Η Dream Team της Νομικής Αθηνών σαρώνει διεθνώς - Κατακτά το ένα βραβείο μετά το άλλο, ξεπερνώντας το Harvard, το Kings Kollege και το Georgetown!

Ενα ξένο hedge fund, όμως, αρνείται τη συμμετοχή του και προσφεύγει στα δικαστήρια... Η πρόκληση για τους νομικούς που εμπλέκονται είναι μεγάλη. Η ομάδα, όμως, της Νομικής Αθηνών είναι άψογα προετοιμασμένη. Γι' αυτό και αποσπά άλλη μία μεγάλη επιτυχία, άλλο ένα τρόπαιο για την πλούσια συλλογή της, κατακτώντας την τρίτη θέση στον κόσμο ανάμεσα σε 79 πανεπιστήμια.

O Χάρης Μπήκας και οι συμφοιτητές του «UoP4e» από το Παν/μιο Πατρών πήραν την πρώτη θέση σε διεθνή διαγωνισμό με το ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό τους! (φωτό)

Ατέλειωτες ώρες δουλειάς, διάθεση να «μεταφέρουν» στην πράξη όσα έμαθαν στα αμφιθέατρα και τα εργαστήρια, πολύ μεράκι, αλλά και συντονισμός που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από ένα επιτελείο επαγγελματιών μηχανικών και σχεδιαστών αυτοκινήτων.

Halloween πάρτι Joanna Krupa: Μια παιχνιδιάρα Catwoman

Βέβαια για να γίνει ακόμα πιο τολμηρή η συγκεκριμένη εμφάνιση, η Krupa δεν φόρεσε στηθόδεσμο, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της μέσα από τη διάφανη φόρμα
Τα φώτα τράβηξε πάνω της για άλλη μια φορά με την εμφάνισή της η καλλονή Joanna Krupa, η οποία εμφανίστηκε σε Halloween πάρτι στο Hollywood ντυμένη σέξι Catwoman.

Halloween Rita Ora: Φούξια see-through φόρεμα και λευκό εσώρουχο

Το πάρτι αυτό ήταν αυστηρά πριβέ και το θέμα του ήταν Death of a Geisha. Το αν πέθανε η γκέισα στο πάρτι αυτό δεν το γνωρίζουμε. Ομως για αυτό που είμαστε σίγουροι είναι ότι μετά τη συγκεκριμένη εμφάνιση της Ora, η έννοια πριγκίπισσα λαμβάνει άλλες διαστάσεις
Αλλη μια ευκαιρία να τα πετάξει όλα έξω βρήκε η Βρετανίδα τραγουδίστρια Rita Ora,

Lady Gaga: Εμφάνιση με το στήθος έξω

Δευτέρα φύσις έχουν γίνει οι εμφανίσεις σε στυλ πορνοστάρ για την εκκεντρική Αμερικανίδα ποπ σταρ Lady Gaga - Δείτε πώς εμφανίστηκε έξω από το ξενοδοχείο «Le Bristol» στο Παρίσι
Δεν ξέρουμε αν θέλησε να γιορτάσει το αμερικανικό Halloween ντυμένη κατά αυτόν τον τρόπο, εμείς πάντως όταν είδαμε τις φωτογραφίες κάπως έτσι το εκλάβαμε.

Νέα Υόρκη: Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το One World Trade Center * One World Trade Center - New York City

Το νέο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου έρχεται να δώσει μια νότα ελπίδας στην πόλη - Τα εγκαίνια ήταν αρχικά να γίνουν το 2006, όμως «πάγωσαν» λόγω κωλυσιεργίας
Το One World Trade Center ήρθε για να αντικαταστήσει τους Δίδυμους Πύργους.

Τουρκία:Έξαλλος ο Ερντογάν με καπνιστή, ζήτησε να τιμωρηθεί επί τόπου!

