Επίδειξη ισχύος του Πούτιν σε εκδήλωση μνήμης «Οι υποστηρικτές μου είναι υπερασπιστές της πατρίδας» είπε μεταξύ άλλων

Σε μια πρωτοφανή επίδειξη πολιτικής ισχύος εν όψει των προεδρικών εκλογών της 4ης Μαρτίου προέβη σήμερα ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν μιλώντας σε ένα κοινό 130.000 υποστηρικτών του στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας..

Η Τεχεράνη απειλεί με «προληπτικά χτυπήματα» «Θα δράσουμε πριν μας πλήξουν» ξεκαθάρισε ο υπαρχηγός του Ιρανικού στρατού

Ανεβάζει τους τόνους της αντιδυτικής ρητορικής το θεοκρατικό καθεστώς του Ιράν. «Η στρατηγική μας τώρα συνίσταται στο ότι εάν αντιληφθούμε πως οι εχθροί μας απειλούν τα εθνικά μας συμφέροντα και..

Αριζόνα: Επτά αμερικανοί πεζοναύτες νεκροί σε άσκηση Ατύχημα με σύγκρουση ελικοπτέρων

Επτά Αμερικανοί πεζοναύτες σκοτώθηκαν όταν δύο στρατιωτικά ελικόπτερα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια άσκησης στην Αριζόνα, όπως ανακοίνωσε το Πεντάγωνο..

Ομπάμα:«Συγγνώμη για το κάψιμο του Κορανίου, ήταν σφάλμα» Ο αμερικανός πρόεδρος απολογείται ενώ στο Αφγανιστάν ξεχειλίζει η οργή

Ξεχειλίζει η οργή στο Αφγανιστάν για το κάψιμο αντιτύπων του Κορανίου στην αμερικανική αεροπορική βάση Μπαγκράμ. «Θάνατος στην Αμερική» φωνάζουν για τρίτη ημέρα οι διαδηλωτές καίγοντας τη σημαία των ΗΠΑ..

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (23/2, 22:00, ΝΕΤ) στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (23/2, 22:00, ΝΕΤ) στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο για την 5η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας και θέλει να... βάλει το καλό του κοστούμι, αλλά και να δείξει στον πρώην "πράσινο", Αντώνη Φώτση, πόσο... κακός οικοδεσπότης είναι..

Europa League Ολυμπιακός - Ρούμπιν Καζάν (22:05, ΑΝΤ1)

Ο Ολυμπιακός γράφει ακόμα μια χρυσή σελίδα στο βιβλίο της ευρωπαϊκής του ιστορίας απόψε (22:05 ΑΝΤ1-live chat thrylos.gr) στον επαναληπτικό αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν για τους 32 του Europa League..

Europa League ΠΑΟΚ - Ουντινέζε: 0-3 (Live, ΑΝΤ1)

Μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ευρωπαϊκής ιστορίας του (μέχρι την επόμενη) βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την Ουντινέζε στην Τούμπα. Σύμμαχός του το 0-0 του πρώτου ματς στην Ιταλία και το αήττητο 12 αγώνων στο Europa League που δείχνει τη δυναμική του. Παρακολουθήστε live από το sport-fm.gr τις προσπάθειες των παικτών του Μπόλονι 
phgh

Dog & the City: Τα 10 πρώτα εκπαιδευτικά βήματα για νέους... σκυλογονείς!

Μόλις αποκτήσατε το πολυπόθητο χνουδωτό κουτάβι που τόσο θέλατε! Σύγχαρητήρια ανήκετε στην κατηγορία των νέων «κουταβογονέων», οι οποίοι με ενθουσιασμό και όρεξη αγκαλιάζουν το νέο μέλος της οικογένειας τους. Και τώρα τι κάνουμε..

