WSJ: Πώς να αγοράσετε ελληνικό νησί

Πρόβλημα η ελληνική γραφειοκρατία, οι πολύ υψηλές τιμές και η γειτνίαση με την Τουρκία.....

Αλλοδαποί ληστεύουν σταματημένους οδηγούς στα φανάρια

 Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε Αλγερινός, ο οποίος μαζί με συνεργό του που αναζητείται, έστηνε καρτέρι σε φανάρια στο κέντρο της πρωτεύουσας και μόλις τα ΙΧ σταματούσαν στο κόκκινο, άνοιγε τις πόρτες αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα.

Ο 22χρονος Αλγερινός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του σταθμού Λαρίσης.

Νωρίτερα είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει αντικείμενα από αυτοκίνητο που είχε σταματήσει σε φανάρι στην οδό Ν. Μεταξά.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί πέντε περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα στις οδούς Ν. Μεταξά, Αγίου Κωνσταντίνου, Σωκράτους και Μάρνη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών.πηγη


Smart Fortwo Brabus Cabrio «Ultimate 120»: Με 120 ίππους!

Η Smart, σε συνεργασία με την Brabus, δημιούργησε την συλλεκτική έκδοση «Ultimate 120» του Fortwo cabrio και την παρουσίασε επίσημα στην Γενεύη..

O πρώτος αερόσακος για πεζούς Το V40 της Volvo διαθέτει επαναστατικό προστατευτικό σύστημα

Η Volvo που παραδοσιακά καινοτομεί στα συστήματα ασφαλείας..

Τα πάντα για το πισωκίνητο coupe της Toyota (+video)

Μας τρέχουν τα σάλια καθώς διαβάζουμε τα επίσημα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ιάπωνες για το νέο τους σπορ coupe 2+2 θέσεων..

Toyota - Subaru Ερχονται τα cabrio GT 86 και BRZ

Και όμως Toyota και Subaru θα κάνουν το επόμενο βήμα σε ότι αφορά τα δύο σπορ αυτοκίνητα τους, GT86 και BRZ. Την είδηση επιβεβαίωσε ο επικεφαλής..

Και όμως… είναι η Rihanna!

Και ενώ τελευταία οι φωτογραφίες της ήταν η μία καλύτερη από την άλλη, η Rihanna αυτή τη φορά μας εξέπληξε αρνητικά, καθώς έκανε μια εμφάνιση που θα μπορούσαμε να την κατατάξουμε στις χειρότερές της..

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ Απόψε ο ελληνικός τελικός της Eurovision

Απόψε ο ελληνικός τελικός της Eurovision Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός της Eurovision για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον τελικό που θα γίνει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Mercedes Το... roadster Mercedes Unimog

Η Mercedes-Benz γιορτάζει τα 60 χρόνια του θρυλικού Unimog με ένα εντυπωσιακό και συνάμα περίεργο πρωτότυπο όχημα. Καταρχάς το συγκεκριμένο Unimog είναι διθέσιο (!), ενώ είναι και cabriolet (!)..

Mercedes Video: Απίστευτο ρεκόρ drift με Mercedes C63 AMG!

Tην μακρύτερη πλαγιολίσθηση (drift) στον κόσμο πέτυχε ένας οδηγός με Mercedes-Benz με αποτέλεσμα το νέο ρεκόρ να καταγραφεί στο βιβλίο Guinness..

Skοda: Ξεκίνησαν οι δοκιμές των ηλεκτρικών της!

Η Skoda ξεκίνησε επίσημα τις δοκιμές για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της, λίγες εβδομάδες πριν αυτά μπούνε στην παραγωγή. Ετσι ρίχνει στη «μάχη» δέκα ηλεκτροκίνητα Octavia Green E Line. H Octavia Green E Line αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό..

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΑΝΤ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ «SPIEGEL» Ατζέντα ανάπτυξης απέναντι στη «συνταγή» Μέρκελ

Ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών για τη γαλλική προεδρία επιμένει στην επαναδιαπραγμάτευση του δημοσιονομικού συμφώνου σταθερότητας και στην έκδοση ευρωομολόγου, κόντρα στην πολιτική της Γερμανίδας καγκελαρίου..

ΔΟΜΝΑ ΣΑΜΙΟΥ «Εσβησε» η ιέρεια της μουσικής μας παράδοσης

«Εσβησε» η ιέρεια της μουσικής μας παράδοσης  Η κορυφαία ερευνήτρια και ερμηνεύτρια που διέδωσε για δεκαετίες ολόκληρες, από γενιά σε γενιά, την ιστορία του δημοτικού και παραδοσιακού τραγουδιού άφησε χθες την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ, όπου νοσηλευόταν..

Eurovision 2012: Απόψε η μεγάλη βραδιά για την Ελλάδα

Πραγματοποιείται απόψε στις 18:30' το απόγευμα στο Εμπορικό Κέντρο River West, ο Ελληνικός τελικός της Eurovision για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό..

Sarkozy talks protecting European businesses and borders

With the presidential elections fast approaching, incumbent Nicolas Sarkozy is stepping up the rhetoric, as he lags behind in the polls..

