Η Lazareth LM 847 Maserati Quad αποκαλύφθηκε στη Γενεύη Ακροβατώντας μεταξύ τρέλας και ιδιοφυίας

Κάποιοι ίσως θυμούνται το LP του Νηλ Σάιμον με  τίτλο «Still Crazy after all these Years» -τόσα χρόνια κι ακόμα τρελός.
Δεν είναι βέβαιο πως ο Σάιμον γνωρίζει τον Γάλλο μας, θα μπορούσε όμως να έχει γράψει ακριβώς γι' αυτόν τον τίτλο. Γιατί ο ταραχοποιός ιδιοκατασκευαστής Λουντοβίκ Λαζαρέτ είναι ένας μαέστρος τού εξωφρενικού που χρόνια τώρα δημιουργεί ακροβατώντας στη λεπτή γραμμή μεταξύ τρέλας και μεγαλοσύνης.

Ο γύρος του κόσμου με ένα Ford Model T.. Βίντεο και φωτογραφίες

Ο γύρος του κόσμου με αυτοκίνητο δεν είναι ένα καθόλου εύκολο κατόρθωμα. Το να το πραγματοποιήσεις μάλιστα με ένα Ford Model T ηλικίας 100 ετών είναι το λιγότερο μία συγκλονιστική πρόκληση και αυτό ακριβώς επιχειρούν ο Dirk με τη σύζυγό του Trudy Regter από την Ολλανδία.
Οι Regters ξεκίνησαν το δύσκολο ταξίδι το καλοκαίρι του 2012. Το ζευγάρι κάλυψε 22.000 km σε 180 ημέρες κατά τη διάρκεια  του πρώτου σκέλους του ταξιδιού, που τους οδήγησε από την πόλη Edam της πατρίδας τους στο Cape Town (Ν. Αφρική).

Άγγελος Αλεξόπουλος – Ο Έλληνας του CERN: «Θέλω να εμφυσήσω τον ενθουσιασμό στη νέα γενιά για την επιστήμη»

Ένας άνθρωπος που προσπαθεί να εξάψει την περιέργεια των παιδιών και νέων και να αναδείξει τη δημιουργικότητά τους.
Ο λόγος για τον Άγγελο Αλεξόπουλο, ο οποίος εργάζεται από το 2012 στο Education & Outreach Group του CERN και είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Athens Science Festival.
Ο κύριος Αλεξόπουλος είναι μέλος της ομάδας εκπαίδευσης και επικοινωνίας του πειράματος CMS στο CERN, όπου σχεδιάζει και υλοποιεί καινοτόμες και δημιουργικές δράσεις

Κόβεται η εκπομπή του Πρεντετέρη (;)

Τελεσίγραφο έστειλε στο MEGA ο ιδιοκτήτης του στούντιο Φάρος, όπου γυρίζεται η εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη.
Όπως αναφέρει το enimerosi24.gr, οι συντελεστές του στούντιο διεμήνυσαν στην

Συνέδριο χλιδής για συνδικαλιστές

Μια τετραήμερη απόδραση στη Ρόδο και διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο, εν μέσω κρίσης, απόλαυσαν οι συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ.

Στο Rodos Palace διεξήχθη (17-20 Μαρτίου) το 36ο συνέδριο της ΓΣΕΕ, με τη συμμετοχή 400 περίπου συνέδρων, οι οποίοι καλύπτουν 120 δευτεροβάθμιες οργανώσεις.


Περίπου 400 σύνεδροι και δεκάδες άλλοι προσκεκλημένοι της ηγεσίας της ΓΣΕΕ ταξίδεψαν αεροπορικώς και απόλαυσαν τη δωρεάν διαμονή, όταν στρατιές ανέργων προστίθενται καθημερινά στις λίστες της απελπισίας.

Αυτή η 9χρονη μπορεί να σε 'σπάσει' στο ξύλο για πλάκα

Γνωρίστε την πιο γυμνασμένη εννιάχρονη του κόσμου, η οποία θα μπορούσε να πλακώσει στο ξύλο ακόμα και τον πιο σκληρό αντίπαλο (Pics + Video)

Μπορεί να είναι μόνο 9 χρονών, ωστόσο είναι αποφασισμένη και έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί στον δρόμο της.