Τι λέει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για το στιλ της; Ζέτα Μακρυπούλια: Η εξωτική φωτογράφηση στις Σεϋχέλλες

Στις εξωτικές Σεϋχέλλες ταξίδεψε η Ζέτα Μακρυπούλια… και μάλιστα χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το ταξίδι ήταν επαγγελματικό και η όμορφη Ζέτα φωτογραφήθηκε για την collection «Άνοιξη - Καλοκαίρι 2012» της Raxevsky, της οποίας είναι το κεντρικό πρόσωπο τα τελευταία έξι χρόνια..

Παπαρίζου: Μήνυμα συμπαράστασης σε Κωστόπουλο - Μπαλατσινού

Με αφορμή τα όσα έγιναν στην IMAKO, την κατάσχεση, αλλά και τις δημόσιες εξομολογήσεις του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινου..

Έξαλλος ο Μπέζος με τις φήμες

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν την πετυχημένη σειρά του Mega, «Κλινική περίπτωση» να πέφτει «θύμα» της κρίσης και να κόβεται πρόωρα..

Η νέα Gisele Η πιο «καυτή» Βραζιλιάνα είναι… η Izabel Goulart!

Πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, τα τελευταία χρόνια ανήκει στη λίστα με τους πανέμορφους «αγγέλους» της Victoria’s Secret και δεν είναι λίγοι αυτοί που τη συγκρίνουν με τη Gisele..

Rebecca Romijn: Μια «καυτή» 40αρα

Μπορεί το Νοέμβριο να κλείνει τα 40, ωστόσο, η Rebecca Romijn είναι πιο όμορφη, σέξι  και γοητευτική από ποτέ..

Χόλιγουντ Ένα αστέρι για την Jennifer Aniston!

Κανένας μάλλον δεν πρόκειται να μείνει στενοχωρημένος στο Χόλιγουντ καθώς όλοι κάποια στιγμή αποκτούν το δικό τους αστέρι στην περίφημη Λεωφόρο της Δόξας που έχει πια γεμίσει..

Διώκονται για κακούργημα οι υπεύθυνοι Energa και Hellas Power, αλλά… Δεν τους πτοεί ο Εισαγγελέας!

Το ένα βράδυ τα «έσπαγε» στα μπουζούκια και δυο μέρες μετά παρουσιαζόταν ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών κ. Πόπης Παπανδρέου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το μεγάλο σκάνδαλο με τα φέσια της τάξης των 300 εκατ. ευρώ που έβαλαν στο δημόσιο οι ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος Energa και Hellas Power..

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΛΟ Αγοράζει 100 αμερικανικά F-35 η Τουρκία

Την αγορά 100 αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών F-35 σχεδιάζει η Τουρκία, τα δύο από τα οποία θα παραδοθούν το 2015, αξίας 16 δισεκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να εκσυγχρονίσει τον αεροπορικό της στόλο, δήλωσε ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας Ισμάτ Γιλμάζ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Milliyet..

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ Πυρηνικά μυστικά των ΗΠΑ έκλεβαν Ρώσοι πράκτορες

Μέσα σε βαλίτσες μετέφεραν τα πυρηνικά μυστικά των ΗΠΑ για την ατομική βόμβα οι Ρώσοι πράκτορες την εποχή του ψυχρού πολέμου, με συνέπεια η χώρα τους να πετύχει την έγκαιρη κατασκευή του υπερόπλου και να αντισταθμίσει την ισχύ του αντιπάλου της..

Energa-Hellas Power: Τι απαντούν για την ποινική δίωξη των 11 στελεχών

Οι εταιρείες αναφέρουν πως «με έκπληξη πληροφορηθήκαμε στις 22.2.2012 από τα Μ.Μ.Ε, προφανώς κατόπιν διαρροής από την αρμόδια Αρχή, για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εκπροσώπων των εταιρειών μας....»..

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ Η συγγνώμη της Μέρκελ για τον χαμένο Ελληνα μετανάστη

«Συγγνώμη» από τις οικογένειες των δέκα θυμάτων - μεταξύ των οποίων ένας Έλληνας, ο Θεόδωρος Βουλγαρίδης..

