Γκρούεφσκι: «Πρώην Οθωμανική Επαρχία της Ελλάδας» η Ελλάδα

Σε ακόμη μία πρόκληση προχώρησε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, ο οποίος σε ομιλία του ενώπιον μελών του κόμματός του αποκάλεσε την Ελλάδα «Πρώην Οθωμανική Επαρχία της Ελλάδας».

Ο Γκρούεφσκι παράφρασε τη χρήση του επίσημου όρου Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (FYROM) που είναι η ονομασία της χώρας του βάσει διεθνών συμβάσεων.

O Βίτορ «καθάρισε» τον Αστέρα Τρίπολης για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην ήταν σε καλή μέρα όμως ο Μιγκέλ Βίτορ με δύο κεφαλιές του χάρισε τη νίκη, 2-0, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και παράλληλα τον διατήρησε σε «τροχιά» τίτλου
Ο Μιγκέλ Βίτορ πήρε τον ΠΑΟΚ από το.χέρι και με δύο τέρματα τον οδήγησε στη νίκη.

ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ- Στο σφυρί το βιολί του Τιτανικού-- BBC Titanic violin sells for £900,000

Το βιολί, με το οποίο έπαιζε ο μουσικός Ουάλας Χάρτλεϊ για να καθησυχάσει τους επιβάτες του Τιτανικού την ώρα που τον υπερωκεάνιο βυθιζόταν, θα βγει στο σφυρί από τον οίκο Wiltshire 101 χρόνια μετά το ναυάγιο κι αναμένεται να πουληθεί από 236.000 έως 354.400 ευρώ. Ο Χάρτλεϊ είναι ένας από τους 1.517 επιβάτες που πνίγηκαν στο ναυάγιο του Τιτανικού.

Celebrities: Οταν το μακιγιάζ κάνει θαύματα...

Δείτε το πριν και το μετά
Πόσες κοπέλες ανά τον κόσμο δεν ευχήθηκαν κάποια στιγμή στη ζωή τους (ή και περισσότερες) να έμοιαζαν με κάποια σταρ του Χόλιγουντ; Πανέμορφες, λαμπερές και σέξι,

Νίκος Οικονομόπουλος: «Με λένε αδερφή οι αδερφές»

«Αυτοί που τα γράφουνε είναι άθλιοι και ανθρωπάκια της δημοσιογραφίας»
Ξέσπασε στην κάμερα μεσημεριανής εκπομπής ο Νίκος Οικονομόπουλος όταν ρωτήθηκε σχετικά με ένα δημοσίευμα που «έδειχνε» ότι είναι εκείνος ο γνωστός τραγουδιστής που εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω… σεξουαλικού βοηθήματος!

ΦΩΤΟ-Η πριγκίπισσα του David Beckham.

Σε μία τρυφερή στιγμή με την κόρη Harper απαθανάτισε ο φακός των παπαράτσι τoν David Beckham.
Μπαμπάς και κόρη, βγήκαν βόλτα και ο David έδειξε για άλλη μία φορά την αδυναμία που έχει στην μικρή του πριγκίπισσα.

ΒΙΝΤΕΟ-Σουτιέν...10 εκατ. δολαρίων

Το αγγελούδι της Victoria Secret Candice Swanepoel θα φορέσει το περίφημο σουτιέν με τα πετράδια που παρουσιάζει κάθε χρόνο ο οίκος στο σόου πριν από τα Χριστούγεννα.

ΒΙΝΤΕΟ-Χώρισε η Τζένιφερ Λόπεζ ??

Δημοσιεύματα θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ να χωρίζει με τον κατά 18 χρόνια νεότερό της σύντροφό της, Κάσπερ Σμαρτ, μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Πηγή που επικαλείται το περιοδικό STAR αναφέρει ότι η 44χρονη τραγουδίστρια του ζήτησε να χωρίσουν γιατί δεν της έκανε μια χάρη.

Σούπερ Λίγκα: Ο Ατρόμητος 3-0 το Λεβαδειακό

Χωρίς να συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού στο εναρκτήριο ματς της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Η ομάδα του Περιστερίου ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς στα πρώτα 15 λεπτά.

Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ, τρίτη παραμένει η Χ.Α.

