Η Καλιφόρνια εξακολουθεί να χτυπιέται από μια άγρια ​​χειμερινή καταιγίδα.Ενώ το Γκόλντεν Στέιτ προετοιμάζεται για ξαφνικές πλημμύρες καθώς καί χιόνι, το χαλάζι και η βροχή συνεχίζουν να πέφτουν στο Λος Άντζελες και στο Σαν Ντιέγκο.

 Μια ισχυρή χειμερινή καταιγίδα που έπληξε την Καλιφόρνια απείλησε με πλημμύρες, χιονοθύελλες και χιονοστιβάδες το Σάββατο, ενώ πρόσθεσε χαμηλές θερμοκρασίες στο μείγμα της δυστυχίας.

Τα χαμηλά κατά τη διάρκεια της νύχτας θα μπορούσαν να πέσει κάτω από το μηδέν σε ορισμένες περιοχές, ενώ στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο μπορεί να σημειωθούν χαμηλές θερμοκρασίες ρεκόρ το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Μέγα-φυλακή στο Ελ Σαλβαδόρ για 40.000 ύποπτους γκάνγκστερ – που έχει μόνο 80 κρεβάτια για κάθε 100 κρατούμενους

 Υποδέχεται τους πρώτους νέους κρατούμενους με τον όρκο «Δεν θα φύγεις ποτέ από εδώ».

Το Ελ Σαλβαδόρ έχει το υψηλότερο ποσοστό φυλάκισης στον κόσμο με το 2 τοις εκατό του πληθυσμού του αυτή τη στιγμή στη φυλακή

Πρόσφατα η κυβέρνηση κατέστρεψε συμμορίες και συνέλαβε 63.000 ανθρώπους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 

Μια μεγάλη φυλακή στο Ελ Σαλβαδόρ άνοιξε τις πόρτες της στους πρώτους 2.000 κρατούμενους ύποπτων μελών συμμορίας - οι οποίοι κατά την άφιξή τους ανακάλυψαν ότι δεν υπάρχουν αρκετά κρεβάτια για όλους και δεν υπάρχουν στρώματα.