Ταϊβανέζικη χορωδία τραγουδάει τη Σαμιώτισσα!

Σαμιώτισσα, Σαμιώτισσα, πότε θα πας στη Σάμο; Στους στίχους του δημοτικού τραγουδιού δεν δίνεται σαφής απάντηση. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η «Σαμιώτισσα»…ταξίδεψε μέχρι την Ταϊβάν, όπου η χορωδία του εθνικού πανεπιστημίου την τίμησε με τον καλύτερο τρόπο!

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ Χωρίς πλοία και τρένα τη Μ. Τετάρτη-Συλλαλητήριο αύριο Κυριακή στις 18.30 μ.μ. στο Σύνταγμα.

Σε αλλαγή... σχεδίων θα πρέπει να προχωρήσουν όσοι εκδρομείς του Πάσχα υπολόγιζαν να ταξιδέψουν τη Μ. Τετάρτη, καθώς οι κινητοποιήσεις της εργατικής Πρωτομαγιάς πέφτουν φέτος στην καρδιά της Μ. Εβδομάδας.Τα πλοία θα δέσουν κάβους από τα μεσάνυχτα της Μ. Τρίτης μέχρι τα μεσάνυχτα της Μ. Τετάρτης

Ποιοι δρόμοι κλείνουν από τα ξημερώματα σε Καλλιθέα, παραλιακή και Πειραιά

Διακοπές της κυκλοφορίας θα γίνουν σταδιακά αύριο στην Καλλιθέα μέχρι τον Πειραιά, λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Kallithea Run». Ειδικότερα, από την Τροχαία θα γίνει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και Λεωφόρους, περιοχές Δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου & Πειραιά ως εξής:

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η αποθέωση των πρωταθλητών Ευρώπης! (vds)

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο Λονδίνο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης και οι οπαδοί του ονειρεύονται να επιστρέψουν, στις 12 Μαϊου, στην Ελλάδα με την κούπα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ:Renault Στο GP του Μονακό θα δούμε το TwinRun

Ένα βήμα πιο κοντά στο επόμενο Twingo θα μας φέρει η Renault στις 24 Μαΐου. Την Παρασκευή πριν το Grand Prix της Formula 1 στο Μονακό θα παρουσιάσει το πρωτότυπο TwinRun.
Πρόκειται για το μικρό sport μοντέλο που το C+S είχε αποκαλύψει στα τέλη του Μαρτίου.

Music:Tiësto - Mexico Tour - May 2013




















..

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ «Αδιάλλακτη εγωίστρια η Μέρκελ που νοιάζεται μόνο για τους Γερμανούς»

Μια πρωτοφανής επίθεση εναντίον της Άνγκελα Μέρκελ και της πολιτικής λιτότητας που είναι τόσο αγαπητή στο Βερολίνο, εξαπολύουν οι Γάλλοι σοσιαλιστές, κατηγορώντας την Γερμανίδα καγκελάριο για «εγωϊστική αδιαλλαξία», υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι ενδιαφέρεται μόνο για τους Γερμανούς καταθέτες, τις γερμανικές επιχειρήσεις και το εκλογικό της μέλλον.

Τσίπρας: Ενωση των χωρών του Νότου για έξοδο από την κρίση

Την κοινή διαπίστωση ότι με την ακολουθούμενη πολιτική, οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου δεν μπορούν να ξεπεράσουν την κρίση, έκαναν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υπογράμμισε και πάλι την ανάγκη συνεργασίας όλων των χωρών του Νότου, και ο γεν. γραμ. του Σοσιαλιστικού Κόμματος Πορτογαλίας, Αντόνιο Ζοζέ Σεγούρο, κατά τη σημερινή συνάντησή τους στη Λισαβόνα.

Ελεύθεροι χωρίς κανέναν όρο οι Βουλγαράκης, Δούκας και Κ. Πελέκη

Ελεύθεροι χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων της ΝΔ, Πέτρος Δούκας και Γιώργος Βουλγαράκης και η σύζυγος του τελευταίου, δικηγόρος Αικατερίνη Πελέκη, που κατηγορούνται για παράβαση του νόμου για το «πόθεν έσχες».