Μέρκελ: Οι πλούσιοι Έλληνες βγάζουν τα χρήματα στο εξωτερικό και τα βάρη πληρώνουν αυτοί που δεν έχουν

Έντονη κριτική στους εύπορους Έλληνες άσκησε στη διάρκεια ομιλίας της η Άνγκελα Μέρκελ, λέγοντας:
«Αναγνωρίζω πως τα μέτρα επιδρούν με σκληρότητα στους Έλληνες πολίτες, είναι σκληρό να πρέπει να ζεις με χαμηλότερο μισθό..

6 celebrities που αρνούνται να φτιάξουν (επιτέλους) τα δόντια τους

Υπάρχει λόγος που υπάρχει αυτό που λέμε "ορθοδοντική". Το ξέρουν άραγε αυτό κάποιοι celebrities που ζουν εκεί μακριά στο Hollywood;
Είναι λυπηρό να το λέμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι το να είσαι..

M.I.A.: Με δημιουργικό θράσος από τη Σρι Λάνκα

Η ιστορία της rebellion τραγουδίστριας M.I.A. θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει σενάριο χολιγουντιανής ταινίας. Ένα biopic που θα είχε απ’ όλα: από αίμα, βία και ανταρτοπόλεμο μέχρι μουσική, κοπτοραπτούδες και δόξα από τα άδυτα της ποπ κουλτούρας..

Μια σειρά επιθέσεων με στόχο τις δυνάμεις ασφαλείας μέσα και γύρω από τη Βαγδάτη

Μια σειρά επιθέσεων με στόχο τις δυνάμεις ασφαλείας μέσα και γύρω από τη Βαγδάτη άφησε τουλάχιστον 50 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες την Πέμπτη. Οι προφανώς συντονισμένες επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν πάνω από τέσσερις ώρες σε Βαγδάτη και σε 11 άλλες πόλεις του Ιράκ..

Τρομακτικές εκρήξεις συγκλονίζουν την πόλη Τανκς εισέβαλαν στη Χομς

Mάλιστα, μονάδες τεθωρακισμένων  εισέβαλαν στις συνοικίες Μπάμπα Αμρ της Χομς, έπειτα από 20 ημέρες σφοδρού και συνεχούς βομβαρδισμού, σύμφωνα με πηγές της συριακής αντιπολίτευσης..

Πάλι έπεσαν έξω οι προβλέψεις για το Μνημόνιο Αντί για 2,8% στα 4,4% η ύφεση το 2012!

Ύφεση 4,4% και αποπληθωρισμό 0,5% στην Ελλάδα προβλέπει για φέτος η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις ενδιάμεσες οικονομικές της προβλέψεις που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα..

«Όλη η Ελλάδα μία φανέλα!» με τη συμπαράσταση του Ρουβά Παρουσιάστηκε η φανέλα με την οποία θα αγωνισθεί η Εθνική Ομάδα στο EURO 2012

Με το σύνθημα «Όλη η Ελλάδα μία φανέλα!» η Ελληνική..

Στο φινάλε «χτύπησε» η ΤΣΣΚΑ, η Νάπολι 3-1 την Τσέλσι

Στις καθυστερήσεις άρπαξε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας την ισοπαλία από τη Ρεάλ Μαδρίτης και απέφυγε την εντός έδρας ήττα. Οι δύο ομάδες ανεδείχθησαν ισόπαλες 1-1 στο παγωμένο «Λουζνίκι» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνας για τη φάση των «16» του Champions League..

ΠΑΟΚ: «Πιο δύσκολη η ρεβάνς με Ουντινέζε» δηλώνει ο Μπόλονι Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να χαρούν το ματς

Πιο δύσκολη περιμένει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κ. Λάζλο Μπόλονι τη ρεβάνς (23/2- 20.00, ΑΝΤ1) με την Ουντινέζε στην Τούμπα..

