Η καλοκαιρινή περιοδεία των Imam Baildi *Δείτε τους σταθμούς της περιοδείας τους

Φέτος το καλοκαίρι, θα «οργώσουν» την Ελλάδα και το εξωτερικό
Το ελληνικό συγκρότημα που πραγματικά έπανέφερε την μουσική της δεκαετίας του '30 και '40, (Βέμπτω, Αττικ κτλ.), οι Imam Baildi μετά την μεγάλη τους συναυλία στο Θέατρο Βράχων, και την κυκλοφορία του νέου τους album με τίτλο «Ιmam Baildi III»

Ο Γιώργος Νταλάρας με τον Γιώργο Ανδρέου ξεκινάνε μια σειρά καλοκαιρινών συναυλιών.

Μετά την μεγάλη επιτυχία των συναυλιών  «Δυο Πιάνα, Μια Φωνή» το χειμώνα στην Κύπρο και σε επιλεγμένες μουσικές σκηνές στην Ελλάδα, ο Γιώργος Νταλάρας με τον Γιώργο Ανδρέου ξεκινάνε μια σειρά καλοκαιρινών συναυλιών. Ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με εξαιρετικούς σολίστες, τον Γιώργο Παπαχριστούδη, τον Γιώργο Μάτσικα μπουζούκι και τον  Ντάσσο Κούρτι, διασκεύασαν σχεδόν 40 τραγούδια, επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία, παλιά και καινούργια, ρεμπέτικα, αλλά και παραδοσιακά καθώς και μελωδίες της Μεσογείου.

28 Αυγούστου Νέα ημερομηνία για την συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα με τα Κίτρινα Ποδήλατα

Στις 28 Αυγούστου στο Stage Volume 1, θα πραγματοποιηθεί το live που ακυρώθηκε λόγω Μαζιώτη!
Η σύλληψη του Μαζιώτη και χτεσινά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, ήταν η αιτία για να αναβληθεί η συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα με τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Stage Volume 1, που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 16 Ιουλίου. Η νέα ημερομηνία που θα διεξαχθεί είναι την  Πέμπτη 28 Αυγούστου.

Kέρδισε το χειροκρότημα ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στον κήπο του Μεγάρου

Κάποια από τα ωραιότερα τραγούδια του μουσικοσυνθέτη ερμήνευσαν ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Φωτεινή Δάρρα
Το ζεστό χειροκρότημα του κοινού κέρδισε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στην συναυλία που έδωσε το βράδυ της Πέμπτης στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στο διαδίκτυο -Το σύνολο του έργου του με ένα κλικ!

Η ιστοσελίδα με το έργο του σπουδαίου Σκιαθίτη συγγραφέα, την αλληλογραφία του, μελέτες που αφορούν το έργο του και σπάνιες φωτογραφίες και πορτραίτα του είναι πλέον προσβάσιμη στο κοινό.

Ντοκιμαντέρ για τους «Beatles» δια χειρός Ron Howard

O βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης θα μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη την ιστορία των τεσσάρων θρυλικών «Σκαθαριών», από την πρώτη τους συνάντηση μέχρι την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί στην σκηνή, το 1966

Ιράκ: Ποια είναι η ατρόμητη τραγουδίστρια που τα βάζει με τους τζιχαντιστές

Βόμβες μολότοφ, καλάσνικοφ και σέξι χορός με Κούρδους μαχητές στο βίντεο της εκθαμβωτικής Χέλι Λάβ που αψηφά τους κινδύνους και τολμά να τραγουδήσει στα αγγλικά για ένα ανεξάρτητο Κουρδιστάν

Από ένα έρημο στενό στο Αρμπίλ ξεπροβάλλει μία μαυροντυμένη γυναίκα με ψηλά τακούνια.