Από 3 Δεκεμβρίου και ο Πάπας στο Twitter

Μπορεί πριν λίγες εβδομάδες να είχε ανακοινωθεί ότι ο Πάπας Βενέδικτος πρόκειται να επικοινωνεί μέσω Twitter με τους πιστούς του, όμως δεν είχε οριστεί η ημερομηνία της λειτουργίας του λογαριασμού του.

Σήμερα λοιπόν αποκαλύφθηκε πως στις 3 Δεκεμβρίου πρόκειται να αναρτηθεί το πρώτο tweet του 85χρονου Πάπα..

Ηρθε το πολύ γρήγορο Internet από ΟΤΕ, Wind, Forthnet και Cyta

Επίσημη πρεμιέρα έκαναν χθες οι υπηρεσίες VDSL (πολύ γρήγορου Ιντερνετ), οι οποίες άρχισαν να διατίθενται εμπορικά από τον ΟΤΕ, τη Wind και τη Forthnet, προσφέροντας ταχύτητες έως 50 Mbps, ενώ υπηρεσίες VDSL προσφέρει και η Cyta.
Ηρθε το πολύ γρήγορο Internet από ΟΤΕ, Wind, Forthnet και Cyta..

Πρόστιμο 250.000 λίρες στους Rolling Stones για τη συναυλία στο Λονδίνο

Η συναυλία των Rolling Stones στο O2 Arena του Λονδίνου διήρκεσε 35 λεπτά περισσότερα από την προκαθορισμένη ώρα με αποτέλεσμα η λήξη της εμφάνισης τους να γίνει μετά τις 23.00 κάτι που για το Λονδίνο είναι παράνομο!..

Beyoncé:Oλική επαναφορά στη σόου μπιζ σχεδιάζει για το 2013..

Beyoncé γεννήθηκε στις 4 του Σεπτέμβρη του 1981 στο Χιούστον του Τέξας, η Beyoncé Knowles κατέλαβε πρώτη φορά την προσοχή του κοινού ως τραγουδιστρια των παιδιών του R & B Destiny ομάδας..

Cangnam Style: Ο Psy πήρε την «πρωτιά» από τον Justin Bieber στο YouTube

Μετά την ανέλπιστη και σαρωτική του στα διεθνή τσαρτ, το «Gangnam Style» του νοτιοκορεάτη «ράπερ» Psy έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ, καθώς είναι πλέον το video με τα περισσότερα views στο YouTube, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατείχε μέχρι πρόσφατα ο Justin Bieber με το τραγούδι του «Baby»..

Κρίστι Τέρλινγκτον: Μια ζωή top model!

Για πολλούς η εντυπωσιακή και σαγηνευτική Κρίστι Τέρλινγκτον είναι το απόλυτο top model των 90ς, καθώς πέρα από την εμφανή ομορφιά της,  η ίδια διέθετε και ένα ιδιαίτερο class, που την έκανε να φτάσει στην κορυφή της μόδας..

Η Κάρλα Μπρούνι επιστρέφει στο μόντελινγκ και «καρφώνει» τον Σαρκοζί

Δυναμική επιστροφή στο μόντελινγκ κάνει η Κάρλα Μπρούνι ποζάροντας για το εξώφυλλο της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού Vogue που μόλις κυκλοφόρησε, ενώ στη συνέντευξη που παραχωρεί, τάσσεται ανοιχτά υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων, ζήτημα για το οποίο ο σύζυγός της, Νικολά Σαρκοζί είχε ταχθεί κατά..

ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ Οι τελικές ρυθμίσεις για το φόρο στα ενοίκια, τεκμήρια ΙΧ, τις αποδείξεις

Το φορολογικό νομοσχέδιο 164 σελίδων, το οποίο βρίσκεται στα «χέρια» των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση από το απόγευμα του Σαββάτου, ενδέχεται να τεθεί σε ένα γρήγορο γύρο διαβούλευσης με τους παραγωγικούς φορείς και αναμένεται να πάρει τον δρόμο προς τη Βουλή, το αργότερο έως τα μέσα Δεκεμβρίου.

Σε διαθεσιμότητα η διευθύντρια του Κορυδαλλού

Μετά την γκάφα της αποφυλάκισης κατηγορούμενου για τη δολοφονία αστυνομικών στου Ρέντη.
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε με απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, Μαρία Στέφη, αλλά και δυο σωφρονιστικοί υπάλληλοι για την αποφυλάκιση κατηγορημένου που εμπλέκεται στην δολοφονία δυο αστυνομικών στου Ρέντη..

Το πρώτο τάνκερ που ταξιδεύει μέσω Αρκτικής

Το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο θα διαπλεύσει το Βορειοανατολικό Πέρασμα... χάρη στο λιώσιμο των πάγων.
Λονδίνο 
Ένα ελληνικό δεξαμενόπλοιο που μεταφέρει υγροποιημένο φυσικό αέριο θα γίνει τις επόμενες μέρες το πρώτο πλοίο του είδους του που ταξιδεύει από την Ευρώπη στην Ασία μέσω της Αρκτικής..

ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤΗ REAL.

Gwen Stefani: Ένα hot fashion icon πριν από 0 λεπτά
Εξαντλείται η χωρητικότητα του ΧΥΤΑ Φυλής πριν από 10 λεπτά

PLANET STARS: EIΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΝΕΤ

Βρετανία: 28 διευθυντές... μαϊμού για 21.500 εικονικές υπεράκτιες εταιρίες

Τα βρετανικά νησιά της Μάγχης, όπως το εικονιζόμενο Γκέρνσι, είναι σκανδαλώδεις φορολογικοί παράδεισοοι.[foto]
Την ύπαρξη ενός τεράστιου παγκόσμιου  δικτύου υπεράκτιων εταιριών με εικονικούς διευθυντές, πολλοί από τους οποίους είναι Βρετανοί, αποκάλυψε η εφημερίδα Guardian, σε συνεργασία με το BBC και το Διεθνές Κονσόρτιουμ Ερευνητικής Δημοσιογραφίας (ICIJ), το οποίο έχει έδρα την Ουάσιγκτον..

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ JULIA GILLARD ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η Αυστραλιανή Πρωθυπουργός Julia Gillard
Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ
- Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει!
Οφείλει κανείς να παραδεχτεί και να εκτιμήσει την πίστη της στα δικαιώματα των συμπατριωτών της. Είναι παρήγορο να βλέπει κανείς κάποιον πραγματικό ηγέτη..

Yπουργείο Δικαιοσύνης αποφυλάκισε: τον δολοφόνο των αστυνομικών της ΔΙΑΣ, τον Μάρτιο του 2011 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Εκνευρισμός επικρατεί στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με τους χειρισμούς του υπουργείου Δικαιοσύνης στο θέμα της αποφυλάκισης ενός εκ των κατηγορουμένων για την δολοφονία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον Μάρτιο του 2011 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη..