Liberation: Οικονομικό πραξικόπημα η απόφαση της ΕΚΤ που... δεν περνάει στην Ελλάδα

«Πόκερ υψηλού κινδύνου, ανάμεσα σε ΕΚΤ και Αθήνα» αναφέρει η εφημερίδα τις διαπραγματεύσεις - Το 52% των Γάλλων αποδέχονται την αναδιαπραγμάτευση του χρέους με επιμήκυνση των αποπληρωμών χωρίς διαγραφή.

Συρία: Νεκρή Αμερικανίδα όμηρος των τζιχαντιστών

Το Ισλαμικό Κράτος υποστηρίζει ότι η 26χρονη έχασε τη ζωή της εξαιτίας των αεροπορικών επιδρομών της Ιορδανίας Τη στιγμή που η πολεμική αεροπορία εξακολουθεί να πλήττει θέσεις τζιχαντιστών στη Συρία, πληροφορίες κυκλοφορούν για το θάνατο μίας 26χρονης Αμερικανίδας που κρατείτο όμηρος από τους άνδρες του Ισλαμικού Κράτους.

Τεχνολογια Twitter και Google ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του Twitter να διευρύνει το κοινό του και ταυτόχρονα να έχει καλύτερη κερδοφορία.
Το Twitter υπέγραψε συμφωνία με τον κολοσσό του Διαδικτύου Google που θα επιτρέψει την «αύξηση της προσέλευσης» χρηστών στο δίκτυό του, δήλωσε ο πρόεδρός του Ντικ Κοστόλο.

Δημόσιο: Αλλαγές στο ΑΣΕΠ – Νέοι γενικοί διευθυντές

Αντικατάσταση των γενικών διευθυντών και σημαντικές αλλαγές στο ΑΣΕΠ μέσα στο επόμενο τρίμηνο, προανήγγειλε ο Γ. Κατρούγκαλος μιλώντας στην Ελλη Στάη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, μίλησε στην εκπομπή της Ελλης Στάη «Το TheTOC στα Παραπολιτικά 90,1» όπου προανήγγειλε σημαντικές αλλαγές στη δημόσια διοίκηση μέσα στο επόμενο τρίμηνο μεταξύ των οποίων:

Αυτοκτόνησε ο πρώην επικεφαλής οικονομικών υπηρεσιών της Siemens

Ο 62χρονος Heinz-Joachim Neubuerger βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Μόναχο. Είχε εμπλακεί στο μεγαλύτερο σκάνδαλο δωροδοκίας της Γερμανίας.
Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του 62χρονου πρώην επικεφαλής οικονομικών υπηρεσιών της Siemens, Heinz-Joachim Neubuerger.

Με 235 ψήφους νέα πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, εν αναμονή του αποτελέσματος - Ευδιάθετη και χαρούμενη έφτασε στη Βουλή - «Πρωταγωνιστής» και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης που συγκέντρωσε τα βλέμματα - Για πρώτη φορά στα υπουργικά έδρανα και ο Πάνος Καμμένος - Τι «εκνεύρισε» τον Παναγιώτη Λαφαζάνη

Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον.Πατέρας της Bobbi Christina Brown «Δεν μπορώ να τραβήξω την πρίζα… Ο Θεός θα σώσει το παιδί μου.


Όπως αναφέρει η mailonline, οι γιατροί βγάλανε την Μπόμπι Κριστίνα από την μηχανική υποστήριξη πέντε μέρες αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ» ΤΗ WALL STREET

Σαν βόμβα έσκασε λίγο πριν το κλείσιμο της συνεδρίασης (4/2) η είδηση ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν θα κάνει αποδεκτά τα ελληνικά ομόλογα, με αποτέλεσμα οι δείκτες να σημειώσουν απότομη βουτιά.