US talks military intervention in Syria – report

Washington has allegedly opened discussions with allies on possible military intervention in Syria, as foreign ministers from the UN Security Council nations to meet later on Monday to discuss the Syrian conflict..

China railway workers repair 'collapsed' new line

A newly-built section of a high-speed rail line has collapsed in China's central Hubei province following heavy rain, state media reports.
The line was set to open in May and had been in use for test runs..

Ατιμώρητοι οι 13 εκατομμυριούχοι δημόσιοι υπάλληλοι

Πρώην δασάρχης απαλλάχτηκε από το πειθαρχικό συμβούλιο για καταθέσεις ύψους 1 εκατ. ευρώ Αδικαιολόγητες «οικονομίες» σε τραπεζικούς λογαριασμούς 13 δημοσίων υπαλλήλων που ξεπερνούν τα 25 εκατ. ευρώ ανακάλυψε το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) έπειτα από έρευνες που διεξήγαγε ύστερα από καταγγελίες πολιτών για τον εντοπισμό «μαύρου χρήματος»..

Λίστα ΣΔΟΕ με ¨μαύρο χρήμα": «Κροίσος» ιερέας, αγρότης με Ferrari και Porche

Λεφτά υπάρχουν αλλά είναι... «μαύρα» και βρίσκονται «κρυμμένα» σε τραπεζικούς λογαριασμούς εκτός από τα «σεντούκια».
Kάθε φορά που οι ελεγκτές του ΣΔOE ανοίγουν τους λογαριασμούς «ύποπτων» για φοροδιαφυγή μένουν έκπληκτοι, αφού φέρνουν στο φως απίστευτες και προκλητικές λεπτομέρειες..

Στις 19 Μαρτίου θα μάθουμε ποιοι πόνταραν στη χρεοκοπία της Ελλάδας

Στις 19 Μαρτίου, θα μάθουμε ποιοι και πόσα επένδυσαν για την χρεοκοπία της Ελλάδας.
Σύμφωνα με την απόφαση του ISDA, την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει η δημοπρασία με τους κατόχους των CDS -δηλαδή των ασφάλιστρων κινδύνου έναντι χρεοκοπίας- ώστε να..

Wikileaks: Απαγωγή από τη Μοσάντ στην Ηγουμενίτσα

«ΤΑ ΝΕΑ» σε συνεργασία με το Wikileaks δημοσιεύουν αποκλειστικά για την Ελλάδα τις απόρρητες πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της Stratfor, της αμερικανικής ιδιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών που έχει χαρακτηριστεί ως «σκιώδης» CIA..

Σε πτώση η δημοτικότητα του Ομπάμα

Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έπεσε κάτω από το όριο του 50%, μετά την απόφασή του για αύξηση των τιμών των καυσίμων, δίνοντας έτσι στους πολιτικούς του αντιπάλους ελπίδες για τις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου..

Τέλη του 2012 αρχίζουν οι γεωτρήσεις


Στην Αθήνα θα βρίσκεται στις 28 Μαρτίου ο υπουργός ενέργειας και υδάτων του Ισραήλ Uzi Landau, προκειμένου να εκπρσωπήσει την κυβέρνηση του για την υπογραφή της τριμερούς συμφωνίας Ελλάδας-Κύπρου και Ισραήλ για τον ηλεκτρισμό και για το φυσικό αέριο..

Με σήμα το τριαντάφυλλο την Τετάρτη το κόμμα Λούκας-Καστανίδη

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Την Τετάρτη, εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου, ανακοινώνεται η ίδρυση του κόμματος της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη, το όνομα του οποίου θα παραπέμπει στη σοσιαλδημοκρατία..

Ο νούμερο ένα καταζητούμενος διεθνώς που δίχασε την διεθνή κοινή γνώμη και «γοήτευσε» το Χόλιγουντ Κοny: «εκλεκτός» του Θεού ή «τρομοκράτης» της αφρικανικής ηπείρου;

Αποτελεί για αρκετά χρόνια το «νούμερο ένα» καταζητούμενο από το διεθνές δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και μέχρι σήμερα παραμένει ασύλληπτος. Έχει καταφέρει να διχάσει τη διεθνή κοινή γνώμη με τη δράση του, να τον παρακολουθούν διαδικτυακά περισσότεροι από 20 εκατομμύρια χρήστες αλλά και να ανεβάζει η Rihanna στο twitter της βίντεο για τα έργα και τις ημέρες του..

«BILD» Η εφημερίδα που έκανε πρωτοσέλιδο τον λαϊκισμό

«Δισ. για τους Ελληνες - STOP» έγραφε ο πρωτοσέλιδος τίτλος της «Bild» στις 27 Φεβρουαρίου. «Σήμερα είναι πάλι ημέρα πληρωμής στο Γερμανικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο - 130 δισ. ευρώ θα σώσουν την Ελλάδ Το πρώτο σε κυκλοφορία γερμανικό ταμπλόιντ διακρίνεται για τις πρακτικές «στοχοποίησης» κοινωνικών ομάδων, ακόμα και χωρών, κάνοντας τους επικριτές του να μιλούν για φασιστική νοοτροπία..