Στην πρώτη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της Pulse RC για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών»,

Βραζιλία: Μεγάλη πυρκαγιά εκτινάσσει την τιμή της ζάχαρης

Μια μεγάλη πυρκαγιά η οποία ξέσπασε την Παρασκευή στο λιμάνι Σάντος της νοτιοανατολικής Βραζιλίας, στις αποθήκες του κύριου εξαγωγέα ζάχαρης της χώρας, της εταιρείας Copersucar, μέγιστης χωρητικότητας 300.000 τόνων, προκάλεσε σημαντική άνοδο των τιμών της πρώτης ύλης.

Αναδιαρθρωμένη Alitalia θέλει η Air France - KLM

Η Air France - KLM επιθυμεί να αποκτήσει τον έλεγχο της Alitalia, αφού όμως πρώτα ολοκληρωθεί η αναδιάρθρωση του προβληματικού ιταλικού αερομεταφορέα, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του γάλλο-ολλανδικού ομίλου Αλεξάντρ ντε Ζινιάκ.

Σταρ της πασαρέλας από τα 20 της χρόνια -Victoria Tuaz: Η σέξι ανερχόμενη Γαλλιδούλα

Απολαύστε την στη φωτογράφηση για το περιοδικό «Grazia»Στο φακό του Sebastian Briech για λογαριασμό του γυναικείου περιοδικού «Grazia» της ισπανικής έκδοσης φωτογραφήθηκε η όμορφη Victoria Tuaz, φορώντας ρούχα από τους οίκους Mango, Pepe Jeans, Katie loves Hogan, Holly

Η Kylie Minogue χώρισε και το γιορτάζει με ένα «καυτό» ημερολόγιο!

Η 45χρονη τραγουδίστρια ποζάρει με τον καλύτερο και πιο σέξι της εαυτό - Δείτε φωτογραφίες
Μπορεί οι τελευταίες πληροφορίες να έλεγαν πως η Kylie Minogue είναι στα... πατώματα, έπειτα από τους τίτλους τέλους της πενταετούς σχέσης της με τον Ισπανό και μοντέλο Andres Velencoso, όμως στο προσωπικό της ημερολόγιο για το 2014 ποζάρει με τον καλύτερο και πιο σέξι της εαυτό.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ- Στουρνάρας: Θα ζητήσω έκτακτο Eurogroup για το χρέος

Δεν υπάρχει κανένας φόβος για κούρεμα των καταθέσεων στην Ελλάδα τονίζει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του στην Ημερησία.Ο υπουργός διαβεβαιώνει πως δεν θα υπάρξει αύξηση των φόρων και δεν θα γίνουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Το επιθετικό τηλεφώνημα του Τόμσεν στον Γ. Στουρνάρα

Ενδεικτικό του σκηνικού σύγκρουσης που περιβάλλει εσχάτως τις σχέσεις κυβέρνησης - τρόικας είναι το τηλεφώνημα που δέχθηκε τη Δευτέρα ο ευρισκόμενος στο Λουξεμβούργο για τη συενδρίαση του Eurogroup Γιάννης Στουρνάρας

MailOnline-News: Demi Lovato rocks red lips as she suits up in black leather for Redlight Traffic Dignity Gala

She dyed her blonde hair teal last week before appearing on The Tonight Show with Jay Leno.

And Demi Lovato pulled her newly blue-hued locks into a sleek ponytail for the Redlight Traffic Dignity Gala in Beverly Hills Friday night.

The 21-year-old pop singer looked sophisticated supporting the end of child trafficking in a black suit with leather leggings and sleeves.

MailOnline-News: Anything to declare? Miley Cyrus curls up in a suitcase while nearly naked in promo for MTV's European Music Awards

Just when you thought you’d seen her do it all, Miley Cyrus pulls something else out of the bag.
The singer and actress stars in a new promo for MTV’s European Music Awards which sees her wearing next to nothing while curled up in a suitcase.
Miley makes a guest appearance in the advert, which stars Redfoo of LMFAO fame, who is hosting the ceremony.

Βίντεο: Με Διαμαντίδη και Πέτγουεϊ το Top-10 των φάσεων της Ευρωλίγκας

Παρουσίες «αιωνίων» σε υψηλές θέσεις υπάρχουν στο Top 10 της πρώτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας
Τρεις ελληνικές παρουσίες υπάρχουν στις δέκα καλύτερες φάσεις της πρώτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Απίστευτο κι όμως γερμανικό- Βίντεο: Γκολ-φάντασμα έδωσε νίκη στη Λεβερκούζεν και έστειλε στο σπίτι του τον διαιτητή!