ΑΕΚ: Αποχή από την προπόνηση και ανακοίνωση-φωτιά από τους παίκτες Καλούν τους μετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Την υπογραφή τους στο έγγραφο διακανονισμού των οφειλομένων προς αυτούς προκειμένου..

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «4» ο ΟΦΗ και ο Αστέρας Τρίπολης Η κρητική ομάδα νίκησε 3-0 τον Πανσερραϊκό και οι Αρκάδες (1-0) την Κέρκυρα

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΟΦΗ ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού και προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας..

Ευρωλίγκα: Συντριβή του Ολυμπιακού στη Μόσχα Η ΤΣΣΚΑ νίκησε με 32 πόντους διαφορά (96-64) τους Ερυθρόλευκους

Τη συντριβή με 96-64 γνώρισε ο Ολυμπιακός στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ στο πλαίσιο της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής στη φάση των..

Νίκες στην εκπνοή για Βασιλεία και Μαρσέιγ Η ελβετική ομάδα έκανε την έκπληξη της βραδιάς νικώντας 1-0 την Μπάγερν Μονάχου

Η Βασιλεία έκανε την έκπληξη της βραδιάς νικώντας 1-0 την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League. Νίκη και για την..

Η ΠΑΕ ΠΑΟ, ο Τσάκας και τα σαουδαραβικά... στραγάλια (του)

Τελικά ο πολύφερνος ατζέντης Βλάσης Τσάκας, ο οποίος απειλούσε ότι με το που θα ψηφιστεί ο νέος αθλητικός νόμος θα κατατεθούν τα λεφτά αγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός..

ΑΕΚ: Ο Ντέμης Νικολαΐδης φέρνει (δανεικά) 2 εκατ. ευρώ Τα χρήματα προέρχονται από δανειστή ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του

Στην πλέον κρίσιμη περίοδο στην ιστορία της ΑΕΚ κι ενώ η ΠΑΕ απειλείται με διάλυση καθώς οι μέτοχοί της συνεχίζουν να παίζουν την κολοκυθιά όσον αφορά στο ύψος των χρεών που αναλογεί στον καθένα..

ΠΑΕ ΠΑΟ: Προκαλεί ερωτήματα η πειθαρχική δίωξη στον Φερέιρα Ο πορτογάλος κόουτς απειλείται με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών

Οι δηλώσεις του Ζ. Φερέιρα (αριστερά) για «χειρουργικές κάρτες» του Τ. Κάκου (δεξιά) στο ματς με τον Εργοτέλη προκάλεσαν την πειθαρχική δίωξή του από τον ποδοσφαιρικό..

ΠΑΟΚ: Χωρίς εκπλήξεις κόντρα στην Ουντινέζε

Για τη μεγάλη πρόκριση κόντρα σε ένα από τα φαβορί της  διοργάνωσης του Europa League  παίζει απόψε στις (20.00 Αnt1) ο αήττητος επί 12 αγώνες στην Ευρώπη, ΠΑΟΚ..

«Πάνοπλος» ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ρούμπιν

Πανέτοιμος θα κατέβει  ο Ολυμπιακός στον αποψινό αγώνα  κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν στο  Γ.Καραϊσκάκης στη ρεβάνς του 0-1 της  Μόσχας για τους «32» του Europa League (22.05 Αντένα)..

Η φανέλα που θα φορέσουν οι διεθνείς στο EURO. (Βίντεο)

Η ΕΠΟ σε συνεργασία με την Adidas παρουσίασε τη νέα φανέλα της Εθνικής ομάδας ενόψει της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012..

ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΝΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Τραγωδία μετά από εκτροχιασμό τρένου στο Μπουένος Αιρες

Στος 49 ανέρχονται οι νεκροί, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 600, από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας μέσα σε σιδηροδρομικό σταθμό του Μπουένος Άιρες..