Τα γυρίζει τώρα ο ιερέας που πρωτοστάτησε στα επεισόδια στη Βέροια και δηλώνει πικραμένος

Θεωρεί ότι απομονώθηκε μόνο μια πρόταση του, στοχοποιήθηκε και εκτοξεύτηκαν σε βάρος του κατηγορίες και χαρακτηρισμοί που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Πως αλλάζουν οι άνθρωποι μετά την κατακραυγή. Ειδικά όταν η κάμερα είναι αδιάψευστος μάρτυρας, των όσων έχουν πει και των απειλών που έχουν εκτοξεύσει. Σε κάθε περίπτωση ο πατήρ Ευλόγιος εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι από τις χθεσινές αντιδράσεις απομονώθηκε μόνο μια πρόταση με συνέπεια να στοχοποιηθεί ο ίδιος και να εκτοξευθούν σε βάρος του κατηγορίες και χαρακτηρισμοί που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η χαρά του Τραμπ: Το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων θα γίνει με τους συνέδρους να οπλοφορούν

Μια αίτηση υπέρ του δικαιώματος να οπλοφορούν οι συμμετέχοντες στο εθνικό ρεπουμπλικανικό συνέδριο, όπου θα αναδειχθεί ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, είχε συγκεντρώσει χθες Σάββατο σχεδόν 23.000 υπογραφές.
Το ρεπουμπλικανικό κόμμα επέλεξε να οργανώσει το τετραήμερο εθνικό συνέδριό του (18η-21η Ιουλίου) στο Κλίβελαντ, στο κλειστό στάδιο Quicken Loans Arena, το οποίο γενικά φιλοξενεί αγώνες μπάσκετ, χόκεϊ επί πάγου και συναυλίες.

Κέρδισε Αλάσκα και Ουάσιγκτον ο Σάντερς, αλλά…

Ο αριστερός Μπέρνι Σάντερς πέτυχε μεγάλες νίκες σε Αλάσκα και Ουάσινγκτον έναντι της αντιπάλου του Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές για το χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ. Ο Σάντερς ενδέχεται να κερδίσει και τη Χαβάη, ωστόσο η Χίλαρι Κλίντον διατηρεί το μεγάλο της προβάδισμα.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον βασιλιά της Ιορδανίας για την τρομοκρατία και το ΙΚ

Η Τουρκία επιθυμεί την επικράτηση των ακραίων ισλαμιστών στη Μέση Ανατολή, η Μεγάλη Βρετανία έχει στείλει ειδικές δυνάμεις στη Λιβύη, και το Ισραήλ κλείνει τα μάτια, σε ό,τι αφορά στην τρομοκρατική οργάνωση Αλ Νούσρα, ανέφερε ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα στην ηγεσία του αμερικανικού Κογκρέσου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Ουάσινγκτον τον Ιανουάριο.
Συγκεκριμένα, ο βασιλιάς Αμπντάλα είπε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πιστεύει ότι η λύση για πολλά προβλήματα στη Μέση Ανατολή θα είναι η επικράτηση ακραίων ισλαμιστών,

Αιγαιοπελαγίτες πρόσφυγες πολέμου – Το ert.gr παρουσιάζει μία σχετικά άγνωστη πλευρά της ιστορίας

Ζούμε σε μέρες που δεν έχουμε δικαίωμα όχι μόνο να τις ξεχάσουμε, αλλά και που πρέπει να μας οδηγήσουν πίσω στην ιστορία για να θυμηθούμε πότε οι πρόγονοί μας έζησαν παραπλήσιες καταστάσεις. Αλιεύσαμε και αναδημοσιεύουμε μία εξαιρετική έρευνα του Πέτρου Παπαπολυβίου, Κύπριου πανεπιστημιακού, για την προσφυγιά των Ελλήνων κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σε χώρες της Μ. Ανατολής (μεταξύ αυτών και η Συρία) και της Αφρικής.

Προς Γιουνκέρ επείγον: Η απάντηση για την αποτυχία της ενσωμάτωσης βρίσκεται… στην Κεφαλονιά !

Μετά το νέο μακελειό στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Κομισιόν Γιουνκέρ αναρωτήθηκε ενώπιον 7 μεγάλων εφημερίδων εάν η ενσωμάτωση των μεταναστών στις ευρωπαϊκές χώρες απέτυχε, αφού οι δράστες γεννήθηκαν και εκπαιδεύτηκαν στην Ευρώπη και πολλές φορές και οι γονείς τους.

Στο φίλμ «Θεέ μου τι σου κάναμε» το καλοκάγαθο ζευγάρι των Γάλλων μορφωμένων αστών και γονέων, θα διάλεγε άλλους γαμπρούς για τις κόρες του εάν μπορούσε.