Στέφανος Κασσελάκης: Αύριο παρουσιάζω όλη μου την περιουσιακή κατάσταση

 Στην αυριανή ομιλία του στη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει, όπως ο ίδιος δήλωσε, το πόθεν έσχες του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Το κόμμα που σας κλέβει τα χρήματα από το πορτοφόλι με την αισχροκέρδεια στα σουπερμάρκετ, ζητάει το πόθεν έσχες μου.

Το κόμμα που κάνει πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία με χρέη μισό δισ., ζητάει το πόθεν έσχες μου.

Ο πρωθυπουργός των 42 ακινήτων με τον μισθό του βουλευτή, ζητάει το πόθεν έσχες μου.

Ν. Ανδρουλάκης: Οι πολίτες να επιλέξουν με πυξίδα την ελπίδα για τα καλύτερα

 «Η Νέα Δημοκρατία έχει σύνθημα “Ψηφίστε Νέα Δημοκρατία για να πάμε πιο κοντά στην Ευρώπη”. Μα σε όλους τους δείκτες ευημερίας και παραγωγικότητας απομακρυνόμαστε από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, από τις Σέρρες.

Στ. Κασσελάκης: «Να ηττηθεί η αλαζονεία του 41% και να ενισχυθεί ο νέος ΣΥΡΙΖΑ που φτιάχνουμε»

 «Στις ευρωεκλογές πρέπει να ηττηθεί η αλαζονεία του 41% και να ενισχυθεί με θετική ψήφο ελπίδας ο νέος ΣΥΡΙΖΑ που φτιάχνουμε, με στόχο την προοδευτική διακυβέρνηση για το κοινό καλό», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη του στα «ΝΕΑ», σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με όπλο τις προτάσεις του θέλει στις 9 Ιουνίου «να ανοίξει ο δρόμος για την πολιτική αλλαγή».

Μητσοτάκης: Αοριστίες για ακρίβεια, άρνηση μείωσης ΦΠΑ και δήθεν «τα βάζει» με τις πολυεθνικές

Στο ίδιο γνώριμο μήκος κύματος όσον αφορά βασικές πτυχές της οικονομικής πολιτική της κυβέρνησης κινήθηκε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διακαναλικής συνέντευξης ενόψει των ευρωεκλογών. 

Ατεγκτη δημοσιονομική πειθαρχία με πάταξη των «υψηλών ελλειμμάτων», άρνηση λήψης ουσιαστικών μέτρων κατά της ακρίβειας, όπως η μείωση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά, ισχυρίστηκε ότι δήθεν τα βάζει με τις πολυεθνικές και δήλωσε υπέρμαχος της σκληρής αντιμεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ την οποία παρουσίασε και ως… δική του!

Προειδοποίηση-απειλή διατύπωσε ο Τραμπ για το ενδεχόμενο επιβολής ποινής φυλάκισης εναντίον του

 Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από το Fox News σήμερα ότι μία ποινή φυλάκισης θα μπορούσε να φέρει «σε σημείο ρήξης» τους οπαδούς του.

Μία επιβολή ποινής φυλάκισης «θα ήταν δύσκολο για το κοινό να την αποδεχθεί. Ξέρετε, κάποια στιγμή, υπάρχει ένα σημείο ρήξης»…

Η ετυμηγορία στην υπόθεση του χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς , η πρώτη καταδικαστική απόφαση κατά πρώην προέδρου στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν θα εμποδίσει τον Τραμπ να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, ακόμη και στην περίπτωση καταδίκης του σε ποινή φυλάκισης.

Μαγνησία: Πάνω απο 100 τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας από μολυσμένο νερό στο Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο

 Η κατάσταση στη Μαγνησία κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή, καθώς τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε Ριζόμυλο και Στεφανοβικείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου ξεπέρασαν σήμερα τα 100, εξαιτίας πιθανότατα μολυσμένου νερού. Στα περιστατικά, εντοπίστηκε επίσης ένα κρούσμα σαλμονέλας, ενώ ένας ηλικιωμένος βρίσκεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Επιπλέον, εννέα παιδιά παραμένουν νοσηλευόμενα με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Μετά τις αναφορές για συρροή κρουσμάτων στις περιοχές του Ριζομύλου και του Στεφανοβικείου, οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Υγείας, με εντολή της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Άννας Μαρίας Παπαδημητρίου, ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες.