«Χιμένεθ όπως... Μουρίνιο»

Απόψε η Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Έλντερ Ποστίγκα να υποστηρίζει πως ο χαρακτήρας των δυο προπονητών είναι παρόμοιος και πως στόχος και των δυο είναι να κερδίζουν το κάθε παιχνίδι..

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συνεργαστεί με τον Μουρίνιο στην Πόρτο και τώρα συνεργάζεται με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, τον Χιμένεθ στην Σαραγόσα και σε δηλώσεις του στην "AS" τόνισε: "Ο χαρακτήρας και των δυο είναι παρόμοιος. Είναι πολύ ισχυρές προσωπικότητες. Ο καθένας έχει την δική του γνώμη όταν παρακολουθεί το ποδόσφαιρο, αλλά ο στόχος τους είναι πάντα ο ίδιος. Θέλουν και οι δυο να κερδίζουν".
Για την αποψινή αναμέτρηση ο Πορτογάλος επιθετικός δήλωσε: "Αν και γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όταν ένα παιχνίδι ξεκινάει με 0-0, τότε η ομάδα είναι πολύ σίγουρη και έχουμε πολλά να κερδίσουμε και λίγα να χάσουμε. Ως εκ τούτου θα πρέπει να απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι και πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα".
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...