Καιρός: Σφοδρή επιδείνωση με χιόνια ακόμα και στην Αθήνα

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες καθώς με χιόνια, θυελλώδεις ανέμους και τσουχτερό κρύο θα αποχαιρετήσει το 2016 την Ελλάδα, η οποία θα υποδεχθεί το νέο έτος ντυμένη στα λευκά.
Σύμφωνα με το δελτίο επιδείνωσης του καιρού, που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από την Τετάρτη με κύρια χαρακτηριστικά τις πυκνές, κατά τόπους, χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές, κυρίως της ανατολικής χώρας, τους θυελλώδεις βοριάδες 8-9 μποφόρ στα πελάγη και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Bild: Ο πολωνός οδηγός είχε σκοτωθεί ώρες πριν την επίθεση

Ο πολωνός οδηγός ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στην καμπίνα της νταλίκας που χρησιμοποιήθηκε για την τρομοκρατική επίθεση στην χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι ώρες πριν από την επίθεση και δεν είναι δυνατόν να είχε επιχειρήσει να εμποδίσει τον Τυνήσιο Άνις Άμρι να οδηγήσει το φορτηγό μέσα στην αγορά, όπως πίστευαν πρωτύτερα οι αρχές, ανέφερε σήμερα η εφημερίδα Bild.

Καραμανλής: Χλιδάτα Χριστούγεννα στο Κοπαόνικ Σερβίας. Σαλέ, ξε-σκι, κολλητοί και… [φωτο]

Και αυτά τα Χριστούγεννα ο Κώστας Καραμανλής και η οικογένειά του θα τα περάσουν στη Σερβία, στο χιονοδρομικό κέντρο του Κοπαόνικ, όπως και πέρυσι.
Ο Καραμανλής έφτασε το Σάββατο, ενώ από την Παρασκευή βρίσκονται εκεί οι οικογένειες Στυλιανίδη και Σκρέκα.

Κάθε χρόνο στο Κοπαόνικ η οικογένεια του Καραμανλή περνά όμορφες στιγμές κάνοντας σκι, ενώ ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής «ξεσκίζεται» στο καλό φαγητό με τους κολλητούς του.

Η Goldman Sachs θα πληρώσει και πάλι. Τι έκανε αυτή τη φορά

Η επενδυτική τράπεζα συνεχίζει να βρίσκεται σε δικαστικές διαμάχες με το αμερικανικό δημόσιο
Η Goldman Sachs Group θα καταβάλει πρόστιμο 120 εκατομμυρίων δολαρίων για τις κατηγορίες ότι προσπάθησε να χειραγωγήσει ένα παγκόσμιο επιτόκιο αναφοράς για επιτοκιακά προϊόντα γνωστό στη Wall Street ως «ISDAFIX», δήλωσαν οι αρχές των ΗΠΑ.

Το συγκινητικό μήνυμα σκηνοθέτη του Mega: Κι όμως πέρασε ένας χρόνος…

Ο Γιώργος Χαρώνης, πρώην επικεφαλής των σκηνοθετών του ενημερωτικού τομέα και ένας από τους πρωτεργάτες του καναλιού, καθώς εργαζόταν στο Mega από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, συγκινεί με ανάρτησή του στο facebook.

Ελλάδα-Καιρός- Αγριεύει ο καιρός: Χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες τις ερχόμενες ημέρες

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις ερχόμενες ημέρες. 
Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει το επόμενο τριήμερο

Κύμα χιονιά προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για τις ερχόμενες ημέρες, με κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τα χιόνια, τις καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

«Ο καιρός τρελάθηκε» – Κύμα «καύσωνα» αναμένεται στη Αρκτική

Φαντάζει απίστευτο ωστόσο οι επιστήμονες προειδοποιούν πως οι θερμοκρασίες στην Αρκτική προβλέπεται να ανέβουν σχεδόν 50 βαθμούς πάνω από το φυσιολογικό αυτή την εβδομάδα, και το πρωτοφανές κύμα καύσωνα θα φέρει την παγωμένη περιοχή κοντά στο σημείο τήξης.
Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Βόρειος Πόλος σημειώνει ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες

Βρέθηκε τμήμα της ουράς του ρωσικού αεροσκάφους που συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα

Tμήμα της ουράς του ρωσικού αεροσκάφους Tu-154 εντοπίστηκε στην περιοχή που συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
«Αρκετά συντρίμμια βρέθηκαν στον βυθό, μεταξύ αυτών η ουρά μαζί με τμήματα του κινητήρα.