«Αετομάτης» αποδεικνύεται ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, που σε περίπατο που έκανε την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη, εντόπισε έναν άντρα να καπνίζει στον δεύτερο όροφο καφετέριας...
Την άμεση και επί τόπου τιμωρία, ζήτησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για έναν καπνιστή που βρισκόταν στον δεύτερο όροφο καφετέριας στην Κωνσταντινούπολη.

Καμμένος: Ούτε τον Καραμανλή δεν ψηφίζουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο αρχηγός των ΑνΕλ μίλησε για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, με προϋπόθεση «πολιτική συμφωνία μετά τις εκλογές», υποστηρίζοντας πως εθνική ενότητα δεν μπορεί να επιτευχθεί με την παρούσα κυβέρνηση
Την άρνηση του κόμματός του να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το επιχείρημα ότι η «πολιτική της κυβέρνησης είναι καταστροφική» επανέλαβε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Στην Κυπριακή ΑΟΖ και με τα οπλικά συστήματα ενεργά το "Πρωτεύς" S-113 σε... αναζήτηση τουρκικών υποβρυχίων

Στην ανατολική Μεσόγειο και στην Κυπριακή ΑΟΖ θα πλέει από σήμερα με ενεργοποιημένα όλα τα συστήματα εντοπισμού θορύβων χαμηλών συχνοτήτων (SONAR), τα ραντάρ και τα οπλικά συστήματα (Κ/Β HARPOON και τορπίλες) το αναβαθμισμένο κλάσης «Γλαύκος» 209/1100 υποβρύχιο «Πρωτεύς (S-113).

Αυτό είναι το "success-story" του Σαμαρά - Η ΕΕ θέλει να υπογράψουμε νέα δανειακή σύμβαση πριν τα Χριστούγεννα!

Η Ελλάδα είναι «εξαιρετικά απίθανο» να καταφέρει να εξέλθει από το πρόγραμμα βοήθειας στο τέλος του χρόνου, χωρίς κάποια νέα μορφή βοήθειας από την Ευρωζώνη.

Αυτό υπογράμμισε, ξεκάθαρα, ανώτερος αξιωματούχος της ΕΕ στις Βρυξέλλες, λίγες ημέρες πριν από το Eurogroup της 6ης Νοεμβρίου.

Κάλπες μέσα στα χιόνια ή θα περιμένουν τον "χείμαρρο" του Α.Τσίπρα το Μάρτιο;

Σε κλίμα που «μυρίζει» εκλογές πραγματοποιούνται σήμερα οι συναντήσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Ουκρανία: Ο ηγέτης των αυτονομιστών Ζαχαρτσένκο, πρόεδρος της "Δημοκρατίας του Ντονέτσκ"

Πρόεδρος της αυτοανακηρυχθείσας "Δημοκρατίας του Ντονέτσκ" εκλέχτηκε ο ηγέτης των φιλορώσων αυτονομιστών της ανατολικής Ουκρανίας, Αλεξάντρ Ζαχαρτσένκο, ο οποίος έλαβε το 79% των ψήφων κατά τις χθεσινές εκλογές, σύμφωνα με σημερινή επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών.

Τζιχαντιστές κατέλαβαν το κοίτασμα φυσικού αερίου στη Χομς της Συρίας * ISIL says seizes second gas field in Syria

Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ανακοίνωσαν σήμερα ότι έθεσαν υπό τον έλεγχό τους κοίτασμα φυσικού αερίου στην επαρχία Χομς της κεντρικής Συρίας, το δεύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου που καταλαμβάνεται από την οργάνωση σε διάστημα μιας εβδομάδας έπειτα από μάχες με τις κυβερνητικές δυνάμεις.

Δεκάδες νεκροί σε ναυάγιο μεταναστών στον Βόσπορο * Death toll in migrant boat disaster off northern Istanbul coast climbs to 24

Νέο ναυάγιο πλοιάριου με τουλάχιστον 24 νεκρούς, σημειώθηκε στα βόρεια της Κωνσταντινούπολης, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Μαρτυρίες από επιβαίνοντες στο πλοιάριο οι οποίοι έχουν διασωθεί, αναφέρουν ότι στο σκάφος επέβαιναν περίπου 40 άνθρωποι.