Διαιτητής για... οφθαλμίατρο, γκολ για... τρελάδικο και η Λεβερκούζεν πήρε νίκη- φάντασμα (2-1)! Ζητά επανάληψη η Χοφενχάιμ, αφού υπάρχει δεδικασμένο, χάνει το Μουντιάλ ο Μπριχ!
Ο καλύτερος διαιτητής στη Γερμανία για το 2013, ο Φέλιξ Μπριχ (διαιτητής στο Ολυμπιακός - Παρί) τα έκανε... σαλάτα, τίναξε στον αέρα το ματς της Χοφενχάιμ με τη Λεβερκούζεν,

Al Jazeera English-New-World-Video: Maldives police stop presidential poll re-run Police declare vote illegal after two candidates refuse to approve electoral lists.

Μαλδίβες: Αναβλήθηκαν οι προεδρικές εκλογές
Police in the Maldives have forced the postponement of the re-run of the presidential poll, declaring the vote illegal and blocking ballot papers from leaving the offices of the Elections Commission.
The election had been due to take place on Saturday, but "a new date for elections will be informed later", the independent Elections Commission said in a statement.

whitehouse- Νews-Video:***President Obama's remarks have concluded. Drag the counter along the timeline below to replay***

President Obama announces his nomination of Jeh Johnson as Secretary of Homeland Security. October 18, 2013.

WSJDigitalNetwork-Video-News:A Message from WSJ Editor-in-Chief Gerry Baker.

The Wall Street Journal puts the pulse of the world in the palm of your hand. Editor-in-Chief Gerry Baker talks about the ways you can interact with the Journal today. Subscribe today for $1 a week for 12 weeks.

RussiaToday-Video-News-World:Snoop Flies Coop: NSA head to quit after lying, failing to explain spy overreach

The head of America's National Security Agency - credited with a major expansion of the organization's covert surveillance operations - is due to quit, early next year. Army general Keith Alexander, who is the NSA's longest-serving chief, has come under intense pressure since whistleblower Edward Snowden revealed the vast scale of government snooping.

Ημίγυμνη στο νέο της βιντεοκλίπ η Iggy Azalea-Αναμένεται να «ανάψει» να φωτιές το «Change Your Life»

Η 22χρονη ράπερ από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας προσπαθεί να βρίσκεται συνέχεια στην επικαιρότητα, ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σέξι φωτογραφίες της
Tης αρέσει να προκαλεί και οι «κακές γλώσσες» λένε πως κάνει ό,τι μπορεί για να μοιάσει στη Rihanna αλλά και στη Miley Cyrus.

H ανοικτή Veneno Roadster με τιμή 3,3 εκατ. ευρώ!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τον περασμένο Αύγουστο, η Lamborghini Veneno θα… χάσει την οροφή της για χάρη της roadster έκδοσης.

Πανέμορφη στα 58 Ιμάν: Αυτή η γυναίκα δεν γερνάει ποτέ!

Με σμόκι μακιγιάζ, απαλό κραγιόν και ίσιο καστανό μαλλί η Ιμάν απέδειξε ότι παρά τα 58 της χρόνια θα μπορούσε άνετα να περπατήσει στην πασαρέλα
Είναι τα γονίδια, είναι η καλή διατροφή, είναι η γυμναστική ή μπορεί να είναι και όλα αυτά. Η Ιμάν είναι 58 ετών και δείχνει πολύ νεότερη. Γυναίκες που έχουν τα μισά της χρόνια σίγουρα ζηλεύουν το κορμί της και την λεία της επιδερμίδα.

Κάνει κάθε μέρα γυμναστική- Melanie Sykes: Είναι 43 με κορμί 20άρας

«Λατρεύω να ντύνομαι με όμορφα εσώρουχα, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι», λέει η καυτή Βρετανίδα
Η Melanie Sykes πρόσφατα αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια γυμνάζεται καθημερινά με λάστιχα και βάρη για να βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση. Και από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες
η 43χρονη τηλεπαρουσιάστρια λέει την... αλήθεια.