Mega: Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μιχελάκης

Παραίτηση του Γιάννη Μιχελάκη από τη διεύθυνση ειδήσεων του Mega. Ο δημοσιογράφος έχοντας λιγότερο από ένα μήνα στο κανάλι, υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού εξαιτίας των εμποδίων που παρουσιάζονται στη λειτουργία του ενημερωτικού τομέα. Αναμένεται η απόφαση της ιδιοκτησίας.
Tην χθεσινή σύσκεψη για το δελτίο ειδήσεων συντόνισε, πάντως, ο Σταμάτης Μαλέλης που με την έλευση Μιχελάκη είχε προαχθεί σε Γενικό Διευθυντή. Η κατάσταση είναι συγκεχυμένη, πάντως, και ενδεικτική των διαφορετικών “κέντρων εξουσίας” μέσα στο κανάλι.

Ο κορονοϊός σκότωσε έναν από τους εμβληματικότερους ιθαγενείς της Βραζιλίας

Ο Αριτάνα Γιαουαλαπιτί, ένας από τους σημαντικότερους ιθαγενείς αρχηγούς της Βραζιλίας, πέθανε χθες από Covid-19, σε ηλικία 70 ετών, ανακοίνωσε ο ανιψιός του, Ιανό Γιαουαλαπιτί.
«Επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του», είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Γαλλικό Πρακτορείο και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο Αριτάνα, ο οποίος ήταν υπερτασικός, εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας και διασωληνώθηκε πριν από δύο εβδομάδες σε ένα νοσοκομείο της Γκοϊάνια, την πρωτεύουσα της Πολιτείας Γκόιας, καθώς παρουσίασε σοβαρή αναπνευστική δυσχέριεα.

Το δημαρχείο του Τελ Αβίβ στα χρώματα του Λιβάνου: Αντιδράσεις στο Ισραήλ λόγω των σχέσεων των δύο χωρών

Το δημαρχείο του Τελ-Αβίβ φωτίστηκε απόψε με τα χρώματα της σημαίας του Λιβάνου, σε μια σπάνια ένδειξη αλληλεγγύης του Ισραήλ προς τη Βηρυτό, μετά την πολύνεκρη έκρηξη στο λιμάνι της πόλης, το απόγευμα της Τρίτης.
Τεχνικά, το Ισραήλ είναι σε εμπόλεμη κατάσταση με τον Λίβανο εδώ και δεκαετίες. Η σιιτική, ένοπλη οργάνωση Χεζμπολάχ, που στηρίζεται από το Ιράν, θεωρείται από το Ισραήλ η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζεται στα βόρεια σύνορά του.
Οι δύο πλευρές ενεπλάκησαν το

Το Facebook κατέβασε βίντεο του Ντόναλντ Τραμπ γιατί παραπληροφορούσε

To Facebook κατέβασε βίντεο από το λογαριασμό του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ γιατί ««παραβίαζε τον κανονισμό χρήσης όσον αφορά την επικίνδυνη παραπληροφόρηση» για την πανδημία του κορονοϊού». Για πρώτη φορά το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση, σύμφωνα με τους New York Times. Το βίντεο αφορά συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Αμερικανός πρόεδρος τόνιζε την αναγκαιότητα να ανοίξουν τα σχολεία το φθινόπωρο στις ΗΠΑ, διαβεβαιώνοντας ότι τα παιδιά πρακτικά δεν μολύνονται από τον νέο κορονοϊό.

Ισοπεδώθηκε η Βηρυτός: Διαλύθηκαν 300.000 κτίσματα, 250.000 οι άστεγοι – Σοκαριστικά πλάνα από drone

Αποσβολωμένη η διεθνής κοινότητα, παρακολούθησε τις εικόνες από τη στιγμή της δεύτερης και μεγαλύτερης έκρηξης στο λιμάνι της Βηρυτού, η οποία ισοπέδωσε κάμποσα οικοδομικά τετράγωνα και άφησε άστεγους και εκτοπισμένους πάνω 300.000 ανθρώπους τα σπίτια των οποίων ισοπεδώθηκαν. Η έκρηξη γιγάντιων διαστάσεων θεωρείται ότι είναι η δεύτερη πιο ισχυρή που έχει βιώσει ο πλανήτης μετά τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Η διπλή έκρηξη ισοπέδωσε κυριολεκτικά το λιμάνι της πρωτεύουσας του Λιβάνου και κάμποσα οικοδομικά τετράγωνα πέριξ ενώ μέχρι στιγμής