Ομπάμα προς Καρζάι: Θα αποδωθούν ευθύνες

Ομπάμα προς Καρζάι: Θα αποδωθούν ευθύνες  Τη λύπη του για τη σφαγή 16 Αφγανών από αμερικανό στρατιώτη στην επαρχία Κανταχάρ εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στον αφγανό ομόλογό του, Χαμίντ Καρζάι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του και δεσμεύτηκε να..

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012, στις 12:00 το μεσημέρι.

Στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος οι υπουργοί: Εσωτερικών Α. Γιαννίτσης, Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Γ. Μπαμπινιώτης, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μ. Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης και Επικρατείας Γ. Σταυρόπουλος και Π. Καψής
ΠΗΓΗ

Αχμαντινετζάντ: "Το Ιράν δε φοβάται τα όπλα σας"

Ο Πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ επέκρινε εκ νέου την δύση, διαβεβαιώνοντας ότι η Ισλαμική Δημοκρατία δεν φοβάται τις απειλές περί ανάληψης στρατιωτικής δράσης, μετέδωσαν χθες ιρανικά ΜΜΕ..

Τουρκία: Έντεκα εργάτες νεκροί από πυρκαγιά

Τουλάχιστον 11 εργάτες έχασαν τη ζωή τους χθες όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε καταυλισμό σκηνών όπου έμεναν ενώ δούλευαν σε ένα κατασκευαστικό έργο στην Κωνσταντινούπολη, μετέδωσε το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV..

ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Στην οδό της τρέλας οι Σκοπιανοί

Ο δήμαρχος των Σκοπίων Κότσε Τραγιάνοφσκι έχει αναλάβει να υλοποιήσει το αμφισβητούμενο σχέδιο του εξαρχαϊσμού με την ονομασία «Σκόπια 2014» του Νίκολα Γκρούεφσκι
Η ενέργεια αυτή, που βρίσκεται σε εξέλιξη στον δήμο των Σκοπίων, έρχεται μερικούς μόλις μήνες μετά τον χορό των..

Μητροπούλου Ειρήνη Τσαρλς Κάπτσαν: «Τον 21ο αιώνα δεν θα υπάρχουν υπερδυνάμεις» Αποκλειστική συνέντευξη του καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Georgetown της Ουάσινγκτον

«Ο 21ος αιώνας δεν θα ανήκει στις ΗΠΑ ούτε στην Κίνα ούτε στην Ασία ούτε σε κανέναν άλλον. Θα είναι ο κόσμος του κανενός», λέει στο «Βήμα on line» ο Τσαρλς Κάπτσαν. Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Georgetown, στην Ουάσιγκτον, από τους κορυφαίους αναλυτές και μέλος του Συμβουλίου Εθνικής..

Coca-Cola: Διευκρινίσεις για τη συνταγή και το καραμελόχρωμα «Είναι ασφαλές, ποτέ δεν αλλάξαμε τη Μυστική μας Συνταγή» λέει η πολυεθνική

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με την αλλαγή της συνταγής της Coca-Cola και το καραμελόχρωμα, η Coca-Cola σε ανακοίνωσή της αναφέρεται στη συνταγή, στην ασφάλεια του καραμελοχρώματος και τη νομοθετική ρύθμιση της Πολιτείας της Καλιφόρνια..

Die Zeit: «Η νέα Ελλάδα» του Γιάννη Μπουτάρη «Στην Αθήνα θρηνούν, αλλά αλλού στη χώρα γεννιούνται επιχειρηματικές ιδέες» αναφέρει η εφημερίδα.

Στις εξαιρετικές, όπως τις χαρακτηρίζει, ποικιλίες κρασιών της οινοποιίας Μπουτάρη αναφέρεται άρθρο της γερμανικής εβδομαδιαίας εφημερίδας και ειδικότερα  σε ένα νέο είδος ροζέ αφρώδους οίνου, με τον οποίο – όπως λέει ο υιός Στέλιος Μπουτάρης – φιλοδοξεί να κερδίσει το κοινό της βόρειας Ευρώπης, και ιδιαίτερα της Γερμανίας..

«Επί σκοπόν» για το απόλυτο πλήγμα στο Ιράν Αν η Τεχεράνη και οι σύμμαχοι της αντεπιτεθούν, η σύρραξη θα λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις

Θα εξαπολύσει το Ισραήλ στρατιωτική επίθεση εναντίον του Ιράν; Το φοβερό ερώτημα απασχολεί όλο και περισσότερο τη διεθνή κοινότητα..

Οι Ελληνίδες που τρελαίνουν τους Βρετανούς

Η εκρηκτική Τζόρτζια Σάλπα, με εντυπωσιακή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, έχει χαρακτηριστεί ως η «Κιμ Καρντάσιαν της Ιρλανδίας» Οι ελληνικής καταγωγής Τουλίσα Κοντοσταύλος και Τζόρτζια Σάλπα μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα στα ταμπλόιντ του νησιού με τα... κατορθώματά τους..