με την ομιλία του το πρωί της Κυριακής στην Κοινοβουλευτική Ομάδας της Ν.Δ...

GP Άμπου Ντάμπι: Επική μάχη, νίκη Ράικονεν

Μια μοναδική παράσταση αντάξια της μοναδικής φιλοξενίας που απολαμβάνει στο Άμπου Ντάμπι και τη μοναδική Yas Marina Circuit η F1 απόλαυσαν σήμερα όσοι παρακολούθησαν δια ζώσης ή από την τηλεόραση το 18ο αγώνα του πρωταθλήματος.
Ο σημερινός αγώνας είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος φετινός, τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο...

500η επέτειος της Καπέλα Σιξτίνα

Ο Πάπας Βενέδικτος λειτούργησε εσπερινό στην Καπέλα Σιστίνα με την ευκαιρία της 500ης επετείου..

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν το είπα καθόλου για πλάκα ότι είμαι ερωτευμένη με τον Σάκη!

Ο φετινός χειμώνας βρίσκει την Αγγελική Ηλιάδη να τραγουδάει στο πλευρό του Σάκη Ρουβά στο Diogenis Studio και όπως φαίνεται η συνεργασία και η χημεία τους είναι κάτι παραπάνω από καλή..

Η Άννα Βίσση επέστρεψε στο σπίτι της

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας της Άννας Βίσσης, η οποία πήρε εξιτήριο την Παρασκευή και επέστρεψε στο πίσω της και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Μετά την ολιγοήμερη παραμονή της στο νοσοκομείο, βρέθηκε στην αγκαλιά της μαμάς της!..

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το ντέρμπι με την Άρσεναλ με 3-1

PREMIER LEAGUE- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: 0-0
Γήπεδο: Άμπτον Παρκ

Την ευκαιρία να πιάσει κορυφή έχασε η Σίτι που κόλλησε στο 0-0 με τη Γουέστ Χαμ...

O Μέσι φόρεσε τα παπούτσια του... γιου του

Χαζομπαμπάς αποδεικνύεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει εδώ και δύο μέρες έχει ένα νέο μέλος στην οικογένειά του, τον νεογέννητο γιο του που αναμένεται να βαφτίσει Τιάγκο..

«Χιμένεθ όπως... Μουρίνιο»

Απόψε η Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Έλντερ Ποστίγκα να υποστηρίζει πως ο χαρακτήρας των δυο προπονητών είναι παρόμοιος και πως στόχος και των δυο είναι να κερδίζουν το κάθε παιχνίδι..

Ο στόπερ της Μπαρτσελόνα υποστηρίζει πως ο Φαλκάο μπορεί να οδηγήσει την ομάδα της Μαδρίτης στην κορυφή

Μετά από εννέα αγωνιστικές στην Primera Division, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με τον Ζεράρ Πικέ να υπογραμμίζει πως η κάτοχος του Europa League μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα εξαιτίας της παρουσίας του Ρανταμέλ Φαλκάο..

GP Άμπου Ντάμπι: O Φέτελ τιμωρήθηκε, εκκινεί τελευταίος!

Όταν ο Γερμανός πρωταθλητής σταμάτησε μετά το τέλος της προσπάθειάς του στις κατατακτήριες δοκιμές, το μονοθέσιό του στην άκρη της πίστας ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν τη συνέχεια.

Στα πλάνα της τηλεοπτικής κάλυψης ακούστηκε η εντολή από τα πιτ:.

Επίδειξη δύναμης από τη Μπάγερν Μονάχου

Οι Βαυαροί απέδειξαν ότι η ήττα από τη Λεβερκούζεν ήταν απλώς μια παρένθεση, φτάνοντας εύκολα στο τρίποντο με τα γκολ των Σβαϊνστάιγκερ (39΄), Μίλερ (48΄) και Κρόος.

Tuned In: Rihanna Named Queen of Halloween Carnaval, Forgets Costume

Every day is a costume party for Rihanna, so for Halloween this year she pretended to be a normal person. Fair enough. Meanwhile, Lady Gaga ran around without a top. Ke$ha admitted to drinking blood out of a human heart, Miguel opened up about his collaboration with Beyoncé, Ashlee Simpson dropped the F bomb a couple of times, and more in today's music news and gossip..

Political killings on the rise in South Africa

Political killings are on the rise in South Africa. Dozens of people have been murdered in the last two years, and it's feared there could be more violence ahead of the ruling party's conference in December. Tania Page reports.
Δείτε Video ..

US ELECTIONS VIDEO

Ομπάμα .. Ρόμνεϋ  μάχη λίγο πριν το νήμα     Δείτε video..

Vettel excluded from qualifying results for fuel infringement

Red Bull’s Sebastian Vettel has been excluded from Saturday’s qualifying results for the 2012 Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix after the stewards found his car did not have sufficient fuel onboard to comply with the rules on its return to parc ferme.

The German stopped out on track at the end of Q3, after being told over his radio to pull over at the side of the circuit following advice from engine supplier Renault. Vettel, who had qualified in third behind team mate Mark Webber and polesitter for McLaren Lewis Hamilton, is now expected to start from the pit lane..