El Pais: Πρώτο κόμμα το Podemos στην Ισπανία

Το Podemos, το κόμμα που γεννήθηκε από το ισπανικό κίνημα των "αγανακτισμένων" θα κέρδιζε τις εκλογές στην Ισπανία, αν αυτές διενεργούνταν αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα El Pais.

"Κόκκινα" στεγαστικά: Όχι κούρεμα, μόνο σπάσιμο των δανείων και βλέπουμε...

Με "σπάσιμο" των ληξιπρόθεσμων στεγαστικών δανείων σε δύο τμήματα, από τα οποία το κυρίως θα πληρώνεται κανονικά και το υπόλοιπο – εκείνο που αφορά στην υπερβάλλουσα εμπορική αξία – θα παραπέμπεται στο μέλλον, σχεδιάζει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των "κόκκινων" στεγαστικών, που υπολογίζονται σε 27 δισ. ευρώ περίπου.

Rass: Προβάδισμα 5,3% στον ΣΥΡΙΖΑ και πλήρης κατάρρευση του success story Σαμαρά

Σαφές προβάδισμα έναντι της Ν.Δ. στην πρόθεση ψήφου και συντριπτική παράσταση νίκης καταγράφει για τον ΣΥΡΙΖΑ έρευνα της RASS για το iefimerida.gr. Την ίδια ώρα, η έρευνα δείχνει ότι καταβαραθρώνεται η αφήγηση της κυβέρνησης περί success story, με τους πολίτες να αποδοκιμάζουν τις θριαμβολογίες Σαμαρά για το μηδενικό δημοσιονομικό έλλειμμα,

Frankfurter Rundschau: Κοροϊδία για τους Έλληνες τα success story Σαμαρά και Σόιμπλε

Τη δεινή πραγματικότητα των Ελλήνων η οποία έρχεται σε αντίθεση με τη "μαγική εικόνα" που παρουσιάζουν Σαμαράς και Σόιμπλε, παρουσιάζει σε εκτενές ρεπορτάζ η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau, τονίζοντας ότι τα περί "success story" εκλαμβάνονται από τους περισσότερους Έλληνες ως σκέτη κοροϊδία.

Πρόταση - βόμβα για να ρυθμιστούν χιλιάδες στεγαστικά δάνεια - Πληρωμή τώρα του 70% του ποσού και το υπόλοιπο 30% σε 10 χρόνια!

    Τη νομοθετική ρύθμιση για τη διευθέτηση χρεών των μικρών επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, τα «κόκκινα δάνεια», παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, λίγο πριν παραδώσει το υπουργείο στον διάδοχό του Κώστα Σκρέκα.

ΗΠΑ -Το είπε και το έκανε: «Έφυγε» η Μπρίτανι που επέλεξε να προγραμματίσει το θάνατό της ( picture+video )

Στο σπίτι της στο Όρεγκον το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, όπως είχε από την αρχή ανακοινώσει - Έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο
Την 1η Νοεμβρίου, όπως είχε δηλαδή από την αρχή ανακοινώσει ότι θα κάνει, έφυγε από τη ζωή η 29χρονη Μπρίτανι Μέιναρντ, η κοπέλα, δηλαδή, που είχε προγραμματίσει το τέλος της ζωή της πριν το φέρει ο καρκίνος από τον οποίο έπασχε.

Πολιτικές εξελίξεις με επίκεντρο το Προεδρικό Μέγαρο * Με πρόταση για εκλογές και προϋποθέσεις συναίνεσης ο Τσίπρας στον Παπούλια

Στο τραπέζι των συζητήσεων η συναίνεση και οι σχεδιασμοί για την επόμενη ημέρα
Πολιτικές εξελίξεις με επίκεντρο το Προεδρικό Μέγαρο κυοοφρούνται καθώς σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθούν με τον κ. Κάρολο Παπούλια.